Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mámehodně dětí | 157943 |
|
23.7.2019 11:51:11
Naše děti jezdí na 3 týdny na skauták. Mají to rádi. Jezdí roky.
Jsou nadšený. Stále bez mobilu (ten se tam nevede). Velký dítě mi už jezdí i jako rádce a příští rok vedoucí. Mladší(věk 11)jezdí už taky nějaký ten rok. Oba naprosto bez problémů. |
| mámehodně dětí | 157943 |
|
23.7.2019 11:44:53
Záleží na věku dítěte a délce pobytu.
Letos na 3 týdny, dítěti 11 let šlo 9 pohledů. Teď na 2 týdny věk 16 let půjde 4 pohledy. S oběma dětmi jsem se na frfekvenci dohodla. Balíčky na tábor nevedeme. Se SVP záleží na domluvě. Letos jel syn v páté třídě v pondělí tam a v pátek zpátky. Pohledy se nepsaly po domluvě s učitelkou. Kdo chtěl mohl poslat email se jménem dítěte. My po domluvě s dítětem před odjezdem nevyužili. |
| TaJ | 81121 |
|
|
23.7.2019 11:38:10
A co teda vím, tak na tu týdenní školu v přírodě nepsali rodiče ani ostatním dětem... Ale zas vím, že když je období škol a školek v přírodě, tak je v práci velmi zvýšená poptávka po pohledech a koresponďácích, dokonce i po sadách dopisních papírů...jako jo, na dva nebo tři týdny bych psala taky, i když taky asi ne každý den...
|
| adelaide k. | 20327 |
|
|
23.7.2019 11:35:43
Povinné to určitě není. Udělejte to jak to cítíte.
Já posílám dopisy i balíček. |
| TaJ | 81121 |
|
|
23.7.2019 11:31:59
Tak jestli to oba (i dítě) považujete za blbost, tak asi není co řešit, ne? My sice nemáme zkušenosti s táborem, ale třeba na týdenní školy v přírodě jsme mu nikdy nepsali, ani nic neposílali...ve školce nejezdil, ale tam vím, že maminky dávaly učitelkám pohledy dopředu a ty to pak předaly dětem...Ale jinak na týden mi to taky přijde jako blbost a to jsem obvykle brána za hyperprotektivní a starostlivou matku
- vždyť to abych to posílala už před odjezdem, jinak by to taky ani nemuselo dojít...syn tuším dvakrát posílal pohled a pokaždé to přišlo až po jeho příjezdu![]() |
| Fern | 155759 |
|
23.7.2019 11:00:48
Já zažila právě ty tábory na 3 týdny, byla jsem celkem 3x a nenáviděla jsem je.
Občas nám tam balíčky chodily, mobily samože nebyly. A nikoho jsem neznala a tak to měla naprostá většina děcek tam. Ale někdy vyváděj rodiče víc než to dítě. |
| Saamajna | 115449 |
|
23.7.2019 10:39:04
Kdyz to ostatni budou mit, tak urcite ano.
Je docela fuk, co ted rika a si mysli - ve skupine to pak bude jiny. Pokud tedy neni nejaka vyjimecne vudci az patologicky autoritativni osobnost, co vnuti svuj nahled i vsem ostatnim okolo. |
| Lei | 37503 |
|
|
23.7.2019 10:35:55
Jestli ti dítě vyloženě řeklo mami, nepiš mi, nechci dostat pohled ani balíček, no tak nepiš.
Ale kravina či jak jsi to nazvala, promiň, nepamatuju se, to není. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
23.7.2019 10:33:36
Tuhle úchylnost praktikuji. Protože náš tábor provozoval dům dětí z našeho malého městečka, bylo vždy po kom tam malý balíček poslat, pošta je pomalá. Jednou to byly jen arašidy, jindy džus v krabičce, slané krekry, nějaké želatinové bonbony. Vždy s dopisem. Děti si už před táborem nakoupily a zabalily nějaké brambůrky a ty velké sušenky s kakaovou náplní. Všichni se furt navštěvují a navzájem vyjídají zásoby v chatkách. Je to společenská nutnost.
Balíky i dopisy udělaly samozřejmě velkou radost. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
23.7.2019 10:26:23
Myslím,že to byla reakce na zakladatelčin názor, ne na tebe...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.