Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.6.2010 20:00:41
U nás to byla moje psychika. Moc jsem se na to soustředila. Jeli jsme podle ovulačních testů. Potom nastala jakási krize v rodinně. Úraz u příbuzné, takže jsme měli hodně - utěšování tchýně apod. Na testy jsem se vykašlala. Počali jsme v době, kdy jsem si myslela, že už je po ovulaci, a tak byl sex jen pro sex a ne pro početí. A bylo to.
|
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
3.6.2010 19:46:32
Já jsem nemohla poprvé otěhotnět, protože jsem měla totálně zablokovanou páteř. Měla jsem bloky od krku až po kostrč. Chodila jsem ke skvělé masérce, která mně rozmasírovala a pak mne chiropraktik, který s ní pracuje pomaloučku napravoval. Žádné škubání hlavou a podobně, jen to vždycky vyhmatával prsty. Bylo to šílené, hodně to bolelo. Vždycky mi pak bylo na zvracení, měla jsem co dělat, abych se dostala tramvají domů. Takhle to trvalo tak půl až 3/4roku, jedna návštěva za měsíc. On říkal, že to, co se mnou dělá, že to je, jakobych několik hodin cvičila. Tenhle úžasný tým pracuje v Jeseníku, ale jednou za ten měsíc je pár dní v Praze. Můžu dát kontakt, případně, pište mi na e-mail. Jedna návštěva byla kolem 5tistovky. Používají bylinky, med. Masáž je moc příjemná, chiropraktik je horší, ale fakt mi to pomohlo moc.
|
| Aiša+4 | 101190 |
|
|
3.6.2010 19:41:17
Tak to je i u mě..První bylo hned v prvním snažícím měsíci,druhé trvalo něco málo přes rok,třetí asi třičtvrtě roku a čtvrté jsme zkoušeli od narození třetího,takže se zadařilo taky až po roce
![]() Co bylo špatně nevím ...já říkávám, že ,,nakonec vždycky nějak otěhotním" a v podstatě otěhotním ve chvíli,kdy mě něco hrozně štve a řeknu si,že se na to vyprdu,že další dítě nechci ..no a pak jsem strašně šťastná, když vidím pozitivní těhotenský test![]() |
| Morrigna | 50389 |
|
|
3.6.2010 18:50:26
O miminko usilujeme něco málo přes rok. Kdybych měla udělat něco jinak, tak bych si asi začala měřit bazální teplotu hned, když mě opustilo nadšení a začala jsem pravidelně brečet nad negativními testy. Na měření je skvělé, že člověk vidí že má ovulaci, kdy přesně jí má (což umožní lepší načasování) a jestli tam není nějaká drobná potíž (u mě krátká lut. fáze, tak jsem začla brát B6 a je líp). Zda ovulace probíhá by mělo být vidět i na utz, ale ten není spolehlivý, stejně tak jako test z krve (mě vyšel beznadějný, přitom teploty jsou ukázkové a doktorka dokonce vyjádřila podezření "že to museli v laborce zblbnout").
Asi bych taky chtěla, aby šel muž dřív na spermiogram, protože když je špatný a pokusíte se o nápravu, výsledky stejně nebudou vidět dřív jak za 3 měsíce a ono je to měsíc k měsíci a čas letí. |
| tacka | 94191 |
|
3.6.2010 18:49:43
nám se syn povedl na první pokus a teď čekáme druhé a podařilo se až po 6 měsících snažení. Bych řekla, že v tom byla únava z mé strany, já kolikrát večer odpadám brzo, můj mužský vydrží až do půlnoci, ale málokdy se mě dočkal
, takže jsme společné chvilky doháněli buď ráno při rychlovce, dokud byl malý zabavený třeba pohádkou nebo o víkendu, když malý spal po obýdku. Už to bylo prostě pro nás trošku časově a organizačně náročnějí, než při výrobě prvního čudlíka. |
| kreditka | 85904 |
|
|
3.6.2010 18:17:10
Psychika
Pomohlo mi podezření na závažné onemocnění, protože když se toto podezření vyvrátilo měla jsem takovou radost, že další měsíc jsem byla v tom ![]() |
| suplici | 102887 |
|
|
3.6.2010 18:12:00
u nas to bylo v kazisucich
![]() ![]() jak jeli k babi tak se zadarilo![]() |
| perko | 104605 |
|
3.6.2010 18:09:18
U nás určitě psychika.Po roce se nic nedělo,byla jsem na laparce a do měsíce jsem otěhotněla.
|
| 10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
|
|
3.6.2010 17:33:18
Moc jsem na to myslela.Rozhodně psychika.
|
| Sluní* | 30068 |
|
|
3.6.2010 17:32:48
Základ je hormonální profil - nechat si vzít krev 2.-4.den cyklu. Pak případně ultrazvuk v době ovulace a pak případně spermiogram.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.