Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lendiiik | 55502 |
|
|
1.9.2010 21:23:40
a hlavně většina lidí je snad tak soudných, že by jakékoliv jiné prostředky než čaje (třeba ten carnitargin) na podporu spermií či jiné pro ženy
by užívaly až po doporučení lékaře (gyn. n. sex.) |
| Lendiiik | 55502 |
|
|
1.9.2010 21:19:51
..to je samozřejmě pravda, že je lepší jít přírodní cestou než chemií, ale chtěla jsem přispět další věcí, která také pomáhá a není to zas tak strašnej utrejch jako léky. A hlavně se většinou jedná o přechodnou dobu, pár měsíců.
Pokud jsou výsledky spermiogramu takové, že nic jiného než chemie na něj. čas nelze, tak to každý rád kvůli miminku udělá. Já mám kvůli ledvinám tak špatný tlak, že ač skoro nesolím, jím zdravě, tak stejně musím brát léky i když bych byla radši kdybych nemusela. |
| rencassste | 110155 |
|
1.9.2010 17:50:29
Souhlasím,že otětnění záleží nejen na ženě(pokud je v pořádku), ale především na muži. Carnitin Vám pomohl, což je fajn ve vašem případě.
Sama jste se zmínila, že se to prodraží a navíc je to opět chemie. Zelené potraviny jsou mnohem levnější,100%čisté, přírodní, obsahují všechny vitamíny A-Ž, stopové prvky,minerály,enzymy,antioxidanty, chlorofyl atd.Pomohli nejedné mamince a tatínkovi k otěhotnění a narození zdravého miminka. Ráda se s Vámi podělím o další informace a zodpovím na otázky na email: renca.stehlikova@seznam.cz Přeji hezký den Renča |
| Lendiiik | 55502 |
|
|
1.9.2010 9:52:01
Na podporu spermií pomáhá Carnitin. Manžel si kupoval Carnitargin (chlapi používají u posilování), funkci má takovou, že nabudí a stimuluje organizmus i spermie. Manža užíval na doporučení muddr.na sexuologii a zadařilo se. Jen když musíte užívat dvakrát denně, tak se hodně prodraží. Stejně je nejlepší pokud zjistíte, že jste ok, zjistit zda je partner taky v pořádku. Někdy je všechno skoro v normě, ale je potřeba pomoci, pokud snažení trvá už delší dobu.
Taky jsme zjistili, že pokud nesexujem déle než čtyři dny, tak je sperma tak husté, že nemá šanci. |
| rencassste | 110155 |
|
31.8.2010 22:05:16
Ahoj Cilko, mrzí mě, že píši až teď, měla jsem problém s přihlášením se na stránky.
![]() pokud máš ještě zájem o informace týkajících se zelených potravin,napiš mi na email: renca.stehlikova@seznam.cz Budu se těšit Renca |
| maw | 84192 |
|
|
27.8.2010 16:35:16
Maminky snad otěhotnělY, ne :)
To samé platí o životě na vsi za dotace domácím kravským mlékem - resp. ti neonemocní vůbec nikdy. |
| Cilka |
| • |
26.8.2010 14:59:48
A o co tedy jde? To by mne zajímalo?
|
| rencassste | 110155 |
|
24.8.2010 11:14:59
Ahoj holky,chtěla bych zde přispět zkušeností(ikdyž není přímo moje vlastní),znám pár maminek, které otěhotněli díky zeleným potravinám.Sama tyto zelené potraviny jím už přes rok a pomohli mi vyřešit spoustu zdravotních problémů(zánět žaludku,alergii na sluníčko,vypadávání vlasů,akné,nadváhu....atd).Jí je i moje dvě malé děti a můžu říct, že za rok byli nemocní jen jednou a průběh nemoci byl menší než normálně a bez léků, což je úžasný.
Zelené potraviny jsou jednoduché,čistí a sytí buňky našeho těla, jsou tu už od pradávna a na začátku potravního řetězce,poté jsou bylinky atd.Pokud své tělo dostanete do rovnováhy,tak bezproblému otěhotníte třeba bez umělého oplodnění viz. další.Důkazem jsou maminky, které díky těmto zeleným potravinám otěhotněli,miminkám říkáme:Zelené miminka Baví mě pomáhat lidem, proto pracuji se zelenými potravinami a předávám informace a zkušenosti svých spokojených zákazníků.Ráda Vás se zelenými potravinami seznámím blíže a zodpovím na Vaše otázky Budu se moc těšit Renca |
| lalie |
| • |
13.8.2010 14:02:17
já jsem pila kontryhelový čajik po vysazeni antikoncepce dvakrát denne , nevěřila jsem tomu a za tři měsice otěhotněla. A ted v břišku už dvacátý tyden nosim poklad.:)) Jeste jsem si koupila calibrum mama :))/Přeji všem aby vám to brzy vyšlo
![]() ![]() |
| Meky |
| • |
28.7.2010 8:23:55
Ahojke, chci se zeptat na čaj na otěhotnění. koupila jsem si v lékarně Kontryhel, ale nejsem z toho moc moudrá. je to sáčkový čaj zelený kontryhel a je na trávící a menstruační potíže, blíže tam nepíše nic. je to k něčemu dobré, nebo mám radši skusit směs třeba od Mojžíšové? kde se dá koupit, v lékárně nebo jen přes net? děkuji za každou radu
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.