Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2018 18:54:33
Kdybych věděla PROČ ......... njn.
Asi si to musím vyžrat. |
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2018 18:48:37
Možná ...
Ale zkus si představit situaci, kdy nevíš 4-5 dní kde je a s kým a jestli žije a jestli ji někdo neublížil ......... Proto říkám, že je asi emočně plochá, protože jinak si to neumím vysvětlit. A pravda je, že mně to fakt trápí. |
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2018 18:42:02
Nevím proč odešla.
Prý jí NIC nevadí. Všechno v pohodě, žádný problém ....... Tisíckrát a jednou jsem se ptala. Asi si chce zkusit žít svůj život. Mmch jsem dost tolerantní, takže jsem jí i říkala, že pokud bude mít nějakého kluka a nastěhuje se k němu, tak nemám problém. Jen bych chtěla, aby chodila do školy a normálně fungovala. Občas napsala že žije a jak se jí daří ....... |
| K_at | 121378 |
|
27.6.2018 18:36:46
Leni, ale ona neni prvorozena. Ona je ona. Kdyby aspon jecela, rvala a nadavala, neco by z ni vypadlo. Treba proste potrebuje jenom osamostatneni a natlouct si trochu usta.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2018 18:33:38
Kat ano, ale má nemoc trvá nějaké dva roky ......... problém se táhne už dlouho.
Máš pravdu, nejsme standartní rodina ....... už se s tím vyrovnávám ....... tak si to prostě zkusí a uvidíme. Jen mi přijde hloupé nás odsoudit na první dobrou, když prvorozená normálně funguje a i dokonce mi dává za pravdu. Uvidíme. Nějak to dopadne. |
| K_at | 121378 |
|
27.6.2018 18:20:33
Leni, ciste v miru - tohle je tve vnimani. Ona muze vse videt jinak - vzhledem k veku. A taky teda bych neopominula faktor tve nemoci - muze mit strach, vztek, citit se ruzne. Ale taky proste muze blbnout bez jakehokoliv duvodu. Ale tvuj vhled do situace muze byt uplne jiny, nez tve dcery.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2018 18:15:15
To, že netopíme není relevantní ....... několikrát jsem psala, že všichni máme vyhřívané postele a doma fakt nemrzne.
Pokud je pro tebe hlavní, že se topí a žijí lidé v "luxusu", tak to fakt si nemáme co říci. Mmch, děti mají co potřebují. Denně navařeno, uklizeno, vypráno a jsem doma, takže kdykoli k dispozici, včetně taxi kamkoli ......... TO je pro mne důležité ......... barák bez fasády fakt pro mne nehraje roli ......... Ale ....... je to jen můj náhled. |
| LenkaVa | 28901 |
|
26.6.2018 21:01:29
Docela dost tady prší.
Už celé odpoledne a já mám zrovna prádlo na věšáku a ne pod špejcharem. To je jak naschvál. |
| LenkaVa | 28901 |
|
26.6.2018 19:47:16
Mně taky.
Bylo jich tolik. Já pořád ještě doufám, že ty dvě kachny si je někam odvedli a ještě je přivedou. Ale jak to nevím. Plotem už pak neprolezou. Potřebovali bychom opravit plot, ale P. už se nechce investovat a hlavně to pro něj smrdí prací, že. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.