| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 126599  [Dalších 125969 >>]
LenkaVa 28901
30.9.2017 20:57:33
Bruni dík.
Snad se to vyřeší brzy.
Je to na prd.
Brunhilda 29897
30.9.2017 18:55:45
Kájo,
to si budu muset někdy udělat výlet sama nebo jen s manželem, kluky bych někam na návštěvu nedostala. Stejně nebyl čas, museli jsme zpátky na ten trénink.
Blbý je, že ten čas letí a víkendů je málo.
Určitě někdy zase musím zajet na Ještěd, já tu stavbu miluju.

Leni,
záchod je tedy fakt blbej. Snad se vám to podaří brzy vyřešit.

Jo, o houbách jsem to taky četla. Prý ale to berou jen od ověřených lidí, musí mít snad i nějaké zkoušky nebo co. Já bych to tedy taky nekoupila. Mám je ráda, ale když nejsou, tak se svět nezboří. Stačí mi žampiony :-).

LenkaVa 28901
30.9.2017 12:36:35
Já už houby rozdávám.
Vždycky se někdo najde, kdo má málo nebo nic.

Mám 4 porce v mrazáku na zimu a to nám stačí.

Já bych to neměla, děti nejedí a P. už nechce.
LenkaVa 28901
30.9.2017 12:35:17
Nestraš ~t~
Tak bych se přestěhovala do krámu a oni ať si tady dělají co chtějí ...... gauč tam je, sprcha,jídlo, pití taky ......... žádný problém.

Taky bych to nekoupila, jako bych nekoupila borůvky, protože je mi jasné, že ručně to nesbírají a hřebeny to ničí a to nebudu podporovat.
kajaN 28973
30.9.2017 12:19:10
Leni tak snad nedostanete průjem~t~
Já bych teda na trhu asi houby nekoupila, nějak k tomu nemám důvěru
Taky ještě máme v lednici a už nevím co s tím. Baví mě to sbírat, ale jíst teda pořád ne.
Taky bych brala kdyby takhle jarně bylo do dubna a pak by mohlo navazovat hned léto.
LenkaVa 28901
30.9.2017 11:05:13
Ahoj Kájo.

Je to vopruz, o tom ani potom.

Výhoda je, že Lucka není doma, malí odjeli do práce .......

Dneska to musíme vyřešit, jinak nevím.

Můžeme chodit do krámu, ale to si holt člověk musí uvědomit včas. ~t~
K ostatnímu slouží zahrada.
Blbé no.

Takhle hezky by mohlo být až do března.

Zítra půjdu do lesa.

Zrovna včera mi sousedka říkala, že na trhu s prodávají praváci za 300,-Kč kg ........ byla bych milionář a já to tady rozdávám ~;)
kajaN 28973
30.9.2017 10:59:34
Ahoj,
Leni, tak to je naprd. neumím si představit být bezzáchodu.
Bruni si děláš prdelky? Jste byli v našem kraji a ani se nezastavíte???~o~
My byli ve čtvrtek v Krkonoších a včera jsme dali cyklovýlet tady u nás. Dneska si asi užijeme poslední letošní grilovačku. Jsou doma zase od středy všichni, už není jediná čistá sklenička. A to myčka pořád jede~a~
LenkaVa 28901
30.9.2017 10:39:58
Ahoj Bruni.
TO zní skvěle.
SUper, že jste si ten den užili.

Do neděle snad bude hezky.

Já se vyžívám v tom, že peru. Peru co najdu a vidím :)

Máme ale veliký problém. Jsme bez záchoda.
Vůbec to neodtékalo, tak to P. včera úplně odmontoval, ale ani pérem to nejde protáhnout.
Dneska koupíme nějaký driják na odpady a jestli to nepomůže tak to tedy nevím.
Fakt se mi nechce nic sekat.
Je to nepříjemné.
Brunhilda 29897
29.9.2017 22:39:22
Ahoj holky,

tak jsme si dneska užili krásné počasí a jeli jsme na výlet. Myslela jsem, že to nedopadne, protože tady lítaj nějaký choroby a doma jsme si to tak vzájemně předávali. Ale naštěstí to vyšlo :-). Byli jsme na Panské skále (jak se točila Pyšná princezna), tam teda bylo dost lidí, a pak na Zlatém vrchu, což jsou taky čedičové varhany, dokonce větší, ale ne tolik známé, a tam to bylo super, ani noha a krásný výhled do okolí.
Patrik ještě stihl večer trénink.
V neděli se má zkazit počasí a pak má být delší dobu docela zima a pršet, tak jsem ráda, že jsme si to pěkné počasí ještě užili.
LenkaVa 28901
28.9.2017 10:05:16
Jo a uklidním Tě ........ moje mládě svoji pubertu dotáhlo k dokonalosti .......... nejjenže nespí, ale neuvěřitelně prudí a je fakt drzej. Neskutečně.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 126599  [Dalších 125969 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.