| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 8196  [Dalších 6476 >>]
Katka a 2 výrostci 141251
8.7.2016 15:48:18
Nejezdit, pokud pro to vyloženě není vyhrazen nějaké "návštěvní den". Akorát rozhodíte svoje dítě a hlavně ty ostatní taky. Vedoucí vám nepoděkují.
Na tábor bych se vydala jen v případě podezření, že se tam děje něco nekalého.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
8.7.2016 15:01:49
Když jsme byli mladší holky, tak s náma byla v oddíle holčička, mohlo jí být tak 8, ob den jí maminka posílala šílený dopisy, jak se jim stýská, babička je nemocná a podobně, holka brečela každý polední klid, byla neutišitelná, furt se s ní někdo musel zabývat. Už i v těch 9 letech nám bylo jasné, že by maminka udělala líp, kdyby jí nepsala, nebo jen pohled.
Můj stáleještě manžel tohle dětem dělá taky, je to na zabití. Akorát dětem kazí všechno, co zažívají. ~o~
Martina, 3 synové 101865
8.7.2016 14:37:56
Nejezdila jsem a ani mě to nenapadlo. ~a~

Naši za mnou přijeli jednou, bylo to fiasko. ~t~

Bylo mi 6, první tábor. Přijeli, ale my zrovna měli nějaký atraktivní program, tak jsem jim řekla, že nemám čas, že by mi oddíl odešel do lesa a já bych přišla o zábavu. ~d~

Táta řekl něco jako "Tak si jdi", což asi mělo znamenat "Nechoď", to jsem nepochopila a šla jsem. ~3~

Matka za mnou běžela loukou, ale jak měla vyskoké podpatky, utekla jsem jí a schovala se u zdravotnice, to byla taková moc fajn starší ženská. ~s~

Matka pak ječela "Martinko, Martinko" a kopala do vedlejších dveří jak šílená. ~a~

Já proklouzla a zmizela v tom lese. Naši odjeli, vlastně mě chtěli vzít domů, protože předpokládali, že se mi stýská: jako tradičně jsem nesplnila jejich očekávání. ~n~

Celý tábor o tom mluvil ještě dva dny, ostuda strašná. ~:(

Nejhorší bylo, že po návratu domů se mnou matka nechtěla mluvit, babička byla při ní, děda řekl, že holt nejsem žádná princezna, což mě mrzelo nejvíc. ~7~

Další rok mě matka nikam nechtěla pustit, že se jí odcizuju, ale táta ji ukecal, tak jsem zase jela. ~g~
Bouřka 7675
8.7.2016 14:13:08
Lído, nepovažuju tábor za dobrou příležitost k osamostatnování dětí, vlastně žádnou douhodobější hromadnou akci. Na něco takového bych poslala akorát dítě, které už takové věci dává. A ani ten nejpečlivější výběr nezaručí, že se něco nestane. Ta moje první ošklivá zkušenost je z tábora, který i po letech hodnotím jako velmi vydařený. Akorát jsem měla tu smůlu, že obětí šikany jsem tam byla já. Nebýt toho, že tam byla povolená v půlce jedna návštěva a naši to ze mě vytáhli, tak se na to nepřišlo.
Abych řekla pravdu, bohužel jsem asi nezažila žádnou obdobnou akci, na které by k šikaně nedošlo. Hádám ovšem, že naprostá většina zúčastněných o tom neměla ani páru a připadalo jim, že vše bylo v pohodě. Maximálně těch pár divných týpků se chovalo divně, ale oni jsou divný vždycky, že jo. No, já to věděla, buď jsem byla oběť nebo jiný outsider, se kterým jsem se dala dohromady, protože jsme na sebe tak nějak zbyli. S dospělýma jsme o tom nemluvili, na přímé dotazy odpovídali, že je vše v pořádku, neměli šanci, jen někdo, kdo dítě dobře zná, si mohl něčeho všimnout. Být vedoucím, tak to beru tak, že možný kontakt dítěte rodiče, je pojistka proti takovýmto situacím, dítě jim spíš něco řekne. Myslet si, že by to vždy poznali, je značná hloupost a podcenění situace.
Alca 145121
8.7.2016 14:00:20
pokud je to skautský tábor, kam chodí od září )tj. zná vedoucí i děti), tak bych fakt nevyšilovala a nikam nejezdila :) Ono opravdu většinou paltí žádné zprávy dobré zprávy a ve chvíli, kdy je dítě na táboře s lidmi, které zná už rok a Ty nejspíš taky, tak bych k tomu měla důvěru.
Brácha jezdil léta na tábor s turisťákem, psla tak 2x maximálně 3x za ty 3 týdny, většinou nejdřív v druhém týdnu, kdy opadla ta nejvtší euforie a aktivita :) Mobil s sebou nikdy neměl, ale jezdil s lidmi, které znal celý rok..... Z tábora volali jednou a to ve chvíli, kdy si zlomil ruku. To bylo taky jedinkrát, co ho tam naši "navštívili" - lépe řečeno ho vyzvedávali, jink tam nidky nebyli.....
Já na tábory nejezdila, jen na soustředěnís e sborem, ale v druhé třídě jsem byla 9 týdnů v ozdravovně a naši tam za mnou v půlce přijeli na návštěvu - mělo to opravdu spíše kontraproduktivní účinek, byla jsem pak mnohem rozlítostněnější.

Dcera nebyla předtím na nějaké víkendovce, podzimáku nebo jarňáku?
Lída+2 28136
8.7.2016 13:46:42
Laime a to ho sebou tahají pak z tábora třeba i na ten puťák? Nebo to pro ně nepořádají a spí jen v tom co přijedou po celou dobu?

No nevím....

Tak já ti to popsala, že to bylo to nejhorší co jsme na tom táboře řešili při příjezdu.....jezdí se stejným báglem léta.....takže co se tam vešlo v pohodě v druhý třídě, holt v 13letech je tak akorát na oblečení a mě to nedocvaklo.....takže prohřešek skoro jak nedat mu holinky.

quovadis 77315
8.7.2016 13:42:35
Ale ten už ee
quovadis 77315
8.7.2016 13:38:07
Ale ten už ee
Snapeová 81388
8.7.2016 13:34:18
Jezdí mi obě děti už několik let. Na návštěvy nejezdíme - jsou zakázané. Každý rok se najde pár rodičů, kteří přijedou a pak jsou smutné právě děti ostatních, kteří zákaz respektují.
Gab1 148226
8.7.2016 13:27:56
Jako ze se po 14 dnech dovim, ze by ditko bylo radsi doma? Mam pocit, zes vubec nepochopila co jsem celou dobu psala. Kazdopadne je fajn, ze umis zabalit i velke boty.

Chtela jsem svym prispevkem rict, ze memu diteti proste mobil na tabore pomohl, okamzite a ucelne. I zpetne to hodnotim jako pozitivum. Naprosto srovnatelne pozitivum jako to, ze na dasich (nebo predchazejicich) taborech, kterych se deti ucastnily ho nemely potrebu vytahnout.
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 8196  [Dalších 6476 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.