Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
26.6.2018 19:02:27
Kájo díky.
Tak jsem si myslela kolik budu mít kachňat a prd. Dvě kachny se mi na to vyprdly a dvě jich tolik neodvodí, takže je úspěšně loví sousedovic kočka, něco se poztrácelo nevím kde a zbytek chcípe. Chytit se to nedá, jsou to prťousové a na tý naší obr zahradě je to nereálné. Jedno mám tedy ode dneška doma u morčete. To už bylo hodně slabé. Ale jestli přežije, nevím. Je mi to líto. Njn. |
| kajaN | 28973 |
|
|
26.6.2018 17:51:40
Ahoj holky,
Leni, už nad tím nepřemýšlej, jak to Šuplík myslel, nemá to cenu. Čekala jsem, že to aspoň vysvětlí, ale jak je vidět, stačil jen rýpanec:-( Naštěstí teď je práce dost a snad se Andu někde chytí. Ale chce to co nejdřív, mlaďoši pak ztrácejí rychle pracovní návyky. A třeba jí to jednou dojde a školu dodělá, co ty víš. Lidu, naše starosti s puberťákama ani nejsou starosti, viď? U nás včera jeden školu dokončil, jsem ráda. No nic, jdu balit, za chvíli dorazí nájezd všech dětí a pak už nic neudělám. |
| LenkaVa | 28901 |
|
26.6.2018 6:07:00
Jo a Andula dělala sociálně-právní, ale bohužel nedodělala ani druhák.
Hlavně jí musím donutit, aby šla někam dělat a platila si zdravotní pojištění, aby nebyla v průšvihu hned od začatku. |
| LenkaVa | 28901 |
|
26.6.2018 6:05:21
Lidko dík.
Pořád nad tím přemýšlím a nemůžu na nic přijít. Zase jsem spala hodinu. Tohle je taky vyčerpávající ...... Dneska se musím jet objednat na neurologii, tak jsem zvědavá kdy mi dají termín. |
| lipoo | 47870 |
|
|
25.6.2018 23:44:40
Je blbý,že je tahle diskuse veřejná...i já se hlídám,co napsat /dřív to tak nebylo :-D
|
| lipoo | 47870 |
|
|
25.6.2018 23:43:18
Leni-příspěvky "nedomácích"-ani nečti
...taky mě nenapadá,proč by měli děti prchat??? Dle mě doma nic moc ani dělat nemuseli /asi jako u nás :-(-né jak my za mlada...to byly jiné galeje...jinak fakt taky netuším....že nemají doma tak teplo? :-D myslím,že toto fakt není důvod. :-D -a že na tom vyrostly,tak jsou zvyklé....Leni-neboj,bude líp.Když né hned,tak časem...ale taky bych to nedala.Ale vždycky si na tě vzpomenu,když Dan držkuje,neche chodit spat a v jednu ráno se jde sprchovat. Ráno odmítá vstávat,má třídní důtku za podzní příchody ![]() ..a to jsem doma. Prostě momentálně autorita nula nula..jen řev./můj a mojeho/..a výsledek nula nula nic. Ale mám ho aspoň doma a do té školy aspon dojde....to ale samo neznamená,že mu to začínám tolerovat....jen mě to tak teď nevytočilo...uvidíme,co bude na střední.Jakou školu Leni Anda dělala?a v kterým ročníku vlastně je? |
| LenkaVa | 28901 |
|
22.6.2018 18:48:02
Kájo dík.
Taky nějak nevím, co je tak STRAŠNĚ špatně. Možná to jen nevidím ..... |
| kajaN | 28973 |
|
|
22.6.2018 16:30:32
Šuplíku když už to takhle nakousneš, bylo by dobré dát Lence zpětnou vazbu.
To myslíš to, že mají doma v zimě zimu? Není náhodou vztah v rodině i o něčem jiném? Nebo z čeho jsi jinak vydedukovala, že má Andu tak strašnej domov, z kterého je jediné východisko zdrhnout? |
| LenkaVa | 28901 |
|
22.6.2018 7:47:53
Mmch je hrozně hezké kolik lidí se zajímá o nervní matky.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
22.6.2018 7:47:02
Ahoj.
Tak teď bych fakt chtěla vědět co je u nás tak strašně špatně, že nláďata prchají ...... upřímně mne to zajímá .......... Jo, budu se modlit, že dostane rozum a dojde jí, že školu dneska potřebuje. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.