| zvířevdíře | 132487 |
|
22.1.2017 11:52:16
Stejně jako ostatní bych dala obojí hned.
|
| Hana36 | 81489 |
|
|
22.1.2017 11:50:15
Inhalátor určitě, aby ty hleny lépe vykašlal, protože roztáhnoe orůdušky.
Záleží, jaký se ti ten kašel zdá a jestli byl předtím úplně zdravý. U nás po nemoci, kdy se v pátek zdál dobrý, náasledoval od neděle kašel snad co 3 minuty, syna jsem vzala na alergologii, ta nás po poslechu poslala na rentgen a měl zápal plic. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
22.1.2017 11:45:45
Nejen ten salbutamol, tedy Asthalin či Ventolin či další názvy. Při zhoršení dávám Ventolin při dráždivém kašli, a to nejméně jednou denně - asi 10 minut před aplikací inhalacniho kortikoidu, který při kašli také podávám, ačkoliv jej dcera trvale už nebere. Singulair je antileukotrien, dcera jej zatím bere trvale, také tlumí zánět ve stěně průdušek. Dala bych v obvykle dávce, tedy 1 tabletu denně. Lék na redeni hlenu i antihistaminikum také.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
22.1.2017 11:45:42
nasazuju dceři léky na astma už při nachlazení, jinak následuje astmatický kašel. Bez potíží je nebere, pouze antihistaminika.
|
| Raduza | 68805 |
|
|
22.1.2017 11:45:03
Nasadila bych obojí hned. Ten inhalátor se může zřejmě i víckrát. Mám doma dva astmatiky a ten kašel se při jakékoli nemoci hodně zhorší. Inhalátory dávám při nemoci i dceři, která již pravidelně nebere nic. Pomůže už jedna dávka.
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
27.6.2016 9:26:39
Jasne, to ted nevysazuj kvůli testum. Držím pěsti at léčba brzy zabere a je ti lepe.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
26.6.2016 22:41:29
Také bych se přikláněla k došetření mykoplasmat.
|
| Jolca+J(04/01)+L(08/07) | 51852 |
|
|
26.6.2016 21:02:01
lendul, testy na alergii mám poslední z prosince nyní nevím, samozřejmě se to změnit mohlo, ale jsem na antihistaminikách tak jako tak. Zátěžové testy nemám. Děkuju, už jsem ráno foukala dle tvých rad, nejdřív Ventolin, pak za 20 minut kortikoid.
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
26.6.2016 17:41:39
nj, mě teda tři roky zpět trvalo tři měsíce než jsem se s kašlem dostala na plicní a nakonec mi dg středně těžké astma, kašlala jsem šest týdnů než jsem šla k praktické dr, do té doby jsem vyzkoušela snad všechny možné kapky a tablety na kašel, nic nezabralo pořádně, potom ani atb, až léky z plícního a sprej+altrovent (lepší ventolin, nezatěžuje srdce atd) mě kašel úplně vyléčil. Od té doby jsem na stálé léčbě asmanexem. Že nejsi alergická víš jistě nebo ti dělali zátěžový test?
Jinak mě na kašel pomáhá vždy stoptussin, je sice hnusný ale opravdu zabírá. Potom jak jsem ti psala foukej první ventolin nádech, chvíli zadrž dech, výdech a pak opakuj, myslím že jeden vdech ventolinu u dospělého je celkem o ničem a potom teprve s odstupem sprej který máš napsaný k ventolinu, takto se lék dostane pořádně do průdušek a působí lépe...pokud se ti vážně zdá že léčba nezabírá tak se netrap a zajdi na plicní, kolikrát je i u kortikoidů třeba změnit léky protože nesedí... |
| Evka... | 12244 |
|
|
26.6.2016 16:25:43
Třeba mně chvilku trvalo, než jsem se naučila ventolin dobře vdechnout.
Jinak reakce léky vs astma - u mne min. 14 dní, než to nějak dostanu pod kontrolu. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.