Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáša7575+Mareček(1 rok 8 mes.) | 101519 |
|
|
18.7.2010 8:42:28
No,musim to skusit,snad to pomuze.
|
| Magda, Anetka5 | 29335 |
|
|
17.6.2010 12:39:21
Holky, jsem pátá potvrzená dlouhodobá čekatelka v řadě, co otěhotněla "po čaji" Mykotin od firmy Grešík. Možná je to hloupost, nejde to nijak potvrdit, ale pokud nemáte zdánlivě žádný problém a nejde vám otěhotnět, tak to určitě pár měsíců zkuste
![]() Magda |
| Viktorkaa | 79777 |
|
|
7.6.2010 23:07:16
Čaj na pomalé spermie je hodně slabý výborný na spermie je potravinový doplněk vitatonik zrychluje spermie a zlepšuje jijich pohyb a růst stojí to 468Kč můžu ti o tom poslat mejlík a zaslat ti to klidně na adresku já mám díky tomu Viktorku a pomohla jsem již 48 ženám
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
5.6.2010 13:56:50
Jak ti pomohlo měření BT k tomu, abys okamžitě otěhotněla? Vždyť po prvním měsíci se dozvíš tak akorát jestli máš ovu nebo ne, případně kdy přibližně proběhla. Já měřím 4. měsíc a pořád nic (snažíme se něco přes rok).
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
5.6.2010 13:54:22
To je vtip? AŽ po šesti měsících? To bych vůbec nebrala jako že vám něco bránilo v početí.
|
| minx + burčák + mladé víno | 76424 |
|
|
3.6.2010 23:55:48
Asi psychika, možná kojení.
Měli jsme to podobné jak Vy - první prcek na první pokus (a to možná proto, že jsme v takovou rychlost ani nedoufali, nespěchali jsme na otěhotnění, jen jsme si řekli, že pomalu začnem, že "už by to nevadilo"). Druhé jsme chtěli mít hodně brzo po prvním a mysleli jsme, že to vyjde podobně rychle jako první. Trvalo to nakonec devět měsíců, 6 měsíců z toho jsem ještě kojila, ale ovulace (aspoň někdy) určitě byla. Jenže MS trochu nepravidelná a BT jsem neměřila, nechtěla jsem se tím zabývat (navíc s prckem se dá těžko měřit denně v přesně stejný čas, nehýbat se předtím a spát stejně den co den). Takže jsem většinou jen tipovala, kdy asi může být ovulace. Po 6 měs. snažení jsem přestala kojit a otěhotněla za 3 měsíce. Jestli to ale bylo tím, nevím, spíš bych řekla, že to je prostě náhoda, pravděpodobnost. Prostě otěhotnění trvá průměrně třeba 6 měsíců snažení, takže jednou to vyjde napoprvé a jednou holt za mnohem dýl, i když jsi zdravá. Záleží možná taky, jak dlouho po prvním prckovi se snažíte o druhé, my to měli brzo, tak gyndr. říkala, že testy udělá nejdřív po roce, že se nejspíš za tak krátkou dobu u mě ani partnera nic nestihlo změnit (že by najednou byly špatné spermie nebo něco u mě). Takže bych být Tebou ještě vydržela a jen jestli máš podezření na nějakou velkou změnu ve stylu života partnera, která by mohla ovlivnit spermie, nebo u sebe, tak bych to řešila. Držím pěsti ![]() |
| Morrigna | 50389 |
|
|
3.6.2010 23:00:56
Kelly: ov testy z lékárny mi taky nevyšly průkazně, navíc to vyšlo draho
Zablokovanou páteř jsem měla takýy, navíc kostrč vpáčenou po úrazu, srovnání je určitě príma, nejen pro otěhotnění Já teda chodila na Dornovy masáže, dvouhodinovka za tisícovku a odcházela jako jiný člověk. |
| Epepe | 89236 |
|
|
3.6.2010 21:41:01
U nás pomohlo měření BT. Hned první měsíc jsem byla těhotná.
|
| Májja | 33456 |
|
|
3.6.2010 20:46:53
Kelly my se nsažili taky cca půl roku a nic,manžel prošel vyšetřením na spermie na výbornou a tak se jednalo o mě a zjistilo se,že neovuluji,k tomu jsem nemenstruovala a když tak strašně nepravidelně jako že třeba po dvou až třech měs, z hormonálního profilu bylo zjištěno,že mám strašně špatný poměr nějakých hormonů s tím,že léky mi nezaberou,že to ani nemusej zkoušet a že pak injekce,ale ty že se hradí pouze 3x!!!
Tak jsem to obulela a s manželem jsme se dohodli,že to zatím necháme být,začnem šetřit a cestovat a hned měsíc na to jsem otěhotněla-lékař nechápal a my také ne Prostě mi asi ty hormony šílně lítali!!!Takže já byla do roku od začátku snažení těhotná. Jinak vyšetření se u nás dělalo docela rychle,neb já měla v minulosti hodně gynek.problémy,tudíž se problém čekal, no a druhé dítko jsem čekala hned ,když bylo dcerce teprve půl roku!!! ![]() Držím palce!!!!! |
| Kelly cat | 100989 |
|
|
3.6.2010 20:14:14
Děkuji za vaše odpovědi.
Něco takového jako utz kontrolu ovulace jsem si taky myslela.. spermiogram a hormonální profil, když se nebude dýl dařit tak taky.. Tacko, ne neříkám, že jsme při snažení o první dítko neměli víc času, ale snažíme se dost... až je skoro pravda, že je to načasovaný sex pro početí.. a už skoro přestává být sexem pro radost ![]() ![]() Morrigno, na měření bazál. teplot se chystám. to je pravda, že to jsem ještě nezkoušela... měla jsem tento měsíc ovulační testy a teda nejsem z nich vůbec moudrá, kdy ovu byla a jestli teda byla... ![]() No a psychika... jak jí chcete poručit? ![]() Jani, zablokovaná páteř ti bránila v otěhotnění? to jsem ještě neslyšela.. no což, záda mě taky bolí.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.