| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 8196  [Dalších 7566 >>]
kysnutá knedla 99495
24.7.2019 18:11:22
Syn chodieva na cca 3 tábory cez prázdniny a až teraz mu pošlem pohľadnicu. Nikdy mi to nenapadlo - až po prečítaní pár príspevkov na Rodine.cz.
aky 102722
24.7.2019 18:05:20
... ty jsi měla s tábory nějakou předchozí špatnou zkušenost?

Nie, ale uplne mi stacilo 30 deti doobedu v skole pocas skolskeho roku. Fakt som k tomu nepotrebovala cez prazdniny dalsich 300 na cely den.~3~
Lída+2 28136
24.7.2019 17:24:28
Teta ano
Mamka ne
Taťka nikdy nebyl- takové dítě lesa vlastní les. Hospoda než to vse zabavili komunisti
Sestra ne
Já ano a velmi
Manžel též
Syn jezdí a jezdil rad...letos po 14 a jako vedoucí
Druhý syn jezdil taky rád. Nyní ve sportovním oddílu spíš jako praktikant/ servisak kol.

A když chci,aby děti tábor měli radí tu syn pošlu je nejlépe po první třídě. Aby ještě neziskaly jiné navyky prazdnin. Nejpozději poprvé do 10 let a i to už je prý to dítě staré,aby se čemukoliv přizpůsobilo a oblibilo.
A hlavně nedávat mu mobil. Posilat dopisy klasiku a klidně i balíček.
On měl letos děti 7-8 let. Jedno jediné melo mobil. To jediné odjíždělo domů a týden mu svým kňouráním narusovalo snahu o to,abyse vsem bez vyjímky přestalo stýskat. Pak to byla otázka dne. Ty děti co měl jako praktikant jezdí z 90% nadšeně dal jak zjistil. Což mě zase těší, protože aspoň vidím, ze nepridelava starost rodičům.

A taková perlička... našli jsme fotku z jeho prvního tábora. 2 z tech 10 dělají vedoucí.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
24.7.2019 17:02:09
Poprvé jsme se neznali,pak už jo. Byla jsem tam asi 10x. Jezdili jsme stejný děti a pak jako praktikanti.
sally 3140
24.7.2019 16:58:22
tábory jsem milovala.
Je to o vedoucích, tábory, na které jsem jezdila já, měly třeba různé účastníky (např. tábor velkého státního podniku - i pionýrský tábor byl pro celou školu, takže pár dětí z ročníku tam bylo, ale většina byla "neznámá"), ale vedoucí byli parta a připravovali celotáborové hry už třeba půl roku dopředu.

A třeba si vzpomínám, jak hlavas na jednom táboře běžel na ošetřovnu, protože mu někdo řekl, že na ošetřovně je celý oddíl nejmenších holčiček - myslel, že má na táboře nějakou šílenou chorobu nebo otravu jídlem - a dozvěděl se, že nejmenší holčičky chodí každý večer na ošetřovnu, kde zdravotnice řeší bolavá bříška a slzičky pochováním a pusou na dobrou noc :-)

Jo a z jednoho tábora jedna holčička (cca třetí třída) jela asi po třech domů, protože tam pořád plakala. Byla to moje spolužačka, nikomu na tom nepřišlo nic divného. Nikdo to nijak divně nekomentoval (rozhodně ne před ostatními táborníky), nerozmazávalo se to. Prostě i to se stávalo, ale nepřišlo mi to žádné drama.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
24.7.2019 16:54:07
Ano moc ráda. Jako dítě, praktikantka i vedoucí. Tábor od ROH táty, jako vedoucí tam kde jsem pracovala. Syn jezdil rád na skautskej.
wer 81075
24.7.2019 16:44:17
Jezdila jsem ráda. Těšila jsem se. Později třeba i víckrát. Na tábor od podniku, kam jsme jezdili každý rok, na soustředění se sportovním oddílem, a ještě jsem se sama přihlásila na tábor pořádaný školou.
Bellinka 134640
24.7.2019 16:34:47
Jezdila jsem. Ne jako uplne mala, ale nekdy od 10 let asi? Libilo se mi tam moc.

Ja zas neznám nikoho, kdo byl na tabore a nelibilo by se mu tam...
Ráchel, 3 děti 76748
24.7.2019 15:51:07
jo a vlastně jsem taky byla 2x na ROH táboře od dědy z práce u moře v NDR a tam jsem jezdila moc ráda.
co jsem v zásadě nesnášela, byly lyžáky od ROH od mámy z práce, jelikož jsem na lyžování naprosto neschopná, takže být poprvé ve 4. družstvu bylo OK, ale počtvrté už to byl trapas poněkud ~:-D
Ráchel, 3 děti 76748
24.7.2019 15:48:04
jezdila jsem moc ráda, byl to skvělý způsob, jak vypadnout ven, v létě jsem nerada byla doma a s našima jsme na dovolené moc nejezdili, hlavně kvůli tátově práci (- filmy se jaksi často točí v létě). kromě oddílového tábora, který byl samozřejmě nejlepší, jsem jezd ila na ROH tábor od mámy z práce na 3 týdny. tak jsem teda moc nezapadala mezi děti, vlastně jsem nikdy nebyla schopná se tam chytnout nějaké partičky nebo si udělat kamarády, ale ten tábor sám o sobě nebyl špatně vedený (nuda tam nebyla) a hlavně to bylo v krásné přírodě a já byla schopná si tak nějak tam udělat svůj vlastní svět a holt se bez druhých obejít. furt to bylo lepší, než ostrakizace, co jsem zažívala ve škole, protože tak nějak bylo kam utéct.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 8196  [Dalších 7566 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.