| Radulice | 51337 |
|
|
8.3.2016 9:20:02
Moc prosím o radu - vypadl nám plánovaný tábor, a tak nutně hledám něco jiného... Pro dceru, 9 let, v první polovině srpna s odjezdem z Prahy. Nemáte prosím nějaký tip nebo třeba kladné reference na nějakou agenturu, která tábory pořádá?
Moc děkuji ![]() |
| Jana Martinová | 45757 |
|
28.2.2016 12:39:19
Kopretinka3 - existují tábory pro enurektiky - např. organizace Žlutý květ takový tábor pořádá.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.2.2016 17:47:20
Tutenstein, na Sopce ani není signál......málo kdy se rodiče dovolají. Když chtějí dát rodičům na net fotky příjedu, letí někam do lese na kopec asi 800metrů od tábora.....
jenže poslední 3 roky se to zvrtlo a prostě rodiče, trvají na těch mobilech, nerozumím tomu Místo,aby 14dní přešli na papírové dopisování. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.2.2016 17:44:46
Tutenstein, to mi povídej......kdysi dávno 1-5. třída: 2x tábor na 14dní a 2x-3x příměstský tábor týden.....
|
| kreditka | 85904 |
|
|
23.2.2016 16:05:05
Dcera 8 byla o jarních prázdninách na horách celý týden, naznala místo kam jede,neznala děti se kterými jede, ani jednoho instruktora... prostě ani živou duši - a musím říct že si to moc užila, za rok by jela zas i kdyby tam prý nikdo z těch lidí co poznala nebyl - pro mě je to poměrně šok, protože ještě ve školce se doslova držela mojí sukně, ještě ve 4 letech odmítla jít na skluzavku když tam na ní jezdil někdo jiný apod...
|
| nel, dcera 10/06 |
| • |
23.2.2016 15:35:57
Dcera jela poprvé před první třídou, vybrala jsem tábor jen na týden. Nikoho neznala. Když jsme pro ni přijeli, tak by nejradši zůstala déle. Od dalších prázdnin jezdila na 14 denní tábory, nebo když nenajdu jiný, tak na 10 denní. Ostatní znala jen jednou, když jela na tábor s oddílem, ze všech táborů se vrátila nadšená. Tábor vybírám dle zaměření a případě i dle možnosti dopravy či dojezdu. Takže u tábora s angličtinou překousnu, že ji musím vézt někam do horoucích pekel. Další tábor vybírám buď v rozumné dojezdové vzdálenosti nebo se zajištěnou dopravou. Některé roky jede na dva tábory, některé jen na jeden. Záleží to na dceři.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.2.2016 13:46:08
kopretinka3, syn jako praktikant mobil na tábor nesnáší, nejraději by je vysbíral.....napíchal na nabíječky a na konci tábora vrátil.....
jediný štěstí je, že v půlce tábora není elektrika ![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.2.2016 13:44:25
kopretinka3, berou je i do stanu v Říčkách byl....na tom posledním a super.
A jinak z toho úplně prvního....se vrátil strašně spokojený, že není sám....to ho hrozně povzbudilo....a s nadšením nám líčil zážitky. ![]() |
| Lenka, 3 děti |
| • |
23.2.2016 13:06:58
Dcera (6,5) chtěla jet, tak jela, měl jet i její spolužák, ale ten onemocněl, tak jela sama, přijela spokojená, v létě prý pojede znova.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.2.2016 12:37:23
Renko, ano, přesně tak.
Dneska hledáme informace předem na intenetu a prověřujeme a dáváme dětem na cestu mobily a pořád je kontrolujeme, na internetu sledujeme tábor online ... Poslat dítě na neznámé místo s neznámými lidmi je považováno za hrdinství, ne-li za nezodpovědnost. My jsme běžně jeli na dva nebo tři týdny na neznámé místo bez mobilu, vedoucí nikdo předem neznal, celou dobu o nás nikdo nevěděl, jen co jsme napsali do dopisu. A já jsem přesvědčená, že to bylo zdravější a zábavnější. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.