Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lanka16 | 5624 |
|
|
23.7.2019 10:25:29
Já bych se ho zeptala, jak to vidí on.
Syn jen v 7. třídě na ŠVP a před odjezdem chtěl ,abych mu často psala - prý proto, aby vypadal, že je oblíbený .Tak jsem jeho přání tlumočila babičkám a tetičkám.... Pak přijel a říkal, že "byl nejoblíbenější " za 10 dnů dostal snad 15 dopisů/pohledů. Já jsem psala denně a posílala vtipy z netu , tím se bavili i kamarádi. |
| Monika | 123907 |
|
23.7.2019 10:17:09
Jestli je mu 12 a jasně se předem domluvíte, že si psát nebude, tak to asi nemusíš řešit, on si to ustojí, i kdyby ostatní stejně staří něco dostali. Mám 12 letého syna, ten byl na začátku září na seznamovacím pobytu v nové škole (Po - Pá), nepsal nikdo nic, mobily nebrali. Na soustředění jedou všichni s mobilem (je to pro "děti" až do 18 nebo dokonce 19 let), takže tam si napíšeme sms (volat syn moc nechce, 1) aby nebyl trapný, 2) mají omezené možnosti nabíjení). Menším dětem bych určitě psala, ale dcera taky zatím jezdí jen na soustředění, kde mohou mít mobil, s tou jsme si i volali (vždycky se jí trochu stýská, ale jeli jsme pro ni jen loni, když chytila 3 dny před koncem "blicí virózu" a bylo jasné, že stejně toho už moc nenatrénuje a leda nakazí někoho dalšího). Jinak bych se na poměry na tom "vašem" konkrétním táboře zeptala předem vedoucích (určitě máte nějaké tel. číslo k dispozici), pokud ti to vrtá hlavou.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
23.7.2019 10:15:28
Jsem strašnej chaotik a musím na to vynaložit dost energie, abych včas pohledy posílala. Syn na to dlabe, v životě jsem mu myslím nepsala ani na dvoutýdenní tábor, dcery jsou jiné. Na desetidenní tábor jsem letos dceři (10) poslala 8 dopisů a pohledů. Byla moc ráda. Sama jsem jako dítě milovala pohledy na tábor, my jsme tedy jezdili na 3 týdny
|
| jamakta | 102251 |
|
|
23.7.2019 10:14:08
Poslani pohlednice na tabor = uchylnost😵? Tak to je smutne.
|
| Okolík | 129526 |
|
|
23.7.2019 10:13:53
Naše zkušenost je, že komu na tábor či ŠVP nepřijde pohled ani dopis je smutný, že na něj rodiče kašlou.
Dokonce vím, ze vedoucí sami posílali pohledy menším dětem, na které se rodiče tvého typu vykašlali... |
| Markéta | 121171 |
|
23.7.2019 10:07:37
Pokud to povazujes za uchylku a kravinu, tak to nedelej. Ja pohledy pisu
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
23.7.2019 10:05:44
Malým jsem posílala, tak do 9 - 10 let pohledy, klidně jsem poslala i den před odjezdem, aby ho třeba další den po příjezdu na tábor dostal.Balíčky tedy ne, oni byli vždy jen na týden, max na 2.A poslala jsem jeden či dva pohledy i starším (třeba 13), schválně ze srandy co nejinfantilnější, třeba Hello Kitty a tak....aby při předávání byla sranda.
|
| Pájuša | 96267 |
|
|
23.7.2019 10:04:59
Napíši jak je to u nás.Holky 10let, jezdí vždy na dva tábory po týdnu.jeden oddílový /se sportem co dělají/tedy všechny znají-děti i vedoucí, tam nepíšeme nikdy, není to zvykem.většinou ve čtvrtek se tam pár rodičů a dalších členů oddílu sjede k táboráku.druhý tábor je pro cca 110 dětí ,byly už 3x, po druhé třídě poprvé.
Tam píšu každý den, píšu pohledy,každé zvlášť a posílám jeden balíček dohromady.jedna z dcer je celiak a v baru si koupí max.pití.Já žádné dobroty nedávám sebou do kufru, pošlu je tak třetí den na zpestření. Když jezdil starší syn, psala jsem třeba jen jeden pohled, když jel v 15ti tak už nic Ale ti malí to mají rádi a při odjezdu když jdou instruktoři zabavit děti a rodičům jsou ještě sdělovány instrukce tak to zdůrazňují, nejezdětě ale pište ![]() Záleží jak jste zvyklí, jaké dítě je atd. |
| Zufi. | 52220 |
|
|
23.7.2019 10:04:46
Pohledy dostávali denně, ti co ne, těm jsme s kolegyněma psali ,,falešné,, , jedná se o švp i kdysi dávno jako vedoucí na táboře. Balíčky jen málokdy.
|
| Pájuša | 96267 |
|
|
23.7.2019 10:04:11
Napíši jak je to u nás.Holky 10let, jezdí vždy na dva tábory po týdnu.jeden oddílový /se sportem co dělají/tedy všechny znají-děti i vedoucí, tam nepíšeme nikdy, není to zvykem.většinou ve čtvrtek se tam pár rodičů a dalších členů oddílu sjede k táboráku.druhý tábor je pro cca 110 dětí ,byly už 3x, po druhé třídě poprvé.
Tam píšu každý den, píšu pohledy,každé zvlášť a posílám jeden balíček dohromady.jedna z dcer je celiak a v baru si koupí max.pití.Já žádné dobroty nedávám sebou do kufru, pošlu je tak třetí den na zpestření. Když jezdil starší syn, psala jsem třeba jen jeden pohled, když jel v 15ti tak už nic Ale ti malí to mají rádi a při odjezdu když jdou instruktoři zabavit děti a rodičům jsou ještě sdělovány instrukce tak to zdůrazňují, nejezdětě ale pište ![]() Záleží jak jste zvyklí, jaké dítě je atd. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.