| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 126599  [Dalších 126019 >>]
Brunhilda 29897
28.11.2017 22:42:01
Leni,
týden v nemocnici je nepříjemný, ale snad ti dají nohu dokupy a budeš zase normálně chodit.
S Yrwem je mi to líto, to už se chová divně delší dobu?
LenkaVa 28901
28.11.2017 12:54:20
Tak jsem vygruntovala půl baráku, mám dost.

Nevíte jestli se může zbláznit pes?
Předpokládám že ano.
Začínám mít podezření, že má Yrwo nádor na mozku.
LenkaVa 28901
28.11.2017 9:30:52
Ahoj Bruni.
Závidím pokec.

Já jsem tady pořád jak kůl v plotě.

Dneska jsem vůbec sama doma. Pavel odjel na celý den, smradi ve škole .........

Včera jsem tedy lítala po doktorech.
Docela to šlo, až jsem byla překvapená.
Jen mne nepotěšili, bo 5.2. mám nástup do nemocnice na operaci s tou nohou a je to asi na týden :(
Brunhilda 29897
27.11.2017 10:47:29
Ahoj holky,
včera jsem se zase po roce sešla s Holajdou, byly jsme na kafi. Je zavalená prací, hlavně teď před vánoci. Probrali jsme i naše deváťáky a je možný, že se naši kluci sejdou třeba na stejné škole :-).
Jinak vše při starém.
Jdu pracovat.
LenkaVa 28901
12.11.2017 19:07:58
Njn.
Pařit je nikdo celý den nenechá.
lipoo 47870
12.11.2017 18:45:34
Leni-myslím,že je velmi málo toho,co by ho bavilo.Myslím tím jakákoli práce
LenkaVa 28901
11.11.2017 9:49:34
Ahoj Lidko.

Tak snad se tam Dan dostane a hlavně, aby ho to bavilo.

Máš e-mail, nechci to tady moc ventilovat.

Já jsem během tohoto týdne úspěšně zazimovala zahradu, tak jsem ráda, že to mám za sebou.
Ještě by chtělo zrýt, ale když to neudělám, tak se nic nestane.
Trochu mám obavy o kačenky. Jedny už jsou veliké, ty zimu dají, ale tři mám ještě malinké (žluté) a tam se trochu bojím, že když bude hodně pršet nebo mrznout, že to nedají.
No uvidím. Bylo by jich škoda.

Jinak nedělám nic. Slesem jsem se rozloučila už minulý týden a půjdu zase až v červenci.

Dneska jen musíme nakoupit.
lipoo 47870
11.11.2017 0:00:05
Někdy si tak říkám,jestli si to tady jednou nepřečte... :-D
lipoo 47870
10.11.2017 23:58:47
ahojte..ahoooj Bruni....taky mi někdy něco písni aj na mail :-) ..už ani nevím,jak se máš :-) -jinak taky teď objíždíme burzy škol atd...Dan si teda vybral obchodní akademii obor informační technologie-ale jesti se tam dostane,bůh ví...berou půlku,co se přihlásí..teda loni to tak bylo....učit se neučí,kašle na to-ale to prý v té jejich třídě všichni....tož jak udělají příjmačky netuším...
Jinak Leni-napiš co Olda,ať se uklidním...bo u nás je to hroznýýýýý..neposlechne,drzý je...fakt děs. Chodí spat v jednu,ráno není schopný vstat....minulý týden se vzbudil v osm-jako vzbudil,já ho vzbudím-jsem doma,ale on jen drze,že má ještě čas...a samozřejmě usne...a já na něho už kašlu...Učka říkala,že ještě jednou "zaspí" a bude mít napomenutí třídního učitele....a on?je mu to jedno....~a~~a~
Tak to je ve zkratce vše...zítra jdu fotit na Sv.Martina-tak doufám,že si dám aspon husičku.~:-D
LenkaVa 28901
10.11.2017 18:33:14
Bruni, musejí tě mít rády. Jsi zlatý člověk.

Fakt je ten, že když se člověk setká s nepochopením v okolí, tak pak se v takovém prostředí špatně dělá.
A někteří rodiče jsou taky na pěst.

nemáš to snadné.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 126599  [Dalších 126019 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.