| Míša |
| • |
23.2.2016 12:22:47
Sama, několikrát, nikoho neznala, poprvé o prázdniny před 1.třídou, pak ještě několikrát. Pokaždé tedy před odjezdem byla organizační schůzka s vedoucími tábora, tam jsem to s nimi probrala a při odjezdu si ji vedoucí přebírala s tím, že věděla, že "to je ta malá, co nikoho nezná"
Bylo to v pohodě. Pořád jí přihlašujeme bez ohledu na to, zda tam někoho bude znát, nebo n e, vítězí vždy zaměření tábora podle jejího výběru. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.2.2016 12:20:56
Renka + 3, ten tábor co jsem dávala já ej na 14dní..... syn byl kdysi na týdenním táboře....a nevyhovuje mu ....prý si do úterý zvyká, pak se mu tam začalo líbit, byla skvěle rozehraná celotáborovka, buch v pátek se balí....
Takže náš introvert je jen pro 14dní na táboře, aby si to pořádně užil. A jak jsem ho poslala v první třídě samotného....přijeli jsme pro něj....brečel, že nikam nepojede, že tam chce ještě být.....hlavní vedoucí ho utěšoval, že mu za rok tábor zase zaplatíme.......a 6lidí od něj z oddílu, jezdí opravdu pořád...inventář tábora..... ...takže já jsem vděčná tomu kdo mi to tu před 10-11 lety poradil...jsem fakt ráda..... |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
23.2.2016 12:09:44
To máš pravdu, že se to neřešilo, jezdila jsem každé léto na 3 týdny a pokaždé sama, seznámila jsem se až tam. Táta vždycky dostal nějaký poukaz v práci a na můj názor se mě nikdo neptal. Naštěstí jsem jezdila ráda. Dnes je v tomhle jiná doba, děti jezdí na týden, přesto člověk váhá, zda je pustit.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.2.2016 11:55:40
Já jsem introvert, ale byla jsem dítě samostatné a odvážné, takže jezdit na neznámé tábory mě kupodivu bavilo, bylo to dobrodružství, poznávat nové prostředí včetně nových lidí.
Jezdila jsem takhle v dětství běžně, ono se to tehdy tak úzkostlivě neřešilo. Vnímám to jako obohacení, ale pokud by dítě hodně nechtělo, násilím bych ho nenutila. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
23.2.2016 11:53:17
Když byla dcera ve druhé třídě, tedy taky těch 8 let, měla jet poprvé na tábor, přihlásila se s kamarádkou. Den před odjezdem dostala kamarádka spálu. Tábor byl od nás 200 km, rozhodli jsme se, že tam pojedeme a uvidí se na místě. Nakonec se dcera na místě rozhodla, že zůstane, krásně všechno zvládla. Jinak ale jezdila na další tábory vždycky s tou kamarádkou. Jestli se na to dítě cítí, tak může jet klidně samotné.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.2.2016 11:50:04
Dcera jela na "neznámý" tábor jednou, z podobných důvodů, jaké popisuješ. Byla ale starší, 11 let.
Vybrala si ho na internetu sama a byla tam spokojená. Našla si tam kamarádky, s nimiž pak byla v kontaktu celý rok a další léto jely na tábor znovu. U samostatného a komunikativního dítěte bych se takového kroku nebála. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.2.2016 11:48:13
Můžu ti doporučit Sopku, syn tam jezdí od první třídy(a doporučil mi to kdosi tady na rodině, že děti nechtějí jezdit jinam, dopadla jsem stejně), jezdil sám celou základku a už druhý rok tam bude praktikant.
![]() http://www.sopka.unas.cz/ A legrace je si prohlížet je jako prvnáky a loni jako praktikanty a rok před tím jako ty puboše v oddílu. Za ty roky vystřídal oba turnusy, ale věrný nyní zůstává prvnímu. Mladší jeden čas, po dobu nemoci jezdil ještě s tímto táborem, (ale nyní jezdí už pár let taky na Sopku): http://www.zlutykvet.cz/tabory.html (vlastně sem jeli jednou oba, zdravý i nemocný) O enuretické děti se postarají 100%. Díky nim mohl syn už v první....jak si přál. |
| Monika | 123907 |
|
23.2.2016 11:46:18
Mám děti zatím celkem malé, syn 9, dcera 6. Zatím nebyl na táboře ani syn, protože se právě nic nenaskytlo, kde by znal alespoň nějaké děti a dcera je ještě malá (tj. zúčastnili se "jenom" příměstského tábora, kam mohli oba nebo jeli k babičkám, jezdí taky na školy/školky v přírodě). Ale kdyby někam tak strašně chtěl (nebo v budoucnu i dcera), že by mu nevadilo jet sám (což teda zatím asi nehrozí), tak bych ho pustila, pokud by mi příslušný podnik přišel alespoň průměrně důvěryhodný. S tím, že ve zcela krajním případě lze dítě v rámci ČR "evakuovat" téměř odkudkoliv během 1 dne.
|
| Sopka | 106697 |
|
|
23.2.2016 11:42:51
Jezdily vždy s kamarády se skautem, samy by nejely.
|
| adelaide k. | 20327 |
|
|
23.2.2016 11:03:59
Samotnou na neznámý tábor... Musela bych mít opravdu důvěryhodné reference.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.