Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vema | 76404 |
|
4.11.2009 17:50:43
Orbital- já si spíš myslím, že když někdo nemůže 2,5roku otěhotnět, že prostě navštěvuje diskuse s podobným příběhem jako jeho samotný, a jakmile se zadaří to miminko mít, tak prostě na ty samé diskuse člověk zkušenost napíše ne? Všímla jsem ,že už ne jedna maminka tady na rodince Aničku a její fyto+vita pochvalovala, že jim to pomohlo. Já nic neodsuzuju pokud to nevyzkouším a nepřesvědčím se
![]() |
| susanah | 51309 |
|
|
3.11.2009 19:31:07
Já jsem od rehab. sestry dostala tenhle recept na čaj dle p. Mojžíšové:
70 gr. třezalka 70 gr. heřmánek 70 gr. řebříček 50 gr. měsíček zahradní 20 gr. květ hluchavky Na 1litr 2 polévkové lžíce směsi, převařit a vyluhovat. Pít 4x denně, nejlépe na lačno. Já jsem to nejdříve namíchala z poloviny dávky a stačilo, zapadla jsem hned ![]() Bylinky jsem si koupila v prodejně zdravé výživy a navážila na kuchyňské váze, žádny problém to nebyl Určitě vám to namíchají i v lékárně kde si bylinky koupíte, jenže já jsem sháněla v době kdy nebyla hluchavka, takže jsem musela nakoupit v prodejně zdrav. výživy. |
| martous | 58827 |
|
3.11.2009 19:17:22
Čaj na otěhotnění dle Mojžíšové
I. 20g řebříčku obecného 20g šípku (růže šipkové) 10g mateřídoušky obecné 7g květu hluchavky bílé (kopřivy) 15g rdesna ptačího (truskavce) 5g heřmánku pravého 10g čekanky obecné 7 g jitrocele kopinatého Promíchat, do 300g studené vody 10 g směsi bylinek. Zahřát a nechat 1x přejít varem, 30 minut odstát a pít 2x denně před snídaní a večeří. Pít po dobu 6 týdnů, pak následuje pauza (asi 1 týden. Dále vyměníme první bylinkovou směs za druhou a postupujeme stejným způsobem. II.-používa se stejné množství bylinek (5g nebo 10g) jitrocele kopinatého řepíku lékařského řebříčku obcecného mateřídoušky obecné šalvěje lékařské Bohužel namíchaný jsem ho nikde nesehnala a sama nevím jak bych si bylinky zvážila a namíchala.Takže s tím bych taky potřebovala poradit. |
| Orbital & 10/06 | 17709 |
|
|
1.11.2009 23:34:03
...rádoby osobními zkušenostmi.
|
| Orbital & 10/06 | 17709 |
|
|
1.11.2009 23:32:34
Trochu mi u Anny Vráblíkové vadí, že kam kouknu na net na slova "vitatonik" a "fytotonik" je na všech, ale totálně na všech serverech jen její doporučení a odkaz na koupi od ní
![]() O tom přesvědčoval, když jsme měli dovoz jednoho zboží pro maminky jeden "odborník" že je nejlepší reklama na prodej vtírnout se na x-diskuzí a přesvědčovat osobními zkušenostmi. Nemám to ráda.... |
| zuzka |
| • |
30.10.2009 23:09:51
Dobrý den prosímvám mužu se vás zeptat jestly ta kyselina listová zabíra z partnerem chceme miminko a nejak se nedaří a to jsem nebrala nikdy žádnou antikoncepci už od svích 15 let co jsem začala sexuálně žít tak jsem nic neužívala proti otěghotnení a ono nic žadné mimí a moc by jsmee ho chtělyděkuji za odpověd zuzka
|
| deni | 101682 |
|
|
27.10.2009 16:48:21
ahoj všichni.Nedávno jsem se dostala na tyto stránky a četla vaše články.Po dvou dnech jsem se rozhodla napsat paní Aničce o fito avitotonik.Obratem mi poslala balíček.Před tím jsme se s přítelem snažili o mimi nějaký měsíc.Začala jsem užívat fito a vitotonik a v pátek večer jsem si vzpoměla že bych si měla spočítat kdy to mám dostat.A hle ve středu.Tak sem si v sobotu udělala test a dvě čárky jedna slabá ale byla tam.V neděli jsem si koupila další test a dvě čárky ta druhá o něco víc znatelná.Tak teď už se jen objednám k doktorovi a snad mi potvrdí že jsem těhotná.Jestli jen trochu můžete zkuste oba přípravky.Když vám to nepomůže, alespoň do sebe necpete chemii ale přírodní vitamínky.A hlavně budete myslet na to jak pravidelně to musíte užívat a budete doeúfat že to zabere a nebudete se tokik soustředit na to když se o to mimi budete s přítelem pokoušet,zda tahle poloha a jak dlouho nevstávat aby ty mršky neutekli.Všem vám držím palečky pa pa
|
| Dáša7575+Mareček(1 rok 8 mes.) | 101519 |
|
|
25.10.2009 11:27:44
Ja beru kyselinu listovou+B9.
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
23.10.2009 15:15:39
tak znovu ten odkaz ht tp:/ /rodina-deti.doktorka.cz/zelena-miminka/
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
23.10.2009 15:13:28
čtyři roky jsme se marně snažili, teď už máme zdravou půlroční holčičku. Mojžíšová je super, já jsem ještě brala zelené potraviny, které mi upravily cyklus. tady je hezký článek od Dr. Laciny.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.