| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 126599  [Dalších 126279 >>]
Jáňa+tři sluníčka 29413
10.7.2018 11:55:59
Díky Leni, myslím na tebe a doufám, že doktoři pomůžou a bude ti brzy líp. Upřímně nechápu, z jakého důvodu ti ukončili neschopenku, pokud jsi v tam vážném stavu, že zvracíš krev, ale možná je u nás ve zdravotnictví možné opravdu všechno, jak se povídá mezi lidmi. ~a~ O invalidním důchodu místo pracáku řeč asi nebyla, že?
LenkaVa 28901
5.7.2018 16:39:00
Dík.
LenkaVa 28901
5.7.2018 9:33:41
Tak to máš celkem pohodu.
Láska odezní, přijde jiná ....... to musí být.

1.třídu nezávidím. Já už bych asi malé děti nedala a nebo by mne možná vybičovaly ....... těžko říci

Přeji Ti, ať u vás všechno klape.
Jáňa+tři sluníčka 29413
5.7.2018 8:48:49
U nas nic moc noveho neni, Verca odstatnicovala, ale bakalarku odlozila, aby mohla v zime vyjet se statusem studenta do Anglie, potrebuje zlepsit AJ, na Mgr.studium by ta co ma nestacila.Katka je cerstve rozesla s klukem a tim padem nestastna, ale lepsi se to, z toho mam radost. Maty je ted na prazdninach s tatinky, v zari jde do skoly, tak se moc netesim na ten opruz se psanim, to bude narocny.Miky je tri mesice po operaci menisků a tri tydny po operaci krizoveho vazu, tak je zatim privazana doma s berlemi a ortezou, ale cvici, tak snad to bude brzy dobre.Ja v pohode, chodim do prace, staram se o maroda a do minuleho tydne i o mrnousa se vsemi jeho krouzky, tak ted mam pocit, jako bych mela dovolenou, i kdyz chodim do prace.😉
LenkaVa 28901
4.7.2018 18:17:04
Díky.

A co u vás?
Něco významně nového nebo pohoda?
Jáňa+tři sluníčka 29413
4.7.2018 15:31:45
~d~ tak držím palce, ať je ti už jen dobře!
LenkaVa 28901
4.7.2018 11:43:06
Já vím.
Ale nechci tam tvrdnout.

Ono někdy je mi i dobře :)
Jáňa+tři sluníčka 29413
4.7.2018 11:35:52
Leni, ale zvracet krev je fakt o hubu, to má P. pravdu s tou nemocnicí. Teď bude navíc prodloužený víkend, asi bych se o sebe bála víc, než toho, že si mne v nemocnici nechají...~d~
LenkaVa 28901
4.7.2018 9:15:57
Ahoj. Děkuji.

O moc lepšíto není. Snažím se ale oprostit.
Takže jsem jí řekla svý a už neřeším. Většinou se alespoň ozve, že nepřijede.

Nemůžu se věčnět nervovat, pak z toho zvracím a to není dobře.
Víkend jsem zase měla kritický, už jsem si fakt myslela, že to se mnou švihne.
Celý víkend jsem nejedla, zvracela krev.
P. mně pořád nutí do nemocnice, ale určitě by si mne tam nechali, tak nechci.

Příští týden jdu ale na sono břicha, tak uvidím.
Jáňa+tři sluníčka 29413
4.7.2018 6:53:08
Leni, to je mi moc lito, ze mas s Andy takove starosti.🤔Cetla jsem dnes nervni po dlouhe dobe a takove desne zpravy. Uz se ti ozvala, nebo dojela domu?! Vis, ze nase Katka je jen o par mesicu mladsi, taky ve druhaku, uplne mne polilo horko, kdyz jsem si predstavila, jak sileny strach musis mit😐. Na rypaly nehled, ty jsi vzdycky byla skvela mama,ale i tem nej mamam obcas deti blbnou a nedomysli dusledky, dulezite je, ze alespon trochu komunikuje, treba si fakt jen potrebuje nabit hubu o dlazbu, aby uverila, ze je tvrda.Zdravotne jsem cetla, ze porad nic moc, to je mi lito.Doufala jsem, ze to pujde k lepsimu rychleji, ale tak snad poalu, ale preci!👍
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 126599  [Dalších 126279 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.