Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
12.2.2018 6:47:51
Mít je do osmnácti jenom doma doma doma, tak mi šlehne.
|
| SleepWell | 151891 |
|
12.2.2018 6:32:58
nas taky nechce jezdit. Ale musi. Presvedcila jsem ho nakonec na tydenni od STANu, maji ruzne tematiky, kluk jede na vojensky, holcina na kouzelnicky a nejstarsi na larp. Tabory jsou kratke, takze nez se nadejou, jsou zase doma.
Co by delal jinak doma, sedel a cucel do mobilu nebo na pocitac.... |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
12.2.2018 6:22:46
Nevím, jak bych přesvědčovala. Naše děti na tábory chtěly.
Holka teda po 1. a 2. třídě. Po 3. třídě už nejela.Měla jsem ji v práci. U nás v práci děláme příměstské tábory, za cenu cca 900,- jídlo dětem ohříváme. Loni jsme nějaký speciální program neměli a byly tam děti od 3 let. Sešlo se nám to docela dobře, vcelku podle věku, jeden týden mladší děti, druhý týden školní děti. Bylo to fajn. Možná by někoho odradilo, že nebyl ten "speciální program", ale hrálo se desítky společenských, her, četlo se, dělaly sportovní soutěže a často taky to, co děti samy vymyslely. Děti ani neměly mobily, takže za celý týden tam nestrávily ani vteřinu ( u nás). Líbilo se to všem. V dnešní době je možností hodně. Třeba i aquacentra nabízejí příměstské tábory s koupáním. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
12.2.2018 5:18:43
lela, rosa, niki , sestřenice dcera odjížděla loni na tábor poprvé, že tam nechce prý scény strašný, když si na to vzpomněla......přijela ze Sopky nadšená a už od září se sháněla, kdy se jede znova a jestli pojede....na vánoce mi nadšeně líčila jak byl tábor super a před 14dny už teta hlásila, že je přihlášená... a sestřenice je prý ráda, že se to nakonec zlomilo přesně tak jako potřebovali, protože babičky hlídají nadstandartně, ale ještě prázdniny komplet by prostě nedaly.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
12.2.2018 4:59:21
šla bych do příměstských.....
úplně si vzpomínám na tu dobu, kdy jim bylo tolik, byla krize a já na léto neměla ani den dovolené.....2x 14dní tábor a 4 týdny po různu příměstských.....nakonec jsme to dali skvěle....a kluci na to vzpomínají jako na nejlepší prázdniny..... |
| TaJ | 81121 |
|
|
12.2.2018 2:10:07
Jinak pokud by se jednalo jenom o ten červenec, tak nešlo by třeba zařídit dva příměstské tábory a dva týdny u babičky a prostřídat to? Týden tábor, týden babička....nebo dva tábory, týden babička a jeden týden třeba být jen doma, jestli už sám vydrží, než přijdeš z práce...jinak já mám výhodu, že si můžu syna brát i do práce, občas chce sám od sebe - někdy mi tam něco pomáhá třeba přerovnávat, nebo si tam kreslí, povídáme si, zahrajeme si nějakou hru, když zrovna nechodí lidi...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
12.2.2018 2:02:22
Májo, u nás příměstský tábor od DDM letos stojí 900,- na týden, jídlo si nosí tedy svoje, s tím nemáme problém, stejně vaříme obědy pro mě do práce a pro manžela taky, takže ta jedna porce navíc už se ztratí...loni jsme měli příměstský za 750,-, ale program nic moc, byla to spíš fakt jen hlídárna a syna to moc nebavilo...líbily by se mi třeba příměstské tábory od Věda nás baví, tam mi přijde, že to má aspoň nějakou zajímavější náplň, ale jako cca 2600,- na týden se mi fakt dávat nechce...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
12.2.2018 1:56:50
Synovi bude za měsíc 10 a letos v létě pojede na tábor poprvé - se skautem, kam chodí od září, na tábor, kde by nikoho neznal, by jet asi pořád nechtěl...školy v přírodě dává v pohodě, těší se tam, i když potom vždycky říká, že se mu večer stýskalo a bylo mu po nás smutno...ale užije si to...jeli poprvé ve 2.třídě, takže děti i učitelé už se navzájem dost znali a navíc je v malém kolektivu, takže když jely dvě třídy, tak jich bylo dohromady 15
. Léto jsme doteď řešili tak, že obvykle měl tak dva týdenní příměstské tábory od DDM, týden býváme společně na dovolené a zbytek byl doma a různě jsme se střídali, kdo měl zrovna volno - já, manžel, babička....babičky máme obě v Praze, takže nehrozí, že by k nim jel...ale prostě kdo máme zrovna volno, tak s ním podnikáme různé akce a výlety po Praze i mimo Prahu, zatím se nikdy nijak zvlášť nenudil...u PC bývá minimálně, v létě občas pozveme nějaké známé s dětmi, na zahradě se vždycky nějak zabaví.... Letos to vypadá zatím prvních 14 dní v červenci na ten skautský tábor, poslední týden v srpnu příměstský tábor, týden budeme společně na dovolené a zbytek ještě nevím... |
| Mája+kluci 07, 11 | 95717 |
|
|
11.2.2018 23:39:10
Lelo, on možná i cítí, že sama váháš a zkouší. Já bych mu (s tvými zkušenostmi) prostě řekla, že na tábor pojede, že to bude fajn a užije si to s kamarádama. Plus třeba slíbila, že kdyby opravdu přijel zklamaný, že už příště nemusí.
A vůbec - mě se taky moc nikdo neptal, rodiče pracovali, bydleli jsme ve městě a babička skoro nefungovala, tak mě holt posílali k různým známým a na tábory. Dospělí musí přes prázdniny makat, tak děti zase musí pochopit, že se pro ně snažíme vymyslet to nejlepší a pak si to vynahradíme na společné dovolené ![]() |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
11.2.2018 23:16:26
A kdyz v ndensni dobe zustane dite doma, co pak dela? Je na pocitaci a to presne nechci....Nebo co delaly ty vase deti cele prazdniny? My tedy zahradu s bazenem nemame a jak rikam, program pro neho nemuzu pripravit, pracuji...v srpnu si to uzijeme, to jo...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.