Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
24.7.2019 14:08:34
Já byla jednou na pionýráku, tuším na tři týdny. Což se zdá moc, ale alespoň jsme se důkladně poznali a seznámili. Od dvou let jsem chodila do jeslí, takže na dětské kolektivy jsem byla zvyklá. Jako vzpomínka to je dobrý, nějací Bobříci tam proběhli, naši přijeli, ale jinak se mi tam nelíbilo. Protože mně se nelíbí nic, kde něco musím. Taky se mi nelíbí kolektivy, vytváření vztahů a budování hierarchií. I když jsem skoro vždycky Alfa. Ale je to dřina a mě to neba. Potřebuju svobodu. Příroda byla za plotem a chodilo se organizovaně. Všechno se dělalo organizovaně. O prázdninách !!! Takže jednou a dost.
A pak jsem jednou jela na jezdecký tábor. To jsem fakt chtěla, takže tam se mi líbilo. Byli tam totiž koně. A babička tam jela se mnou, bydlela v pronájmu. Aby mi nebylo smutno a byla na dosah. Bylo mi devět, ale dělali jsme, že mi je jedenáct. Tábor byl od jedenácti. Tábor je jedno velké utrpení. Pro všechny. Něco jako škola. Avšak dělá se, že je to zábava. Pro život je tábor ale dobrej. Utrpení zoceluje.Zážitky a vzpomínky utváří život. |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
24.7.2019 14:06:27
Jezdila jsem na tábory každoročně od první třídy. To bylo s jiskrama. Pak tábory od několika zaměstnavatelů mé maminky, nikoho jsem tam neznala, na tři týdny, bylo to moc fajn. Pak na skautský tábor při táboru Javorníčku. Pak na tábor pro děti 15+ a plynule jsem navázala několika týdny tanečních soustředění ve věku 16-20. Milovala jsem to, spousta srandy, hry, táboráky...V noci jsem teda vždycky mrzla, měla jsem mizerný spacák.
|
| darinaa | 155453 |
|
24.7.2019 14:05:56
Tak to je drsné! Vím, že se vyhrožovalo, počkej až půjdeš do školky, do školy...ale s táborem? Moji rodiče toto nikdy nedělali a vzpomínám si, jak jednou máma za podobná slova seřvala dospělého bráchu. Naši se nám nikdy do ničeho nepletli, o to víc si tu výjimečnou kritiku pamatuji.
|
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
24.7.2019 14:05:47
Milovala som tabory, a hlavne take kde sa nikto nepoznal. Bola som introvert tuziaci po spolocnosti. Kamaratky som velmi nemala a preto mi vyhovovali cudzie deti, ktore boli v tabore na rovnakej startovacej ciare ako ja
Bola som tam ako ryba vo vode. Teraz som najradsej doma.Sestra bola na jednom jedinom tabore cca 10rocna, vydrzala tam tri dni, potom s placom domov a uistenim ze uz nikdy nepojde do tabora. Nijako ju to nepoznacilo, je to najvacsi dobrodruh a cestovatel z nasej rodiny, od 17 uplne samostatna, vtedy odisla do zahranicia studovat. |
| Senedra | 14756 |
|
|
24.7.2019 14:05:03
breburdo, tak taky jsem jezdila na podnikové tábory, ale zase jsme jezdili hodně společně z jedné vesnice - takže já ty děti viděla FURT - ve škole, venku, na táboře... Už mi z toho občas hrabalo.
|
| Kaipa | 98564 |
|
24.7.2019 14:02:06
Jsem ve věku 30 - 50 let a tábory jsem milovala, jezdila jsem od 2. třídy až do dospělosti (jako vedoucí samozřejmě). Můj manžel ale rodičům řekl, že než na tábor, tak se raději zabije.
Děti jsou v tomto naštěstí po mně, tábory měly rády a jezdily nadšeně celou základku. |
| Eudo | 146355 |
|
|
24.7.2019 13:59:31
Nikdy jsem nebyla, nijak jsem po tom netouzila a radsi jsem travila cely prazdniny v Praze v cinzaku. Nesnasim bejt organizovana a komandovana k ruznym akcim, nesnazim se prizpusobovat spolecnym zabavam, ktery mne nezajimaji. Jednou v 10 letech jsem byla se skolou na skole v prirode cely mesic. Mohla jsem jezdit do poctu dva roky pred, ale nechtela jsem a maminka mne nechtela poustet.
Ovsem rada organizuju a poradam (ne zadny tabory, ale ruzny jiny veci, ktery lidi a MNE bavej). |
| kachna_ | 144932 |
|
24.7.2019 13:59:06
Do dvanácti nerada, potom od dvanácti do sedmnácti ráda.
Měla jsem možnost si vybrat školní družinu nebo tábor a cokoliv bylo lepší než družina, takže jsem byla smířená s osudem. |
| aky | 102722 |
|
|
24.7.2019 13:58:05
... jestli jste v dětství jezdili rádi na tábory
Po vete ""ak nebudes pocuvat, pojdes do tabora"" sa zo mna stalo najposlusnejsie dieta v krajinach Varsavskej zmluvy. ![]() |
| breburda71 | 89004 |
|
|
24.7.2019 13:54:11
Nejezdila jsem ráda na tábory, byly to bohužel podnikové tábory, děti z celé republiky, které se nikdy neviděly..Já nejsem extrovert, neseznamuju se lehce, takže jsem do kolektivu nepronikla, některé děti se začaly kamarádit už v autobuse, to já jsem nesvedla..Táta jako malý jezdit na tábory nemohl, umřela mu brzo maminka a jeho prarodiče trvali na tom, že celé prázdniny bude trávit u nich a každý den o prázdninách se musel chodit s babičkou modlit na maminčin hrob, takže nám chtěl dopřát to, co on nemohl, plus teda ta výchova k samostatnosti, jenže my jsme o to nestály a chtěly jsme hlavně být doma, válet se a číst..
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.