| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 6830  [Dalších 6470 >>]
Katka
  • 
16.4.2011 19:09:40
snažíme se od prosince :-(.
Zjistili mi poruchu imunity, po přeléčení a dopování leky, hormony a injekcema jsem to dotáhla do zdárného konce :-).
Já manželovi koupila selzink a macu,tak snad bude mít nějaký účinek.
spaghetka
  • 
15.4.2011 9:26:36
Ted se divam ze jsem vcera zapomnela napsat ten odkaz na diskuzi..
http://www.emimino.cz/diskuse/vyska-delozni-sliznice-34487/
spaghetka
  • 
14.4.2011 16:35:21
Jeeej tak to opravdu nevim, vubec netusim kolik ma sliznice mit. Ale zkus se mrknout na tuhle diskuzi, tam se taky jedna na to ptala, ale je tam hodne odpovedi, tak jestli mas cas tak procti. A vy se taky snazite o mimi??
05naki 111508
14.4.2011 13:09:54
Děvčátka ,poradte mi. Měla jsem sliznici 5,5.Takže ket se nekoná.Mám jít ještě na kontrolu. Měla jsem menstr o 5 dní dříve.je to možné,že tím,je ta sliznice nízká.Je to už 15 DC
spaghetka
  • 
14.4.2011 10:55:00
Jeee tak to je mi lito :-( A nerikali ti cim to bylo ze jsi tolikrat prisla o mimi?
Ja jsem taky pila malinik, ale nezdalo se mi ze by mel nejaky ucinek :-( Takze zkousim i jine cajiky. A jinak beru porad jeste tu kyselinu listovou a k tomu jsem pridala zinek, manzel ma selen a zinek, tak uvidime jestli nam ty davky vitaminu a bylinek k necemu budou
A jak dlouho se ted uz snazite o mimi?
Katka
  • 
14.4.2011 10:12:57
Tak revize já mám za sebou tři!!!!Vždy po půl roce většinou v tom 10-12 tt.Čtvrté těhu naštěstí vyšlo ikdyž až po 3 letech.
Teď se snažíme o druhé mimi.Kontryhel piju taky a při MS až do ovu i maliník :-).
spaghetka
  • 
14.4.2011 8:03:51
Katko ano, mam za sebou revizi, protoze jsem byla ted v patek v 11tt na utz a zjistilo se ze mimcu se zastavilo srdicku a v 8tt prestalo rust :-(
Ja jsem se inspirovala na tehle strance http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/bylinky-podporujici-plodnost.4.html
Ja si koupila medunku, salvej a kontryhel. Ten kontryhel je pry dobry, to rika hodne lidi, a tu medunku a salvej jsem si spis koupila kvuli te regeneraci po revizi
Katka
  • 
13.4.2011 17:58:30
Spagetko, prosím tě jaké jsi si nakoupila čajíky?
Ty máš za sebou revizi?
Katka
  • 
13.4.2011 17:57:52
Petulko,neveš hlavu.Jsem na tom stejně, snažíme se už od prosince o mimi a stále nic.Hltám všechny rady na netu, piju bylinkové čaje,užívám Macu a dopuju manžela Selzinkem a Macou a nic :-(.
spaghetka
  • 
13.4.2011 17:53:38
To je mi lito :-( Ale treba se brzo zadari. Zkus zajit na tu gyndu at ti udela utz ohledne ovulace, a jestli rekne ze to nejde tak ji rekni ze je to kravina, protoze me to taky dr. delat, pripadne se preregistruj jinam kde bude dr. ochotnejsi.
Ja jsem pred chvilkou akorat prijela ze zakroku, takze tehu uz taky nejsem :-( Ale vykoupila jsem pul lekarny, donesla domu plnou tasku casu tak uvidime zda k necemu cajiky budou
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 6830  [Dalších 6470 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.