| Minís | 113116 |
|
|
31.1.2012 13:03:22
Kontryhelový čaj, maliník.
|
| Mamisek | 92670 |
|
|
31.1.2012 13:03:16
Nevím, zda by to pomohlo, ale vitamíny Calibrum babyplan jsou určené pro užívání před těhotenstvím a v prvním trimestru. Na další dva trimestry jsou Calibrum mami. KAždé z nich mají jiné složení vitamínů. Jestli opravdu pomáhají, to nevím.
|
| bin prostě | 125758 |
|
|
31.1.2012 12:57:46
Ahoj, už nějakou dobu se snažíme o druhé dítě, zatím bez výsledku. Vím, chce to nejen čas a trpělivost, ale také-nemyslet na to... Když pominu tyto 3 faktory, co byste doporučily z volně prdejných preparátů na podoru početí? beru i babské rady:) Když nic, tak aspoň neublíží
..napadla mě kyselina listová??? v jaké formě, kolik zhruba stojí...a nějaké další rady?Díky ![]() |
| Ank@ | 35011 |
|
|
1.12.2011 16:30:23
pokud už nejsi těhotná, mrkni na ChciOtehotnet.cz, je to tam i rozepsané, vpodstatě ale záleží hlavně na tom vydržet, není to metoda na měsíc i když se někdy zadaří hned :) A k tomu vitamín E (oba!!) např je dobrý ten Emulips nebo z lékárny a chlap selzink, zinkosel (lékárna) přeju brzo // !!!
|
| Mindžurka | 123867 |
|
|
22.11.2011 17:30:23
Čauky,brala jsem pred 2mesíci HA Minisiston jen 2týdny brala jsem to docela i nepravidelne takže jsem docela dlouho krvácelo jak o závod .. pak jsem to nedostala skoro 2 měsíce nebo spís celých 2 mesíce .. tak mi dr.píchl vyvolávacku a MS prisla do 10dnů první den moc slaboulinká a druhý den se to rozjelo jak o závod ani mi pomalu nestací vložky 1vlozku uz mám plnou za hodinu !!! Nevím čím to je jestli tím že se telo vzpamatovává a nebo ne ani nevím kdy budu mit Ovu jsem z toho zmatená a tak jsem si koupila čaj kotryhel četla jsem ,že pohámá urovnat cyklus a pomáhá k otehotnení jaké stim mate zkusenosti nebo se vám to taky stalo ?? .. a mohla bych pít Kontryhel + Lekarskou Medunku ?? .. díky
![]() |
| Katka |
| • |
14.11.2011 19:59:14
jj je to lepší ho užívat když už jsi jednou o mimčo přišla.Já ho taky vždy brala.Těhu jsem byla 4x ale vyšlo až to čtvrté
.Ale to bylo z jiných důvodů ty potraty.Ještě v noci popřemýšlím zda ho zítra už nevezmu nebo jo ![]() |
| Snoopik + Viky 9/2013 | 118963 |
|
|
14.11.2011 18:21:52
Mně přišla MS i přes Utrogestan vždy toho 24. dne, takže 25. jsem ho už většinou ani nebrala. Teď jsem ale tušila, že se něco děje, takže jsem ho vzala toho 24. DC normálně orálně a od 25 DC zavádím do ... no víš kam
A navíc ta jedna tabletka je tak malá dávka, že by podle mě nenadělala paseku, protože většinou se předepisují tak 2-3 tabletky denně. Takže 25 DC jsem ho neměla už brát, ale já ho začala zavádět vaginálně, co kdyby náhodou. Rozhodně se tím nic nezkazí. Normálně bych třeba Utrogestan nemusela ani brát, ale já už jednou potratila dost časně, takže nechci riskovat nic znovu![]() ![]() |
| Katka |
| • |
14.11.2011 17:49:13
Tak s Mamatestem mám jen ty nejlepší zkušenosti!!!!!!!!!!!!Takže velká gratulace!!!
Já bych měla dnes vzít poslední Utrogestan(jsem 26 DC) a dál nebrat ale bojím se,že kdyby se náhodou zadařilo aby se to tím vyazením nepos.....,když jsem mívala to špinění před MS. Od rána dumám jestli vysadit nebo ne.Pokud bych nebyla těhu,tak nechci aby mi to zbytečně oddálilo MS :-(. |
|
|
14.11.2011 17:37:26
Tak teď jsem si udělala Mamatest 10 a je tam druhá čárka! Takže snad se podařilo
![]() |
|
|
14.11.2011 16:00:21
Ahojky, tak dnes zatím nic. Menstruace opět nedorazila, špinění ustalo, podbřišek lehce bolí. Zkusím test ještě za dva dny, něco tam musí být!!
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.