| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

(?)
[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 8196  [Dalších 6486 >>]
Drop 147259
8.7.2016 16:41:41
soudní rodiče by dítě, které se rozlítostní jejich příjezdem, vůbec neměli na tábor poslat, dokud to to dítě nebude mít jako Martina, tak by na tábor vůbec nemělo jet,

Agatha Ch. 135518
8.7.2016 16:38:05
Tak to bude v pohodě ~;(( neboj, nejezdi, vydrž, hezky si to užije.
Na návštěvní den vyrážím zítra za svými světluškami, ale mají večer slavnostní oheň, přespím tam ve stanu a ráno už jedou prťata domů, mazáci - větší skautíci zůstávají ještě další týden.
Drop 147259
8.7.2016 16:19:09
nechápu pojem - návštěvy zakázané, to jako zákonný zástupce dítěte nemůže přijet za svým dítětem, tak tam bych určitě svoje děti neposlala ani náhodou, s někým kdo nemá základní právní povědomí
Drop 147259
8.7.2016 16:17:27
Bouřko ~R^
Nella+2 28691
8.7.2016 16:17:14
Tak kdyby byly na někde k vidění fotky tak me to ani nenapadne. Jenže my nic takového fakt nemáme. A jinak dnes přišel pohled- mladšímu brachovi- je to tady fajn ale moc se mi po tobě stýská a už se těším až se zase uvidíme. Thats all.
Simeona+3 110315
8.7.2016 16:05:31
Martino, takovi rodice by me asi polozili~6~.
Zrovna jsem resila s kamaradkou, ze ji psal syn z tabora, at prijedou a vyzvednou ho driv. Je tam s mym, ten poslal pohled, ze je to super a skvele vari. Tak si vyber.

Na zadny z taboru, kam jsem jela, nesmeli rodice na navstevu. Mobily s sebou taky nemaji, neni tam elektrina. Nechala bych dite, at si to uzije a nejezdila, opravdu to deti rozhodi.
Ropucha + 2 120300
8.7.2016 15:55:47
"A pokud bych organizovala tábor a někdo z rodičů mi řekl, že jeho dítě pojede jedině s mobilem, jinak ne, že musí mít kontrolu, tak bych řekla, že pokud mi nevěří, tak bohužel, ať si dá dítě jinam.
Navíc vím, že ostatní děti nemají moc dobrý vztah k dětem, co neustále volají mobilem mámu."

Přesně ~R^
Ropucha + 2 120300
8.7.2016 15:54:08
Jentakj, ano, pracovat s dětmi znamená být stále jednou nohou v kriminále.
Zodpovědnost to samozřejmě byla vždycky, ale přijde mi, že v dnešní době se to tak hrotí, že obdivuji všechny lidi, kteří si na sebe tu zodpovědnost stále berou.
Katka a 2 výrostci 141251
8.7.2016 15:52:53
Bud v klidu, normální je nejezdit :)
Lefff 13513
8.7.2016 15:52:03
Nejezdím, nevolám, nevolají.
Ani jsem se nepídila, jestli na našem táboře existuje návštěvní den. Pokud by existoval, stejně bych váhala, jestli jet. A to ne kvůli svým dětem, že bych je rozlítostnila (jakože letos už určitě nerozlítostnila, jedno jelo potřetí se stejnou partou, druhé podruhé a obě se těšily), ale kvůli ostatním dětem, kterým by rodiče nepřijeli. I když bych ráda byla muška jenom zlatá a chvíli pozorovala ten cvrkot live, a ne jen přes videa a fotky na FB :-)A líbilo by se mi zopakovat si svou praktikantskou minulost a naplánovat a zrealizovat noční bojovku ~z~
Našim drakům jsem mobil s sebou nedávala (stejně by nevolali, chtěli by mastit hry) a letos píšu už jen 1x týdně plus dostanou do druhé půlky pobytu balík s laskominami, obřími bublifuky a balónky na vodní bombičky. Jak je znám, každý z nich pošle jeden koresponďák, jestli si vůbec vzpomenou.
Škoda, že nejsou tábory na tři týdny. Děti tam mám pod dozorem, na vzduchu, u vody, užijí si hry, diskotéky, karneval, noční bojovky a mají 5x denně jídlo. Už se těším, že příští rok tam pošlu i (v té době už) pětiletou.
[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 8196  [Dalších 6486 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.