| Jaatri | 53628 |
|
15.7.2016 19:06:53
šuplíku, protože má extrémně problémové chování. Půl tábora to ten oddíl vydrží, ale celý ne. Takže v zájmu zachování zdraví má kromě průvodců i střídání oddílu. Jako je těch opatření víc, ale tohle je tak hlavní.
My si poměrně zakládáme na tom, že vezmeme i děti, které jiné tábory odmítnou, naši vedoucí i praktikanti jsou zvyklí, tábor se chystá od ledna a nejdýl 2 týdny po vypsání termínu je plno. Děti se vracej hodně let, pak jsou z nich vedoucí a my stará garda pomalu upadáme v zapomnění... |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
15.7.2016 19:06:29
My jsme se dnes dívali s mužem na fotky z tábora naší osmileté a zkonstatovali jsme, že se konečně po 2 týdnech převlékla a má UŽ druhé! kalhoty!!
![]() |
| Snapeová | 81388 |
|
|
15.7.2016 18:57:56
Já jsem to zrovna naládovala do pračky. Jestli máš dítě jako já, tak na tři týdny stačí patery ponožky :-D Vyndala jsem z kufru i úplně čisté pyžamo. Ale z ponožek vylezl nějaký brouk a musela jsem z toho vybrat nějaké listí :-D
Fakt je, že dcera už hlásila, že měla málo triček, mléko na opalování smrdí... Ale oba jsou moc spokojení, opálení a oba hlásí, že příští rok jedou zas .-) tak jsem moc ráda, já jsem tyhle akce jako dítě nenáviděla. |
| Snapeová | 81388 |
|
|
15.7.2016 18:55:01
Díky, po něčem se podívámme. I když by ji spíš vyhovovalo nějaké školení než pravidelné zapojení. Ono by ji to určitě bavilo, ale 3x v týdnu pracuje jako pomocná trenérka s malými dětmi, chodí na svoje tréninky, studuje, občas doučuje kamarádkám menší děti a ještě má pocit, že by potřebovala brigádu. A já jen trnu, aby si toho na sebe nebrala moc.
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
15.7.2016 18:51:57
Aha, my museli nechat potvrdit přihlášku a tu zdravotní způsobilost budeme dávat u busu taky... zrovna prokrastinuju u balení. Už mám ponožky na 3 týdny a dala jsem si pauzu
![]() |
| Snapeová | 81388 |
|
|
15.7.2016 18:51:26
Syn odjížděl vždycky v sobotu. My naštěstí máme lékařku asi 5 minut pěšky, takže v pohodě. Navíc má na netu rozepsanou dovolenou dlouho dopředu, to si samozřejmě hlídám.
Děti jezdí během roku docela dost, krom školy v přírodě, lyžáky, tábor ještě na sportovní závody a soustředění, tak se snažím využít tu platnost co nejvíc. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
15.7.2016 18:50:30
To si nemyslím. že je VŽDY zodpovědný rodič.
Rodič má předat potvrzení od lékaře a léky. Zodpovědná je v té chvíli osoba, jíž bylo dítě předáno do péče. Když se děcko v družině zabije na průlezce, tak snad neodsoudí rodiče, nýbrž družinářku, která ho v té době měla na starost. |
| Snapeová | 81388 |
|
|
15.7.2016 18:48:59
Přihlášku ne.
Dokládá se zdravotní způsobilost a ta se odevzdává až u autobusu před odjezdem. |
| TaJ | 81121 |
|
|
15.7.2016 18:48:29
U nás na školu v přírodě odjíždějí vždycky v pondělí, takže v tom týdnu předtím to chtějí mít ve škole všechno dané dohromady...navíc doktorku máme přes půl Prahy, takže to radši nenecháváme na poslední chvíli...
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
15.7.2016 18:47:22
Dceri bych doporučila například v rámci dobrovolné cinnosti zapojit se do nějakého srduzeni pro lidi s autismem ve vašem okolí. Příručka která plati pro všechny neexistuje, dulezite ale je, dopředu informovat všechny kteří s osobou s PAS přijdou do kontaktu co se medikace tyce tak take zvyklostí, ritualu, všeho co by mohlo vyvolat afekt nebo úzkost, jak v takovém pripade reagovat. Nebylo od matky moc zodpovedne ze tyto informace nepodala hned.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.