| Snapeová | 81388 |
|
|
8.7.2016 21:18:17
Myslím, že ona by klidně klikovala aby nemusela zpívat :-D
Ale já budu mít průser, zrovna ráno jsem poslala dopis. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
8.7.2016 21:18:13
Také jsem měla ráda dlouhé dopisy.
Mamka i táta psali krasopisně, babička s dědou raději na stroji a rukou jen připsali pozdrav. Jakl dítě jsem neuměla čísg takové to vypsané písmo. A to měli ve škole krasopis.... ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
8.7.2016 21:14:21
Já měla nejradši "dopis na první noc". V kufru jsem v pyžamu vždycky našla dopis a časopis - ideálně Čtyřlístek, Klokánek nebo tuzexový francouzský Pif, kterému jsem rozuměla akorát tak nějaká citoslovce, ale bylo mi to fuk, hlavně že byl v igelitu a uvnitř byl dárek
.Byla jsem čtecí a psací dítě, takže jsem z tábora ráda psala, i když elán se mě držel hlavně ze začátku. Ale dlouhé dopisy od našich jsem měla ráda. Abych psala já mě nenabádali. Za balíky se dřepovalo, ráda jsem to neměla, ale naštěstí balíky mi chodily velmi zřídkakdy. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
8.7.2016 21:14:00
Na Tour také koukáme, ale až v noci, až dorazí muž z práce.
On je cyklista, já spíš cestovatel, takže si tam každej najdeme "to svý". Ty kopce tam a ta městečka....krása.....jednou se tam podívám. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.7.2016 21:13:27
Lenko, jojo, dlouhé dopisy jsem vnímala také spíš kontraproduktivně.
Chápu, že rodiče myslí na dítě a vzpomínají, co asi dělá, ale měli by se smířit s tím, že naopak to neplatí. Dítě je zabrané do dění v táboře a nevzpomíná, co asi doma dělají rodičové. A je to tak správně! Takže dlouhé dopisy jsem sice přelouskala, ale byl by mi úplně stačil stručný pozdrav. Sama se toho držím a píši dětem vždy jen stručný dopis nebo pohled jednou týdně, malým jsem také kreslila obrázky (ráda kreslím, tak jsem se vyřádila). Balíky jsem zpočátku neposílala, protože vedoucí žádali, abychom neposílali. (Mně balíky také nikdy nikdo neposílal, nenapadlo mě nějaké chtít, na táborech jsme měli všeho dost). Ale záhy se ukázalo, že jsem jedna z mála, kdo to respektuje, a většina dětí balíky dostává. Tak jsem podlehla naléhání a vždy pošlu jeden balíček pochutin, příjemce balíku prý vždy po obědě uspořádá pro ostatní "piknik". |
| Snapeová | 81388 |
|
|
8.7.2016 21:10:33
Tábory jsem nesnášela. Mamka se mě nikdy neptala jestli tam chci, musela jsem.
Moje děti tábor milují a vyžadují ho Dcera je letos poprvé jako praktikantka. Zrovna mi přišla sms, abych hlavně neposílala dopisy. Že napsala babička a ona musela zpívat :-D |
| X__X | 145723 |
|
8.7.2016 21:07:00
Dřepy za dopisy a balíky se dělaly a dělají všude - teda co jsem poznala.
tak já mám zkušenost přesně opačnou - jako děti jsme dopisy normálně dostávaly bez jakýchkoli sankcí (co tak počítám, jako dítě jsem postupně zažila pět různých pořadatelů) a u mých dětí se s tím setkává akorát holka, co je u ochránců přírody (skaut ne, vodáci ne, dva různí pořadatelé koňských táborů taky ne). |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
8.7.2016 21:04:10
no to k nám to taky posílali na jméno tábora + dítěte. problém děsnej, jako jde to, ale papírování spousta.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
8.7.2016 21:02:44
U syna na táboře našli vši teď. Všem dětem udělali nějaké olejové zábaly.
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
8.7.2016 20:59:45
teda já furt píšu v přítomném čase... bohužel letos jsem o tábor přišla
bude se mi stejskat, je to vždycky nejlepší část léta |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.