| Drop | 147259 |
|
|
8.7.2016 16:41:41
soudní rodiče by dítě, které se rozlítostní jejich příjezdem, vůbec neměli na tábor poslat, dokud to to dítě nebude mít jako Martina, tak by na tábor vůbec nemělo jet,
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
8.7.2016 16:38:05
Tak to bude v pohodě
neboj, nejezdi, vydrž, hezky si to užije.Na návštěvní den vyrážím zítra za svými světluškami, ale mají večer slavnostní oheň, přespím tam ve stanu a ráno už jedou prťata domů, mazáci - větší skautíci zůstávají ještě další týden. |
| Drop | 147259 |
|
|
8.7.2016 16:19:09
nechápu pojem - návštěvy zakázané, to jako zákonný zástupce dítěte nemůže přijet za svým dítětem, tak tam bych určitě svoje děti neposlala ani náhodou, s někým kdo nemá základní právní povědomí
|
| Drop | 147259 |
|
|
8.7.2016 16:17:27
Bouřko
![]() |
| Nella+2 | 28691 |
|
|
8.7.2016 16:17:14
Tak kdyby byly na někde k vidění fotky tak me to ani nenapadne. Jenže my nic takového fakt nemáme. A jinak dnes přišel pohled- mladšímu brachovi- je to tady fajn ale moc se mi po tobě stýská a už se těším až se zase uvidíme. Thats all.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
8.7.2016 16:05:31
Martino, takovi rodice by me asi polozili
.Zrovna jsem resila s kamaradkou, ze ji psal syn z tabora, at prijedou a vyzvednou ho driv. Je tam s mym, ten poslal pohled, ze je to super a skvele vari. Tak si vyber. Na zadny z taboru, kam jsem jela, nesmeli rodice na navstevu. Mobily s sebou taky nemaji, neni tam elektrina. Nechala bych dite, at si to uzije a nejezdila, opravdu to deti rozhodi. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.7.2016 15:55:47
"A pokud bych organizovala tábor a někdo z rodičů mi řekl, že jeho dítě pojede jedině s mobilem, jinak ne, že musí mít kontrolu, tak bych řekla, že pokud mi nevěří, tak bohužel, ať si dá dítě jinam.
Navíc vím, že ostatní děti nemají moc dobrý vztah k dětem, co neustále volají mobilem mámu." Přesně ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.7.2016 15:54:08
Jentakj, ano, pracovat s dětmi znamená být stále jednou nohou v kriminále.
Zodpovědnost to samozřejmě byla vždycky, ale přijde mi, že v dnešní době se to tak hrotí, že obdivuji všechny lidi, kteří si na sebe tu zodpovědnost stále berou. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
8.7.2016 15:52:53
Bud v klidu, normální je nejezdit :)
|
| Lefff | 13513 |
|
|
8.7.2016 15:52:03
Nejezdím, nevolám, nevolají.
Ani jsem se nepídila, jestli na našem táboře existuje návštěvní den. Pokud by existoval, stejně bych váhala, jestli jet. A to ne kvůli svým dětem, že bych je rozlítostnila (jakože letos už určitě nerozlítostnila, jedno jelo potřetí se stejnou partou, druhé podruhé a obě se těšily), ale kvůli ostatním dětem, kterým by rodiče nepřijeli. I když bych ráda byla muška jenom zlatá a chvíli pozorovala ten cvrkot live, a ne jen přes videa a fotky na FB A líbilo by se mi zopakovat si svou praktikantskou minulost a naplánovat a zrealizovat noční bojovku ![]() Našim drakům jsem mobil s sebou nedávala (stejně by nevolali, chtěli by mastit hry) a letos píšu už jen 1x týdně plus dostanou do druhé půlky pobytu balík s laskominami, obřími bublifuky a balónky na vodní bombičky. Jak je znám, každý z nich pošle jeden koresponďák, jestli si vůbec vzpomenou. Škoda, že nejsou tábory na tři týdny. Děti tam mám pod dozorem, na vzduchu, u vody, užijí si hry, diskotéky, karneval, noční bojovky a mají 5x denně jídlo. Už se těším, že příští rok tam pošlu i (v té době už) pětiletou. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.