Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída+2 | 28136 |
|
|
12.2.2018 13:42:29
Konvalinka30, kluci byli kdysi na ARA Turnov, nebo Malá skála, na táboře s AJ....mělo to zásadní chybu.....byl jen týden, než se vzpamatovali jeli domů.....víckrát nechtěli.....,ale asi mluvili.....to zase jo.
Jinak syn dělá praktikanta na Sopce a říkal, že letos je MArco Polo hra...... Odjezd je z Prahy. |
| neznámá | 91073 |
|
12.2.2018 13:34:28
Ano, Helen Doron, to bude ono. Tady teda tábor sklízí ohlasy. Kamarádka přísahá, že tábor a následné doučování lektorkou z tábora udělalo zázrak a dítě po hnusných známek ve škole skutečně angličtinu i umí a ve škole perlí.
Před lety jsem někdo dával odkaz na tábor pro mineralogy snad ke Turnovu. Nevíte někdo, co to bylo za tábor? Nejde mi to dohledat. |
| neznámá | 91073 |
|
12.2.2018 13:10:22
Tady se dělá příměstský tábor v angličtině.
Chodí tedy i děti, které jsou na jazyky tupé a chtějí se doučit angličtinu a fakt se doučí. Ale je to prostě klasický příměstský tábor, akorát v angličtině, nejde o doučování. Nevím, jestli to děti baví, ale rodiče jsou nadšený. Sama s ním mému dítěti vyhrožuji, ale zas tak moc mu kazit prázdniny nechci. To by dceru nebavilo? Určitě to bude fungovat i jinde, nebude to specialita našich Kotěhůlek. |
| TaJ | 81121 |
|
|
12.2.2018 12:33:23
Lenko, přesně, já kdybych našeho občas do něčeho lehce nedotlačila, tak by nezkusil nic...nemá rád nové věci, nové prostředí, nové jídlo.... je to pro něj trochu stres a nejistota, když neví, co přesně má čekat, jak přesně to bude probíhat....pomáhá mluvit s ním o tom hodně dopředu, teď se v létě chystá na svůj první tábor, na 14 dní se skautem a už to probíráme snad od podzimu, koukáme se na fotky z minulých táborů jak a co tam měli zařízené, čteme si popisky k tomu i v jejich kronice apod... On není dítě, které by nadšeně zkoušelo kde co, takže občas ho musíme k něčemu lehce přemluvit a on nakonec bývá rád, že to zkusil....sice teď občas chodí, že se mu na táboře bude stýskat, že je to dlouho....ale myslím, že přes den na to moc času mít nebude, večer to bude trochu horší, to říkal i na podzimkách, když byli na 5 dní, že mu večer bylo smutno a občas i trochu prý brečel...ale jinak se vrátil spokojený a myslím, že si to užil...kdyby měl s sebou mobil, tak mi asi taky každý večer volá, že se mu stýská a že už tam nechce být...a myslím, že i na školách v přírodě, které si pokaždé užívá, se mu večer stýská....to je asi normální, že večer to na ně trochu padne...
Jako pokud by se zuby nehty bránil pobytovému táboru, tak prostě bude mít nějaké příměstské, kdybychom jiné hlídání neměli...takhle mu ty příměstské dáváme spíš proto, aby měl zase nějakou jinou zábavu, vyzkoušel si něco nového a měl zase trochu jiné zážitky... |
| kachna_ | 144932 |
|
12.2.2018 12:15:44
Valorie, proč by měl zkoušet, já taky často něco nechci a pak jsem ráda, že jsem se odhodlala.
|
| kachna_ | 144932 |
|
12.2.2018 12:10:13
Jo.
Jde to vyřešit jinak? - nejde, jede, jasný Může si vybrat mezi tímhle a příměstským? - ať si vybere Já jezdila fakt s nechutí až do šesté třídy (jako zas lepší, než družina s paní družinářkou), pak jsem jela na vodák a bylo to skvělý. Dcera jela v první a byla spokojená, ve druhé říkala, že dobrý, ale že už nechce. Tak asi pojede jen na týdenní. Ale co prý bylo supr, byl příměstský tábor u babičky v Praze. Spokojenost byla na všech stranách. |
| DaVinci | 49945 |
|
|
12.2.2018 11:59:08
Tady není co k diskuzi. Ty musíš do práce, tak pojede. Co tak strašného by tam musel přetrpět?
|
| ypsilon ypsilon | 142259 |
|
12.2.2018 11:55:29
Tak dneska je obrovské množství táborů různé délky, zaměření, počtu dětí, stylu ubytování atp., že zanevřít po jednom pokusu na všechny tábory je podle mého hloupost. Dřív (za mého, tvého dětství) to tak asi nebylo. Spíš promluvit s dítětem, co se mu minule líbilo/nelíbilo, co by chtěl a nechtěl, proč nechce na ten konkrétní teď, čím mu to můžem usnadnit, atd. Upřímně, myslím, že dost často se ukáže, že je to nějaká drobnost, která jde snadno řešit (typu byl jsem ve stanu s XY a nechci s ním spát v jednom stanu), a dítě si to pak užije. Pokud se to neřeší, může si to člověk táhnout jako tábory jsou celkově blbý, ale hodně záleží na výběru - skvělý pro jednoho, neznamená skvělý pro každého a zase mě to nebavilo, tak moje děti nebyli nikdy, jak tu někdo psal, je taky dost extrémní přístup.
|
| Jordana | 64316 |
|
|
12.2.2018 11:36:25
Mám 12.letého syna- pojede počtvrté- jednou od juda- to byl spíš dril- pak jezdí od manžela z práce-kde víme,že jsou skvělí vedoucí, úžasný program....Nicméně jezdí tam bez kamarádů-a nechce žádný rok-ale hlídání není-tak prostě jede-ikdyž nechce....Na 14dní....Prostě není hlídání-on by ani nešel doma ven- seděl by celý den u kompu-takže tak...Myslím,že to dává dle info od vedoucích dobře-ale prostě by raději nejel....Nu- jezdí no- výběr nemá.....Já jezdila jako dítě každý rok- i dvakrát od 1.tř.-nejprve se mi stýskalo-a to byly tábory na 3 týdny-pak jsem je milovala....Hodně mi daly do života!
|
| Žžena | 83005 |
|
12.2.2018 11:19:54
Já jsem se o ségru starala hodně. Vozila jsem ji jako mimino, hlídala o prázdninách jako batole atd.
Vztah máme super. Mezi syny mám 7 let rozdíl, starší běžně hlídá mladšího (hlídání typu "pustím jim pohádku a zavřu je spolu v pokoji, oni se o sebe s hračkama hodinu postaraj"), i dobrovolně si s ním hraje. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.