| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6830  [Dalších 6300 >>]
Dáša7575+Mareček(1 rok 8 mes.) 101519
18.7.2010 8:42:28
No,musim to skusit,snad to pomuze.
Magda, Anetka5 29335
17.6.2010 12:39:21
Holky, jsem pátá potvrzená dlouhodobá čekatelka v řadě, co otěhotněla "po čaji" Mykotin od firmy Grešík. Možná je to hloupost, nejde to nijak potvrdit, ale pokud nemáte zdánlivě žádný problém a nejde vám otěhotnět, tak to určitě pár měsíců zkuste :-)

Magda
Viktorkaa 79777
7.6.2010 23:07:16
Čaj na pomalé spermie je hodně slabý výborný na spermie je potravinový doplněk vitatonik zrychluje spermie a zlepšuje jijich pohyb a růst stojí to 468Kč můžu ti o tom poslat mejlík a zaslat ti to klidně na adresku já mám díky tomu Viktorku a pomohla jsem již 48 ženám
Mája+M(7/11) 98997
5.6.2010 13:56:50
Jak ti pomohlo měření BT k tomu, abys okamžitě otěhotněla? Vždyť po prvním měsíci se dozvíš tak akorát jestli máš ovu nebo ne, případně kdy přibližně proběhla. Já měřím 4. měsíc a pořád nic (snažíme se něco přes rok).
Mája+M(7/11) 98997
5.6.2010 13:54:22
To je vtip? AŽ po šesti měsících? To bych vůbec nebrala jako že vám něco bránilo v početí.
minx + burčák + mladé víno 76424
3.6.2010 23:55:48
Asi psychika, možná kojení.
Měli jsme to podobné jak Vy - první prcek na první pokus (a to možná proto, že jsme v takovou rychlost ani nedoufali, nespěchali jsme na otěhotnění, jen jsme si řekli, že pomalu začnem, že "už by to nevadilo").
Druhé jsme chtěli mít hodně brzo po prvním a mysleli jsme, že to vyjde podobně rychle jako první. Trvalo to nakonec devět měsíců, 6 měsíců z toho jsem ještě kojila, ale ovulace (aspoň někdy) určitě byla. Jenže MS trochu nepravidelná a BT jsem neměřila, nechtěla jsem se tím zabývat (navíc s prckem se dá těžko měřit denně v přesně stejný čas, nehýbat se předtím a spát stejně den co den). Takže jsem většinou jen tipovala, kdy asi může být ovulace. Po 6 měs. snažení jsem přestala kojit a otěhotněla za 3 měsíce.
Jestli to ale bylo tím, nevím, spíš bych řekla, že to je prostě náhoda, pravděpodobnost. Prostě otěhotnění trvá průměrně třeba 6 měsíců snažení, takže jednou to vyjde napoprvé a jednou holt za mnohem dýl, i když jsi zdravá.
Záleží možná taky, jak dlouho po prvním prckovi se snažíte o druhé, my to měli brzo, tak gyndr. říkala, že testy udělá nejdřív po roce, že se nejspíš za tak krátkou dobu u mě ani partnera nic nestihlo změnit (že by najednou byly špatné spermie nebo něco u mě). Takže bych být Tebou ještě vydržela a jen jestli máš podezření na nějakou velkou změnu ve stylu života partnera, která by mohla ovlivnit spermie, nebo u sebe, tak bych to řešila. Držím pěsti ~x~
Morrigna 50389
3.6.2010 23:00:56
Kelly: ov testy z lékárny mi taky nevyšly průkazně, navíc to vyšlo draho
Zablokovanou páteř jsem měla takýy, navíc kostrč vpáčenou po úrazu, srovnání je určitě príma, nejen pro otěhotnění :-) Já teda chodila na Dornovy masáže, dvouhodinovka za tisícovku a odcházela jako jiný člověk.
Epepe 89236
3.6.2010 21:41:01
U nás pomohlo měření BT. Hned první měsíc jsem byla těhotná.
Májja 33456
3.6.2010 20:46:53
Kelly my se nsažili taky cca půl roku a nic,manžel prošel vyšetřením na spermie na výbornou a tak se jednalo o mě a zjistilo se,že neovuluji,k tomu jsem nemenstruovala a když tak strašně nepravidelně jako že třeba po dvou až třech měs, z hormonálního profilu bylo zjištěno,že mám strašně špatný poměr nějakých hormonů s tím,že léky mi nezaberou,že to ani nemusej zkoušet a že pak injekce,ale ty že se hradí pouze 3x!!!
Tak jsem to obulela a s manželem jsme se dohodli,že to zatím necháme být,začnem šetřit a cestovat a hned měsíc na to jsem otěhotněla-lékař nechápal a my také ne:-) Prostě mi asi ty hormony šílně lítali!!!
Takže já byla do roku od začátku snažení těhotná.

Jinak vyšetření se u nás dělalo docela rychle,neb já měla v minulosti hodně gynek.problémy,tudíž se problém čekal, no a druhé dítko jsem čekala hned ,když bylo dcerce teprve půl roku!!!:-)

Držím palce!!!!!
Kelly cat 100989
3.6.2010 20:14:14
Děkuji za vaše odpovědi.~;((
Něco takového jako utz kontrolu ovulace jsem si taky myslela.. spermiogram a hormonální profil, když se nebude dýl dařit tak taky..

Tacko, ne neříkám, že jsme při snažení o první dítko neměli víc času, ale snažíme se dost... až je skoro pravda, že je to načasovaný sex pro početí.. a už skoro přestává být sexem pro radost~a~~Rv

Morrigno, na měření bazál. teplot se chystám. to je pravda, že to jsem ještě nezkoušela...
měla jsem tento měsíc ovulační testy a teda nejsem z nich vůbec moudrá, kdy ovu byla a jestli teda byla...~:(

No a psychika... jak jí chcete poručit?~f~

Jani, zablokovaná páteř ti bránila v otěhotnění? to jsem ještě neslyšela.. no což, záda mě taky bolí..
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6830  [Dalších 6300 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.