Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Filip Tesař | 134358 |
|
24.7.2019 15:19:09
Bohužel ne, i když bych strašně moc chtěl. Začal jsem až od sedmnácti.
Mám ovšem na mysli skutečný tábory, kde je hlavním programem samo táboření. Často se za tábor označuje i něco, kde toho tábornictví - samostatnýho žití v přírodě - moc není nebo tam není vůbec. Stylem to spíš přípomíná třeba lyžáky, na který jsem v dětství jezdil a nebavily mě. |
| Bulik | 15617 |
|
24.7.2019 15:16:22
Jezdila jsem velmi ráda, poprvé v 6 letech na různá místa s různými pořadateli, bez sourozence, bez kamaradek, neměla jsem problem se spratelit na místě. Byla jsem dokonce i na táboře v zahraničí. Casem jsem zacala dělat i vedoucí, opakovaně nekolik let.
Moje děti byly tez na táboře, starší asi 3x, mladší jenom jednou, byly spokojené, ale nekdy loni se rozhodly, že už nechtějí dál jezdit. Důvod je asi puberta u staršího a bojacnost u mladšího, ten nechce nikdy nikam, vzdy se musí premlouvat a pak se mu tam velmi líbí. Ale mně se prostě uz přemlouvat a přesvědčovat nechce. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
24.7.2019 15:13:36
Jezdila jsem víceméně povinně od první do osmé třídy na 3 týdny. Bylo to dané, tábor od podniku, s většinou dětí jsem se neznala, stalo se, že jel někdo, koho jsem znala trošku. Vždy mě mrzelo, že moji kamarádi jezdí na jiné tábory, ale neměli jsme na výběr, tábory byly v podniku přidělené.
Vždycky jsem to nějak přežila, na některých se mi i líbilo. Někde ale ne, ale bylo to dané kolektivem a vedoucími než místem jako takovým. Jen ten první tábor, kdy se spalo ve stanech s podsadou, byla tam zima, neustále pršelo a já jsem tam byla po první třídě nejmladší a ostatní mi to dávali sežrat, byl docela hrozný a nerada na to vzpomínám. Sama bych takhle své dítě neposlala. Moje děti jely na tábor, až když si samy řekly, že by to zkusily a jen na týden. Nikdy jsem se ale moc netěšila, protože jsem nevěděla, co mě čeká, s kým budu bydlet a jací budou vedoucí. Kdyby se mě zeptali, jestli chci jet, nejspíš bych řekla, že ne. |
| Snapeová | 81388 |
|
|
24.7.2019 15:11:28
Ne,nesnášela jsem to.
Byla jsem neohrabané nesportovní dítě. Vždycky poslední v závodech. Protrpěla jsem si to. Paradoxně jsem jako 15 letá byla jako praktikantka a 16 letá jako brigádnice v kuchyni. To už jsem si užila Moje děti jsou naopak velnikolektivní a sportovní a tábory milují. |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
24.7.2019 15:05:01
Jezdila jsem každý rok. Některé si pamatuju a některé ne. Ale neměli jsme prarodiče, takže jinak jsem byla doma. Za mě dobrý.
|
| P.T. Cruiser | 139258 |
|
|
24.7.2019 14:59:29
Jezdily jsme se ségrou od první třídy, na první běh od otcova podniku, (nejdřív do stanů každý rok jinam, pak do trvalé základny.)
Kromě toho ještě na druhý běh s turistickým oddílem, milovaly jsme to a jezdily pak ještě jako instruktorky, vedoucí a ségra i hlavní vedoucí. Podnikový tábor byl tři týdny, turistický dva. |
| Fern | 155759 |
|
24.7.2019 14:58:14
Ja ses zas nestacim divit,jak nekoho muze "zajimat",co jak mel neznamy virt.nick pred x desitkami let
Ja vedela o spouste decek tehda,ktere tabory velmi bavily a abdolvovaly i dva 3tydenni behem leta.A pak hned presly na instruktory a pak na vedouci. |
| Katka. | 13699 |
|
|
24.7.2019 14:52:52
Tábory jsem nesnášela.
Syn jezdí na tábor rád a jelikož pořadatel pořádá tábory i na podzimní a velikonoční prázdniny, tak jezdí i na tyto. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
24.7.2019 14:47:24
Já je moc ráda neměla, odjakživa jsem typ co vyloženě nesnáší organizovanou zábavu. moje dcera naopak tábory milovala. Jezdila od šesti let až do patnácti každý rok.
|
| Okolík | 129526 |
|
|
24.7.2019 14:41:27
Aky, ty jsi měla s tábory nějakou předchozí špatnou zkušenost?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.