Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
28.9.2017 10:03:48
Lidko krásný.
Moc hezký úlovek. Já teď chodím tak ob den a je jich pořád dost. Dneska půjdu zase, ale to si myslím, že to bude odpoledne prochozené. Tak kačkata mám nakonec 3 kousky. Uvidíme zda nenastydnou nebo je něco neuloví. Taky začaly padat ořechy. Letos jich ale moc nebude, pomrzlo to. Lidko, užij si focení! |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.9.2017 1:27:54
jo a uklidnila jsi mě s tím spaním....je to děs.
![]() Tak já valím taky spat,zítra fotím celodenní akci..od rána do pozdního večera....a o víkendu to byly tance-též od rána do večera..ale tam je to "na pohodu"...zítra bude větší lítačka... ![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
28.9.2017 1:26:22
Leni-gratuluju ke káčeti
Dneska jsme taky byli na hřiby-rostou,rostou!!i u nás...supr. |
| LenkaVa | 28901 |
|
24.9.2017 18:04:12
Tak mám zase košík hřibů.
Ale co s tím ........ nevím :) Ale baví mně to. Jo a dneska se mi narodilo (tedy ne přímo mně) zatím jedno káče. Tak uvidím jestli z toho něco bude. |
| LenkaVa | 28901 |
|
22.9.2017 19:06:12
Ahoj Lidko.
jsi fakt dobrá. Máš můj obdiv. ![]() Hřiby krásný. Včera jsem košík vyměnila za sklenici medu. V neděli snad půjdu zase. Jen pro potěchu. Neboj, nejsi v tom sama. naše mládě taky nechodí spát před druhou, jen když má vypnutou wifi. Vrátil se z adapťáku ...... prý bez průšvihu. Tak snad. |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.9.2017 18:18:03
Káji-já tomu ani nevěřím,že z toho vyroste..to je prostě někdy typicky chlapská "debilita"....
Bruni-já ani nevím,na které škole učíš :-D |
| lipoo | 47870 |
|
|
22.9.2017 18:17:18
Leni-hřiby závidím...tady ale prý taky začínají zase růst...ale od pátku nám tu kromě pondělka pořád lilo a lilo a lilo...až dneska přestalo a dokonce vylezlo slunko!!BOMBA...po sedmi dnech!!!jooo,děcka,já vám neřekla,že jsme v sobotu měli s danem první závod v orientačním běhu
![]() ...to zrovna začala kosa a poprchalo a byla mlha...no mazec....jo a podařilo se mi zabloudit-ještě větší mazec...to se mi chtělo aj brečet...nikde nikdo...les,mlha,poprchalo...došla jsem k silnici a chtěla se na to vykašlat a jít do cíle po silnici/byla tam šipka pro auta/ :-D..ale nakonec jsem se vrátila /zabloudění celkem asi 3km :-D ...a jaká radost,když jsem tam viděla pobíhat lidi...no mazec se mnou.Ale nebyla jsem jedinná,prý tam zabloudili i ti lepší.a Dan byl aspoň nadšený,že byl dřív v cíli než já /mezi náma jen o čtyři minuty-na to,že nezabloudil ,tak nevím co dělal...jooo a NIKDO mě nevyfotil.Tento druh sportu je fotografy opomíjený...Leni-foukám na bolístku.A Olda vstává v pět??mazec!!To Dan chodí spat-skoro...bych ho fakt zapleskla...jako ve dvě ráno a on ještě nespí. ![]() ![]() ,já už nevím co s ním...a má nás na háku.A nejlepší,že spat se mu chce...Minule si šel,že jde pocvičit /má cviky na záda-mezi náma to fláká,takže k ničemu velice/-bylo asi jedenáct v noci...dlouho ho nebylo a najdu ho na zemi jak leží /u cvičení leží na zemi/-a chrápe....takže se jen přesunul na postel-vyčistil zuby předtím a chrápal...tak jak byl....mě fakt tááák vytáčí. |
| LenkaVa | 28901 |
|
20.9.2017 21:24:43
Ahoj Kájo.
Dík, jo už je to lepší. Boule mizí. Blbka se holt nezapře. Houby jsou fajn, ráda sama šmajdám po lese. Zítra asi půjdu zase. Sice netuším, co s nima udělám, ale projít se půjdu. Nejvíc mně pobavilo, že jsem v lese potkala chlapa v obleku a lakýrkách s igelitkou. Vypadal komicky. |
| kajaN | 28973 |
|
|
20.9.2017 19:54:52
Ahoj,
Leni, co boule? Už je to lepší? Ještě že máš alespoň ty houby, co ti dělají radost ![]() Lidu vydrž, Dan z té puberty taky vyleze jako všichni ostatní ![]() Teda Bruni, je teprve září a ty už bys je strašila ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
19.9.2017 22:14:05
Dík.
Jo, bouli mám kvůli noze. Nějak jsem se zapletla :) Trochu mně mrzí, že houby nemůžu, ale Pavel chtěl smaženici a pak jsem udělala z praváků bílou polévku. Ostatní jsem odnesla jedné paní, která špatně chodí, ale houby miluje. Tak si snad udělala dobrou večeři a zbytek si prý schová na zimu. Ty by jsi chtěla strašit děti, jo ... chuděrky ........... ne, že by to některé nepotřebovaly :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.