| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6830  [Dalších 6670 >>]
bin prostě 125758
31.1.2012 13:37:23
díky..antiko jsem nikdy nebrala, vždy jsme to ,,stihli " ... bazální teplota a její měření je pro mě španělská vesnice~:-D
Ivatema 52511
31.1.2012 13:22:33
http://www.otehotnet.cz/308-maca-cisty-prasek-baleni-400-g
To je jedna z možností, vyrábí to více firem-různé ceny.
Ivatema 52511
31.1.2012 13:20:49
Já nedávno užívala takový sypký prášek Maca(nebo Macca)-je to něco jako žen šen, prodává se i v tabletách a otěhotněla jsem velmi rychle. na předchozí těhu jsme čekali několik měsíců.Tohle bylo na první pokus.možná jen náhoda, ale i těhotenství bylo v pohodě, bez objímání se s WC, bez předčasného porodu-prostě nádhera.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
31.1.2012 13:18:30
Kyselina listová se neužívá pro snadnější otěhotnění, ale jako prevence proti některým vadám, např. proti rozštěpu páteře.
Kontryhelový čaj je na srovnání cyklu a na růst sliznice. Stejně tak grepy.Pokud nesnášíš bylinkové čaje (jako já), dá se koupit kontryhelový extrakt v kapkách.
Jako babskou radu doporučím ACC long, rozpustný lék proti kašli, pít oba dva kolem ovulace. Rozpouští hleny, ale nejen ty způsobující kašel a spermie se snáz dostanou kam mají.~;)
Pak taky poradím polohu, která funguje skoro jako IUI. Ty na zádech, nohy pokrčené,kolena skoro u uší, partner přistupuje shora. V této poloze je děložní hrdlo široce otevřené a sperma se vstříkne přímo do dělohy.
Možná někdo namítne, že je to blbost a je to i klidně možné, ale mě to pomohlo ke dvěma dětem i přes původní diagnózu otěhotnění pouze díky IVF.
Držím palce, moc dobře vím, jak člověku je, když chce, ale nedaří se.~x~
Jiřule a 3 skřítkové 855
31.1.2012 13:16:59
a manželovi jsem naordinovala membromena:-DDD a indiánskou bylinku macca? myslim že tak nějak s ejmenovala.
Mab 26777
31.1.2012 13:16:10
Kyselina listová těhotenství nepřivolá, ale pak pomáhá miminku, takže tím nic nezkazíš, před těhotenství a v prvním trimestru by se spíš brát měla (hlavně po vysazení HAK).
Sledovat bazální teplotu a hlen můžeš taky, abys věděla, zda a kdy přibližně máš ovulaci.
Pro zlepšení hlenu je dobrý třeba guaifenesin, je to lék na ředění hlenů např. při kašli (např. Robitussin expectorans) ale ředí i cervikální hlen a tím zlepšuje jeho prostupnost pro spermie.
Kyselé poševní prostředí s dostatkem správných bacilů (Döderleinův bacil), lze ev. dodat jogurty - do pusy i do pochvy, nebo jsou spec. prostředky určené přímo do pochvy k úpravě prostředí. Jsou vhodné zvláště pokud občas trpíš nějkými poševními záněty.
Celkové vitamíny apod. moc šanci na otěhotnění nezvyšují, spíš zlepšují vývin mimka.
A při sexu různé polohy, někdo otěhotní jen při sexu ze zadu, jiná naopak, takže střídat a užívat si to.
Honza +// 96654
31.1.2012 13:15:10
Tak kyselina listová, je dle mého spíše na předcházení případným vývojovým vadám, nevím zda pomáhá přímo při početí. Jinak za sebe mohu doporučit také kontryhelový čaj~R^ Osvědčená babská rada.
Jiřule a 3 skřítkové 855
31.1.2012 13:14:38
brala jsem kyselinu listovou, éčko přírodní, sarapis, zinek. dobrej je gynex a kontryhel
Lenaseka 119504
31.1.2012 13:12:49
jinak tu kys.listovou doporucuji kys.listovou forte (tuhle: http://www.zbozi.cz/vyrobek/kyselina-listova-forte-tbl-60/ ), ta mi vylozene chutnala, kazdy den jsem se tesila, az si ji budu moct vzit ~t~
a jak tak koukam na cenu, tak je to jeste lepsi, nez jsem psala - 60 tablet za cca 40Kc, tedy 20Kc/mesic.
Lenaseka 119504
31.1.2012 13:08:06
Ja jedla kyselinu listovou - v tabletach, muj gynekolog mi doporucoval zacit ji brat dokonce tak 3 mesice pred planovanym pocetim. Cena je symbolicka, mam pocit, ze to vychazelo nejak necele 2Kc/tableta, tedy baleni na mesic tak za 60Kc.

K tomu jsem pila kontryhelovy caj - pulku cyklu. Da se koupit v lekarne sypany i pytlikovy, cena asi 30 Kc.

Manzelovi jsem jeste poridila Selzink (selen + zinek), tam uz cenu nevim, ale bylo to uz vic, nez predchozi polozky.

A zadarilo se temer ihned (ikdyz samozrejme tezko rict, jestli by to tak nedopadlo i bez techto preparatu ~:-D)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6830  [Dalších 6670 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.