| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 8196  [Dalších 7536 >>]
darinaa 155453
24.7.2019 14:24:58
Jezdila jsem asi od 10 let, docela ráda. Byly to podnikové tábory, chatky v horách v lese u řeky, znali jsme se z různých rekreačních akcí s rodiči. Protože tenkrát frčela družba, bylo nás asi 150 čechů a k tomu nějaké drobky z DDR, PLR a SSSR, což mi tenkrát přišlo úžasné, bavily mě jazyky. Sama jsem pak byla na výměnu v Rusku, to bylo také nezapomenutelné, v dobrém.
Později jsem celou SŠ a VŠ jezdila jako praktikant a instruktor a to mě bavilo ještě více.
Koníček mořský 156666
24.7.2019 14:24:33
To není tajemství. Vím, že existujou divný lidi, který baví tábory. Nebo škola. Nebo práce. Mně to nevadí a přeju jim to.~;)
Kudla2 58452
24.7.2019 14:22:26
Nenáviděla jsem to.

Respektive opakovaně se mi nedařilo tam zapadnout, patrně jsem něco dělala špatně (protože když "opakovaně", tak problém byl asi ve mně), ale dodnes se mi nepodařilo přijít na to, co to bylo.
Okolík 129526
24.7.2019 14:21:51
No, Koníčku, řeknu ti tajemství. Lidé mají povahy různé, takže některé deti na táborech netrpí, baví je to....
Tinity 69200
24.7.2019 14:19:17
Byla jsem 1x jako předškolák, nelíbilo se mi a chtěla jsem zpět k prarodičům, na pohled pro ně mi to bylo zakázáno napsat, mělo se jednat o výtvarný tábor na 14 dnů, malovali jsme 2x. Na svou matku jsem po příjezdu čekala několik hodin sedíce na kufru za dopovodu nestálého brbláni praktikantky, která se mnou tam byla nucena tvrdnout. Poté už nikdy více. Můj muž tábory miloval, hlavně sport a soutěže.
aky 102722
24.7.2019 14:17:27
...Tak to je drsné! Vím, že se vyhrožovalo, počkej až půjdeš do školky, do školy...ale s táborem?

Tak vies, vsetky deti a rodicia nie su tak uvedomeli, ako ste boli vy doma. U nas proste hrozba ""ak nebudes posluchat, kupim ti cokoladu"" nefungovala, a tak sa muselo pristupit k hrozbe taborom.~3~
Federika 14090
24.7.2019 14:16:53
Koníčku,
co je to za nesmysl?
Moje děti si vybírají a vybíraly tábory pečlivě,často i dva a více, termíny se jim překrývaly, přemlouvala jsem je,aby jeden vynechaly, ale vyřešili jsme to většinou tak, že přijely o den,dva později.
Rozhodně na tábor nemusely, na žádnej a rozhodně nejsou z těch,kdo by nadšení hrál.
Syn (skoro 15) te´d přiletěl s náma z Egypta, celou noc nespal, hned po příletu si jen vzal vlhký prádlo ze sušičky a odjížděl na tábor, s dvoudenním zpožděním. Nechtěl počkat do dalšího dne, strašně se těšil.A opět nadšenej.
Monty 129940
24.7.2019 14:13:26
Jezdila jsem každý rok, vyloženě ráda ne, protože tam byl nudný program a nutili nás vstávat, cvičit a uklízet, ale že bych na to vzpomínala špatně, to se taky nedá říct. Dva tábory byly fajn, jeden byl vodácký a druhý mezinárodní na Rujáně. Ostatní byly prostě normální tábory, nenadchly, ale nemyslím, že by na nich někdo trpěl.
sovice 18997
24.7.2019 14:10:51
Jezdila jsem každý rok, vždycky na podnikové s cizími, a jezdila jsem ráda; zbytek prázdnin jsem bývala u babičky, kde bylo také fajn ~:-D
Po osmičce jsem byla na školním, menším, se 3 oddíly věkově průřezovými, ne stejnými a ten byl fakt skvělý.
Poté jsem plynule přešla na tábory brontosauří a přestala jsem až tehdy, když jsem v létě nedostala dost dovolené.
Senedra 14756
24.7.2019 14:09:10
Jo, a když pak začala naše ZŠ pořádat svůj tábor, na louce, u lesa, voda se nosila ze studánky, koupali jsme se v potoce, jen minimum dětí... tam jsem pak jezdila vyloženě ráda, ty velké podnikové tábory jsem tak nějak vydržela, ale extra nadšení se nekonalo.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 8196  [Dalších 7536 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.