| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 126599  [Dalších 126259 >>]
LenkaVa 28901
26.6.2018 19:02:27
Kájo díky.

Tak jsem si myslela kolik budu mít kachňat a prd.
Dvě kachny se mi na to vyprdly a dvě jich tolik neodvodí, takže je úspěšně loví sousedovic kočka, něco se poztrácelo nevím kde a zbytek chcípe.

Chytit se to nedá, jsou to prťousové a na tý naší obr zahradě je to nereálné.

Jedno mám tedy ode dneška doma u morčete. To už bylo hodně slabé. Ale jestli přežije, nevím.

Je mi to líto. Njn.
kajaN 28973
26.6.2018 17:51:40
Ahoj holky,
Leni, už nad tím nepřemýšlej, jak to Šuplík myslel, nemá to cenu. Čekala jsem, že to aspoň vysvětlí, ale jak je vidět, stačil jen rýpanec:-(
Naštěstí teď je práce dost a snad se Andu někde chytí. Ale chce to co nejdřív, mlaďoši pak ztrácejí rychle pracovní návyky. A třeba jí to jednou dojde a školu dodělá, co ty víš.
Lidu, naše starosti s puberťákama ani nejsou starosti, viď?
U nás včera jeden školu dokončil, jsem ráda.
No nic, jdu balit, za chvíli dorazí nájezd všech dětí a pak už nic neudělám.
LenkaVa 28901
26.6.2018 6:07:00
Jo a Andula dělala sociálně-právní, ale bohužel nedodělala ani druhák.

Hlavně jí musím donutit, aby šla někam dělat a platila si zdravotní pojištění, aby nebyla v průšvihu hned od začatku.
LenkaVa 28901
26.6.2018 6:05:21
Lidko dík.
Pořád nad tím přemýšlím a nemůžu na nic přijít.
Zase jsem spala hodinu. Tohle je taky vyčerpávající ......

Dneska se musím jet objednat na neurologii, tak jsem zvědavá kdy mi dají termín.
lipoo 47870
25.6.2018 23:44:40
Je blbý,že je tahle diskuse veřejná...i já se hlídám,co napsat /dřív to tak nebylo :-D
lipoo 47870
25.6.2018 23:43:18
Leni-příspěvky "nedomácích"-ani nečti ~;)...taky mě nenapadá,proč by měli děti prchat??? Dle mě doma nic moc ani dělat nemuseli /asi jako u nás :-(-né jak my za mlada...to byly jiné galeje...jinak fakt taky netuším....že nemají doma tak teplo? :-D myslím,že toto fakt není důvod. :-D -a že na tom vyrostly,tak jsou zvyklé....

Leni-neboj,bude líp.Když né hned,tak časem...ale taky bych to nedala.Ale vždycky si na tě vzpomenu,když Dan držkuje,neche chodit spat a v jednu ráno se jde sprchovat. Ráno odmítá vstávat,má třídní důtku za podzní příchody ~q~~q~..a to jsem doma. Prostě momentálně autorita nula nula..jen řev./můj a mojeho/..a výsledek nula nula nic. Ale mám ho aspoň doma a do té školy aspon dojde....to ale samo neznamená,že mu to začínám tolerovat....jen mě to tak teď nevytočilo...uvidíme,co bude na střední.
Jakou školu Leni Anda dělala?a v kterým ročníku vlastně je?

LenkaVa 28901
22.6.2018 18:48:02
Kájo dík.

Taky nějak nevím, co je tak STRAŠNĚ špatně.
Možná to jen nevidím .....
kajaN 28973
22.6.2018 16:30:32
Šuplíku když už to takhle nakousneš, bylo by dobré dát Lence zpětnou vazbu.
To myslíš to, že mají doma v zimě zimu? Není náhodou vztah v rodině i o něčem jiném? Nebo z čeho jsi jinak vydedukovala, že má Andu tak strašnej domov, z kterého je jediné východisko zdrhnout?
LenkaVa 28901
22.6.2018 7:47:53
Mmch je hrozně hezké kolik lidí se zajímá o nervní matky.
LenkaVa 28901
22.6.2018 7:47:02
Ahoj.

Tak teď bych fakt chtěla vědět co je u nás tak strašně špatně, že nláďata prchají ...... upřímně mne to zajímá ..........

Jo, budu se modlit, že dostane rozum a dojde jí, že školu dneska potřebuje.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 126599  [Dalších 126259 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.