| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 8196  [Dalších 7256 >>]
lela, rosa, niki 88737
11.2.2018 23:14:08
No prave, jsme z Prahy, je prece lepsi byt na cerstvem vzduchu, ten primestak mi prijde takovy z nouze cnost...byl minuly rok, pro neho o.k., ale...Zamluvila jsem mu zed misto na primestaku a jeste se nim pokusim domluvit. Kdybych vedela, ze tam bude trpet, ale na skoly v prirode taky nechce a potom nadseni a tady vim, ze jede spousta jeho kamaradu...
Pam-pela 97353
11.2.2018 23:13:01
Za mě bych nenutila. Já nebyla nikdy, byla jsem "domácí", naše děti a vnučky jedenkrát vyzkoušely a už nikdy víc...
Pro mladšího synka a starší dceru jsme si na tábor jeli ~d~.
Vyrostli...a dokonce naše "hnízdo", které opouštět dřív nechtěli ani sporadicky, opouštějí poměrně brzy . pro samostatný život.

Moje neteř dokonce nikdy nechtěla být ani u prarodičů, pořád doma, doma, doma...a najednou se v 18ti přihlásila na fakultu na druhý konec republiky, domů jezdila jednou měsíčně.

Asi dozrály, ty děti :-).
Mája+kluci 07, 11 95717
11.2.2018 23:08:22
Ušetříte?? Nevím kolik stojí tábory u vás, ale nás stojí 3 týdny skautského cca 3 tisíce a příměšťák na týden minimálně 2 tisíce, plus samozřejmě dítě doma výrazně víc spotřebuje. Zlatej tábor, z tohoto hlediska...

Jinak k zakladatelce - mám to podobně se starším, nikdy nechce jet, ale pak přijíždí nadšený, každému o tom vypráví, hodně se tam naučí a vyspěje. Ale příště zase jet nechce a vše se opakuje.
Asi bych přemluvila, ať jede - jsou prostě děti, které potřebují postrčit, jinak nic nezažijí a budou sedět doma, jen kvůli pohodlnosti nebo nejasným obavám. Zvlášť pokud tam jedou jeho kamarádi, bude to určitě fajn :-)
Monika 123907
11.2.2018 22:48:06
No, nejlepší by v takové situaci asi bylo o tom vůbec předem nemluvit a říct mu to týden před táborem, ale je jasné, to asi není z mnoha důvodů reálné. Poslouchat ovšem až do prázdnin skuhrání, že na tábor nechce, by mi snad za ten týden nebo dva, co tam bude, vůbec nestálo, i kdyby se mu to nakonec mělo líbit. Co příměstské tábory, to u Vás není? Mně to přijde jako super řešení pro děti, co nechtějí nikam odjet a rodiče s nimi nemůžou být doma. Tady v Praze je jich spousta naprosto různého zaměření, až mě to mrzí, že si děti všechno nevyzkouší ...
Karkulína 99978
11.2.2018 22:47:44
Proč přesvědčit? Když nechce, tak ho nenuťte. Já jsem byla jako dítě dvakrát, z donucení, a oba jsem protrpěla. Stýskalo se mi. Proto bych své děti nikdy nenutila. Nejsou u vás příměstské tábory? Ty jsou ideální pro děti, které nechtějí na dlouho z domu. A ještě ušetříte ~;)
Jana0989 125705
11.2.2018 22:43:48
Me rodice nutili tabory. Tak nejak jsem tam prezivala, ale netesila jsem se tam, musela jsem. Moje deti taky nechteji, takze nejezdi. pres leto jsou doma. A ja jim delam program odpoledne kdyz prijdu z prace. Chteji to takhle, chci aby byli spokojeni. Pres rok toho maji ve skole tolik, ze jim ten relax doma preji a vsichni jsme nakonec spokojeni.

Na skoly v prirode ale jezdi.

lela, rosa, niki 88737
11.2.2018 22:34:05
Muj devitilety syn, ktery je na prvni pohled vesely a komunikativni, ve tride ma hodne kamaradu atd ., ma velky problem, kdyz nas musi opustit a jet na lyzak, tabor ci skolu v prirode. Jeho prvni tabor pred dvemi lety dopadl tak, ze jsme si pro neho museli prijet...Skoly v prirode a lyzaky snasi tak, ze se mu nejprve nechce, prestira nemoci, place, a pak se mu nakonec libi a prijizdi nadseny - do te doby, nez zase musi nekam odjet... :-) Ted zacinam resit prazdniny - pulka jeho tridy jede na tabor, minuly rok jet nechtel, potom ale rekl, ze pojede, kdyz slysel, jak to bylo fajn. Ted jsem ho prihlasila a on me kazdy den premlouva, at to zrusim. Vim, ze v cervenci musim pracovat, nemuzu mu zajistit adekvatni program. Celou dobu na chapupe s babickou a dedou taky neda, je to moc dlouhe jak pro neho tak pro ne. Chci, aby si to uzil s kamarady, dobrodruzstvi, ktere ja a nase rodina mu poskytnout nemuzeme. Jak mam reagovat? Je velka sance, ze se mu nakonec libit bude... Jak ho presvedcit? Nebo ne?
hanci neposeda 63843
31.1.2018 9:55:14
Dobry den, rada bych se zeptala, zda nekdo z vas nevi o nejakem primestskem tabore pro deti, ktere neumi cesky. Dekuji za tipy ;)
matyáš mraček 155574
30.1.2018 15:10:14
je to špatné dokonce jsem našel na záchodě červi neposílejte ho tam ~a~
adam polzer 155394
28.12.2017 21:53:37
Byl jsem na tom táboře a vůbec se mi tam ne-líbilo ~j~
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 8196  [Dalších 7256 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.