| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 6830  [Dalších 6280 >>]
Róza 26159
3.6.2010 17:30:16
Nám teda početí brání stálá rozsynchronizace časů. Myslím si, že u mé ovulace je potřeba se trefit velmi přesně. No a v tu chvíli jsme buď někde na víkend pryč (kde na to prostě není čas a hlavně soukromí) nebo jednoho z nás bolí v krku nebo jsou děti nemocné a není nálada. Taky není úplně jasné, kdy ta ovulace vlastně je, protože mám cyklus tak 27-29 dní.
Mája+M(7/11) 98997
3.6.2010 17:02:49
U nás je to anovulace, přišlo se na to díky měření bazální teploty, kterou mám neustále nízkou. Hormony mám v pořádku. Dostala jsem hromadu léků a zkoušíme dál... pokud to nezabere po 3 měsících + 3 měsících bez léků neotěhotním, tak jdeme na umělé ~n~
miky32 72135
3.6.2010 16:58:47
U nás byl napřed spermiogram a odběr krve kvůli hormonálnímu a genetickému vyšetření. Ale jak už bylo řečeno, řeší se to většinou až po roce neúspěšného snažení.
Žžena 83005
3.6.2010 16:43:07
Kelly, 7 měsíců není dlouho a není to ani podezřelé vzhledem k předchozímu otěhotnění 2. měsíc snažení.
Dr Ti pravděpodobně řekne, ať přijdeš až po 12 měsících snažení a teprve pak to bude chtít řešit.
Markéta-M+F 41702
3.6.2010 16:42:13
Podle mého první by mělo být zda se vytvářejí vajíčka-ultrazvukem by to měl doktor zjistit, druhé by mělo být vyšetření průchodnosti a spermiogram~R^
A nebo úprava hormonů,tedy odběr krve.

Na první mimi jsme čekali 10 let a druhý šel hned na poprvé~;)

Nemyslím,že by u tebe bylo něco špatně a podle mě to jsou jen hormony~R^
Kelly cat 100989
3.6.2010 16:36:29
Zdravím a chci se zeptat především těch, co mají zkušenost s delší snahou otěhotnět, které bylo nakonec úspěšné.
Já už doma jedno dítko mám a s jeho početím žádný významný problém nebyl, ale teď bychom mu rádi pořídili sourozence a už je to 7. měsíc, co se nedaří.. vím, že někdo bude namítat, že to není žádná dlouhá doba, ale když už jedno dítko mám (počaté 2.měsíc), tak se mi to zdá přinejmenším podezřelé.. navíc, když si nejsem vědoma žádných zdravotních problémů či omezení..
Chystám se k Dr., a tak si chci nějak utřídit myšlenky a připravit se na co se máš všechno zeptat, co případně žádat za vyšetření atd.
co tedy u vás početí bránilo a jaké vyšetření či léčba se dá podstoupit..~;)
snad jsem se vyjádřila jasně a díky předem za rady
Katka 5 leta dcera
  • 
2.6.2010 10:38:27
Dobry den chtěla jem e zeptat jestli čaj muže pít i přitel na pomale sperma snažíme se už dva roky a pořad nic doktoři nam řekli že mame jit na uměle oplodnění ale nechci to vzdavat a ještě to skusit děkuji Katka
Viktorkaa 79777
7.4.2010 22:45:17
Kontryhel je fajn ale není až tak silný je výborný v kombinaci s kys listovou B2B6B12 a hlavně musí to být vše přírodní pokud si to koupíte v tabletkách tak 90% vyčůráte ven z těla.Výborné je si nechat změřit homocystein pokud je hladina vyšší než 6,5mmol tak to může mít za následek neplodnost nebo časté potraty či zamlklé těhotenství.Rady typu souložit a každý den nejsou až tak vhodné.Nožičky nahoru a držet ve stojce je fajn ale pokud má žena převrácenou dělohu tak naopak musí to dělat právě zezadu a pak si podložit bříško pokud budete chtít někdo poradit písněte mi na mejlík Anki1@seznam.cz ~;)
Mája+M(7/11) 98997
29.3.2010 7:45:54
To může napsat jenom chlap! Nebo aspoň chlap, kterému jde o to, aby si užil, a je mu jedno, že při každodenním sexování nebudou zralé spermie.
blairie 105834
26.3.2010 22:27:26
Děkuji, tak tedy vitamín E i listovku už beru, ten kontryhel mi taky známá doporučovala, tak to zkusím :-)
Ananas sice moc nemusím, ale tak kdyby stačila třeba šťáva z něj, tak co bych pro mimčo neudělala :-)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 6830  [Dalších 6280 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.