Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brunhilda | 29897 |
|
|
10.11.2017 18:09:17
Ono to, co píšu, zní divně. To samotné řešení věcí a starosti kolem třídy mi nevadí, fakt to dělám ráda, připadá mi to smysluplný. Vadí to ale jiným :-(. No prostě jsem zbytečně moc aktivní a mnohým by připadalo ideální, kdybych nic nedělala, neřešila, nestarala se, nevymýšlela věci navíc. Přijde mi to děsný a v takovým prostředí být nechci.
Zítra jedeme na oslavu narozenin, tak to bude pěkná žranice . |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
10.11.2017 17:58:13
Ahoj Leni,
starší kolegyně, které učí dlouho, říkají, že s dětmi to je složitější a méně toho umí. Na prvním stupni nejsou schopní jemné motoriky, neumějí stříhat, atp. Asi jsou sebevědomější než dřív a nejsou trpělivé. Ale s dětmi já problém nemám. Doba je prostě taková a mně ta práce baví, i když je to někdy náročný. Já mám problém s některými dospělými a to se asi nezlepší, spíš mě to štve čím dál víc. Naopak ty děti mě tam ještě pořád drží. Vím, že by nechtěly, abych odešla, ale už jsem na tom tak, že ještě jedna kapka a odcházím, i kdybych měla být na pracáku. Jo, puberta . Snad to přečkáme . |
| LenkaVa | 28901 |
|
9.11.2017 21:39:46
Ahoj Bruni,
mrzí mne, že máš takové starosti. Snad se to v lepší obrátí a nebudeš muset nic hledat. Připadá mi, že děti jsou čím dál horší a hůř se s nimi pracuje. Pobyt snad nějak dáte. Já bych tady nikoho cizího tedy nechtěla, strašně to svazuje. Ale pro vás by to přineslo dobré změny. Člověk nejlépe maká pod tlakem. O pubertě ani nemluv. Momentálně jsem s klukem na kordy. Už jsem zabavila i PC a to je co říci. Je to s ním čím dál horší. Nic mu není dost dobré a začal být na mně dost ......... jak to říci kulantně ...... prostě si nevidí do huby. Došla mi trpělivost a síly. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
9.11.2017 21:28:40
Ahoj holky!
Nějak nestíhám, a tak moc nenakukuju. Doufala jsem, že letos to bude v mé třídě už klidnější. Klidnější z hlediska hluku a vyrušování to určitě je, to o hodně procent. Ale co se týče jiných věcí, stále něco řeším. Nemůžu o tom psát moc takhle veřejně, takže radši to nebudu rozebírat vůbec. Pak mám taky na starosti jiné další věci, které nesouvisejí s mou třídou (taky radši nebudu specifikovat). Každopádně se začínám rozhlížet po jiné práci, chci ale dokončit tenhle školní rok a uvidím, co se objeví. Ještě je tedy mizivá šance, že bych vydržela ještě rok (má se měnit vedení, a tak by se vidělo, jaké by byly změny), ale to asi nevydržím. Jo a jinak tedy hledáme nějaké školy pro Adama a Patrika, u Adama už jakous takous představu máme, tak ještě obejdeme dny otevřených dveří, u Patrika zatím vůbec a navíc (nevím, jestli jsem to psala) mu nějak ruplo v bedně a z premianta třídy se najednou v podstatě přes prázdniny propadl doprostřed, takže mé přesvědčení, že on je typický studijní typ, který půjde na osmiletý gympl, se teď najednou začalo kymácet. Jo, mlátí s ním puberta, hormony pracují fest a sám je zmatenej z toho, co to s ním dělá. Takže uvidíme. Každopádně to bude pro nás znamenat učit se na přijímačky s oběma. No a Jirka tu bude mít na začátku prosince na týden Němce na výměnu, takže budeme muset konečně vymalovat. Pořád jsme to odkládali, ale v tom jeho pokoji je to fakt nevyhnutelný. Jsem zvědavá, jestli nás to taky donutí koupit (také konečně) novou sedačku do obýváku, na téhle se už nedá pomalu sedět, jak je prosezená. Taky to pořád odkládáme. No a za chvíli jsou vánoce . Už sháníte dárky? |
| LenkaVa | 28901 |
|
8.11.2017 14:07:50
Ahoj.
U nás to bohužel vypadá podobně. Byla jsem v tu neděli ... šel z toho strach. Houby tedy moc nebyly ........... Jsem zvědavá jestli to bude někdo těžit a nebo to nechají tak. |
| lipoo | 47870 |
|
|
8.11.2017 10:13:01
nějak mi ta rodina blbne...tak jen v rychlosti,už letím na bus...u nás to vypadá v lese někde takto
![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
4.11.2017 20:56:07
Jj, to je pozitivní.
Nebudu muset do práce na náledí. Tak snad už bude u vás dobře. Přemýšlím, že bych šla ještě zítra do lesa, ale spíš bych potřebovala zazimovat zahradu, ale to smrdí prací :) |
| kajaN | 28973 |
|
|
4.11.2017 20:12:46
Leni, zima bude doma asi dlouhá, ale máš výhodu. Nemusíš jezdit do práce v náledí
A na jaře už ti bude zase líp![]() Já doufám, že bude už dobře, ale bojím se to vyslovit...mám pocit, že vždycky když jedno skončí, přijde něco dalšího. Ale doufám, že ne. Hlavně, že teď je to dobré. |
| LenkaVa | 28901 |
|
4.11.2017 18:14:26
Ahopj Kájo.
Chodím nakukovat. U mně je to pořád tak nějak stejné. Chvíli dobrý, chvíli na h*vno. Ale díky. Už jsem si zvykla na to, že jsem doma. Co ty? Už bude jen dobře? |
| kajaN | 28973 |
|
|
4.11.2017 16:12:32
Ahoj holky,
tak koukám, že to tady moc nežije. My teď měli zase nějaké starosti, tak ani nebyla nálada. Ale už se to zdá být lepší. Co u vás? Vše OK? Leni jak ti je? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.