| kachna_ | 144932 |
|
8.7.2016 20:14:45
já myslím, že jsem spíš zapomněla něco důležitého nebo se mi něco rozervalo jaksi neopravitelně.
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
8.7.2016 20:10:03
Jezdila jsem cca od 4.třídy a vždy na 3 týdny.
Jezdila jsem ráda a ráda jsem dostávala dopisy.Dřepy jsme nedělali. ![]() Když jsem byla na 1.běhu a měla jsem na táboře narozeniny, dostala jsem balíček s dobrůtkama. Syn byl na prvních dvou táborech týden, pak 14 dnů a teď jezdí opět jen na týden. Balíčky neposílám, do dopisu přidám třeba žvejku, na ten 14denní jsem poslala ve velké obálce asi 2x oblíbené časopisy. Když jsi dostávala v balíčcích oblečení, jak se ti potom vešlo na zpáteční cestu do kufru ???😃😂 |
| Venice+3 | 67640 |
|
|
8.7.2016 20:05:23
Taky do dopisů vždycky něco vložím, samolepku, žvýkačku s tetováním apod. Na obálku vždycky vystřihnu z časáku nějakou srandu, nebo jméno sestavím z písmen jako v detektivce... děti se na to těší a ostatní obdivují jejich prčácké obálky
![]() |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
8.7.2016 20:00:47
Tak dřepy jsou klasika. Co je na tom špatného?
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
8.7.2016 19:58:35
dřepy za dopisy? co to bylo za divnej tábor?
moji kluci byli rádi, když jsem jim poslala časopis (Čtyřlístek, ABC... dle věku). Taky třeba žvejku. hlavně neposílat žádné balíky!!! - je s tím pak problém s vyzvedáváním na poště taky se mi vždycky líbilo, když mi napsal taky někdo jiný, než máma - babičky, děda, teta... takže vždycky dám adresu babičkám, aby měly děti poštu i od někoho jinýho. |
| kachna_ | 144932 |
|
8.7.2016 19:53:47
Inspirováno předchozí diskusí a tím, že mám dceru na táboře.
Co vám jako dětem, od rodičů na táboře vadilo a co se vám naopak líbilo? Přemýšlíte nad tím, když vypravujete svoje děti na tábor? - Strašně mě rozčilovalo, když mi mamča pořád psala. Každý den. Zejména, když se musela dělat za dopisy ještě k tomu dřepy. - nebavily mě dlouhé dopisy zakončené tím, že "mám psát". - nikdy jsem na tábor nedostala s sebou nic sladkého a v balíku bylo vždy jen oblečení. Měla jsem strašně ráda na konci podpisy všech příbuzných Myslím na to. Dcera dostane pár krátkých dopisů, vkládám do nic samolepky, věci pro radost, do dopisů kreslím. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.7.2016 19:16:52
mandelinka, to jsi hodná, syn to měl loni jako jedinou vadu na tom co dělal. Prostě prohlásil, že rodiče všichni do PPP a dysgrafii ![]() |
| Moncaka | 56657 |
|
|
8.7.2016 18:40:37
Jednou za mnou a ségrou rodiče přijeli na návštěvu na tábor. Řvali jsme pak obě celý den, celý víkend zkažený a to mě už bylo docela dost let (7. třída).
Takže nejezdit, netelefonovat si s dítětem. A pokud se dítě neozývá, netelefonuje, nepíše dopisy, tak to znamená, že je spokojené. |
| Monika | 123907 |
|
8.7.2016 18:35:52
Nejela bych, kdyby to vedoucí nedoporučili a věřila bych, že opravdu většina rodičů pokyn dodrží. Mně jako dítěti se na prvním táboře (po 1. třídě) stalo, že naši nepřijeli, protože na "papírech k táboru" byly návštěvy jednoznačně zakázané. Pravděpodobně to zakázané muselo být kvůli nějakým (asi hygienickým) předpisům, ale všichni ostatní (kromě našich) věděli, že v neděli odpoledne se s návštěvami počítá, nebyl ani žádný program. Tábor byl na 18 dní, ty neděle byly 2 a naši tedy skutečně nepřijeli (já byla přesvědčena, že jako jediní). Já tedy věděla o tom oficiálním zákazu, takže jsem jim to neměla nijak za zlé, ale ta 2 nedělní odpoledne (bez programu a sama) byla fakt krutá. Další roky už naši jezdili (na tento i jiné tábory, případně soustředění), stejně jako většina dalších rodičů, ale na rozdíl od těch storek tady si rozhodně nepamatuju, že by většinově byl odjezd rodičů zpět domů prožíván tak hrozně. Nějaká výjimka se určitě našla, ale nevybavuju si, já byla v pohodě, zásobována novými sladkostmi
![]() |
| Snapeová | 81388 |
|
|
8.7.2016 18:19:44
Přesně tak. Díky
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.