| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
8.7.2016 23:28:30
Já měla gumovky rozhodně uvnitř, v ruce jsem nic nenesla.
Jela jsem v nějakém " parádním" oblečení, které bylo pak na výlet do civilizace ( do Domažlic) a na diskotéku. Ostatní bylo v kufru a nepamatuji si žádný pocit zoufalství, že by mi něco chybělo. Ale jestli jsme si prali, to si nepamatuju. Kufr byl malej.....asi uměla mamka dobře balit. |
| Žžena | 83005 |
|
8.7.2016 22:53:54
Mne hrozně mrzelo, že jsem z domova nikdy žádný dopis na tábor nedostala.
|
| Lonai | 67010 |
|
|
8.7.2016 22:35:09
Mně se tedy na táboře hodně stýskalo a za dopisy od našich i babiček jsem byla vděčná (ale nemuseli jsme kvůli nim šaškovat). Mám je schované doteď. Byla jsem 3x (po 5. třídě, 7. třídě a pak po osmičce v Polsku - tam se mi líbilo, ale stejně stýskalo). Myslím, že 3 týdny byly prostě moc. Syn nikdy na tábor nechtěl, tak byl až po osmé třídě na airsoftovým. Jsem hodně velký introvert a aktivity v kolektivu pro mě byly spíš za trest.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.7.2016 22:25:02
Lenko, mé děti si také úplně v klidu a na rovinu řeknou. Máme naštěstí takový vztah, že to jde, nebojí se nepochopení. Jedno z dětí nás také nikde nechce, zakládá si na své samostatnosti a rodiče za zády vnímá jako potupu, tak to respektujeme. I když zpočátku to samozřejmě nebylo úplně snadné, jsem také jen normální matka
a musela jsem se přesvědčit na vlastní oči a kůži, že mu to opravdu vadí a tu samostatnost opravdu zvládá. |
| kachna_ | 144932 |
|
8.7.2016 22:14:46
no, já to s těma dopisama natvrdo asi nikdy neřekla a náznaky nikdo nepochopil. Jenže, řekni někomu, kdo tě má rád a myslí si, že dělá to nejlepší, že to nechceš.
Neměla jsem ráda, když mi rodiče chodili na jakákoliv vystoupení, cokoliv. Pamatuju si na ten úžasnej pocit, když někde nebyli. Dcera je jiná, ale snad si řekne, co chce a co ne. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
8.7.2016 21:58:54
Já měla zase hadrovej s koženými rohy. Byl fakt obrovskej na tři týdny se mi tam všechno vešlo.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.7.2016 21:56:19
lezeleze
![]() |
| lezeleze | 76235 |
|
|
8.7.2016 21:32:54
Pokud dítě jede na tábor s lidmi, které zná (např. skautský oddíl), tak nestresovat a pochopit, že: pokud se neozývají, je všechno OK a na psaní dopisů nemají náladu ani čas (a tedy citově nevydírat větami typu "hlavně hodně piš"). A až se dítě vrátí a bude špinavé a smradlavé a se spoustou táborovývh výher a pokladů, tak si odpustit výlevy typu "jéééééžišikristě z těch tvých věcí se sype jehličí na můj krásný koberec, okamžitě to vyhoď" apod.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.7.2016 21:32:05
MÍŠA&FÍK, no oni jezdili kde jsem byla....a trasa z Carcasonne je jasná, tam jsme byli....jen tu dumám zda píšu co ho zajímá....
Já dokonce předloni stála u silnice na 15. etapě kousek od Sisteronu, to byl teprve zážitek....z těch alegorických vozí lítá kde co....přiletí čepice, ovívátko, piškoty, haribo, klíčenky, tašky, voda, džus....(bohužel neznalý věci jsme se tam nedostavili okolo 10jako všichni až později...)....i tak na mě ten cirkus na kolečkách zanechal opravdu hluboký zážitek. Dokonce máme doma tu šipku co jim s tím značí cestu...syn ji nutně potřeboval.... ![]() Zajimavá videa mu zrovna házím do e.mailu,abych to nemusela hledat. Takže se o táborníka starám,ale předám mu část toho až po příjezdu. ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
8.7.2016 21:23:10
Mám doma kufr ( papírák s dřevěnými rohy) ještě po mamce.....jestli né i po dědovi, se kterým jsem na ty 3 týdny jezdila.
Onehdá jsem tam zkusila zabalit synovi......skončili jsme u předepsané obuvi....několikery boty ve velikosti 46 se tam fakt nevešly. Jak jsem se tam vešla já, byť s nohou 37,na 3 týny, fakt netuším..... ![]() Ale už se nedivím, když se naši hroutili z množství věcí, co jsem balila synovi, když ho brali na dovolenou..... ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.