| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 6830  [Dalších 6480 >>]
spaghetka
  • 
19.4.2011 18:11:33
Jj Katko, neměl to nic moc, ale dr. mu dal jakési tabletky, ty už dobral, a teď bere selen a vit.E, tak uvidime jak to bude za ty dva mesice, az kdyby to nepomohlo tak jsem se taky divala na Macu. Kdyz uz jsme to koupili tak to dobere, ikdyz doufam ze to pomuze
Katka
  • 
19.4.2011 18:00:49
Spaghetko, nepsala jsi tady že má tvůj manžel špatný spermiogram????
Co takhle zkusit Macu?Manželovi dost zabrala,taky měl špatné spermio a po 3 měsíc to bylo ohodně lepší.
spaghetka
  • 
19.4.2011 14:08:44
Ja jsem to prave mela ke konci tehu, ale dr. rikal ze pri normalnim stavu je to docela bezne, ze pokud se uzivaji leky, nebo ty cipky tak je to ok a na tehu by to nemelo mit vliv, ale na mimco uz potom jo. Me to zjistili nahodou ve 32. tydnu kdyz jsem byla v nemocnici protoze jsem se zacala moc brzo otvirat a ty cipky zabraly fakt behem par dni, do 5 dnu bylo po kvasinkach a uz se nevratily. Takze ono taky asi zalezi co ti predepise, na kazdeho to funguje jinak. A pokud by dr. nechala vsechno plavat tak je asi opravdu na case zmenit dr. Ja jsem ted taky menila, a jsem spokojena jak nikdy. U minuleho tehu ani utz nekontroloval srdicko atd. tak jsem cele tehu stresovala jestli je vsechno ok.. Kdybych k nemu chodila ted kdyz jsem mela to zamlkle tehu tak kdovi kdy az bych to zjistila :(
Katka
  • 
19.4.2011 13:34:09
Kdysi jako mladá holka jsem taky takhle trpěla na hrozné výtoky a moje doktorka nad tím jen mávla rukou,prý je to přirozené.Ale pak mě kámoška poradila přejít k jinému doktorovi a ted se hned chytil za hlavu a říkal, že to vůbec není přirozené ale musí se to hned léčit.Možná i proto jsem pak měla problémy s potrácením protože jsem měla hrozně podrážděnou imunitu a příčinou prý bývají časté záněty.A to já tenkrát na ně trpěla fest!!!!!!!!!
Katka
  • 
19.4.2011 13:30:45
Peťuko,je možné,že máš v sobě nějakou infekci která brání otěhotnění. Já taky kdysi něco podobného měla a měla jsem na to antibiotika(měl by se přeléčit i partner) a Canesten krém i čípky.
spaghetka
  • 
19.4.2011 7:08:04
tak to je divne ze se ti to porad vraci. Zkus se dr zeptat, jestli nejsou i nejake jine prasky nebo neco, at z toho pak nemas infekci, ted to jeste jde, ale kdyz bys byla pak tehu, tak je tam riziko ze se to dostane k mimcu :(
Petulka7 116723
18.4.2011 21:04:27
Mam to porad, takze i v dobe ovulace, pokud ji mam. Dr. mi rekla, ze to byly premnozene kvasinky, uz asi 5krat jsem na to dostala leky a vzdy mi pomohly tak na 14 dni...
spaghetka
  • 
18.4.2011 20:44:13
A máš to tak i během ovulace? Já měla takový hrudkovitý výtok při minulém těhotenství a dr. říkal, že to je nějaká infekce nebo něco takového, takže mi dal čípky a za 5 dní to bylo ok, od té doby nic.. Ale myslím, že na to, že se vám nedaří, to vliv nemá
Petulka7 116723
18.4.2011 16:15:30
Poradte mi prosim, mam silny vytok- bile barvy,obcas hrudkovity...Mam ho tedy jiz dlouho, muze mi to treba ovlivnit to, ze se nam nedari?Dekuji
spaghetka
  • 
16.4.2011 20:34:24
Taky jsem to manzelovi koupila, jenze ten zinek mu moc nesedl, byva mu po nem tak vselijak, takze zustal u selenu a jeste mu skocim koupit vit. E.
My jsme zacali loni v lednu a teprve az ted se zadarilo, bohuzel neuspesne, tak ted pockam na prvni MS a po te druhe asi zacnem se snazenim znova. A ja uz se treti den dopuju cajikama, kontryhel denne vecer a salvej s medunkou stridam.
Preju hodne stesti at se taky brzo zadari
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 6830  [Dalších 6480 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.