Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| martous | 58827 |
|
13.10.2009 20:07:49
Mě taky hodně pomáhá kontryhel, jak k vyvolání menstruace, tak i když mi trvá dlouho, tak i k zastavení
|
| Andrýsek1 + 2 | 77198 |
|
|
13.10.2009 17:48:13
Je to dobrý džusík, ale dle mě jinak je to asi tak všechno...to si koupím Cappy v krámě a vyjde to levněji
![]() Holky, mě pomohl kotvičník od Naděje + pití čajíku z kontryhelu, to píšu jen jako typ, každému zabírá něco jiného. Ale ty vito-fyto toniky..nevím, nevím ![]() |
| bombonek | 101129 |
|
|
11.10.2009 22:58:03
ahojky chtela sem se zeptat byla sem nedavno na miniinterupci a sem porad v sestinedelce a spala sem s pritelem a nejak sme si nedaly pozor muzu hned zustat zas tehotna???
|
| Jana |
| • |
30.9.2009 13:31:27
Děkuji ;o) Mi to právě pomohlo hned, tak si nejsem jistá jestli to bylo tím, ale myslím že jo. K lékaři na odblokování jsem šla hned po MS, pak k rehabce, cvičení doma, čaj ... do toho ovulace a asi jak se ty svaly tou odblokací a cvičením uvolnily, tak se zadařilo.
|
| vema | 76404 |
|
30.9.2009 8:49:29
Tady se píšou pouze zkušenosti a rady a jestli někomu fytotonik a vitatonik pomohl tak proč to sem nenapsat že????
jinak co je busssnis tak to jsou farmceutické společnosti. |
| Jana |
| • |
29.9.2009 14:58:21
Martous mi to pomohlo (teda asi) ;o) Rok jsem se marně snažili a pak jsem začla cvičit Mojžíšovou a pila její čaj a povedlo se ... v lednu mám termín. Fytotonik a vitatonik jsem taky zvažovala, ale taky tomu nevěřím, navíc mně tu odradila "reklama" na ně tady na Rodině.
Já jsem si ten čaj umíchala sama, koupila jsem si bylinky ve zdravé výživě (v lékárně byl problém sehnat některé bylinky, hlavně hluchavku). Ale myslím, že když seženeš všechny v té lékárně, tak ti ho i připraví, hotový ho zřejmě neseženeš. Tak držím palce ať se zadaří. |
| martous | 58827 |
|
29.9.2009 14:25:59
Kde je k sehnání čaj od mojžíšové, recept mám, ale s tím mícháním bylinek, by to bylo asi obtížnější. A chodím též na odblokování, pomohlo to někomu z vás?
|
| martous | 58827 |
|
29.9.2009 14:20:46
dobrý den,
nevím ale z vitatoniku a fytotoniku mě příjde, že je to jen dobrá reklama a je moc drahý, příjde mi to spíše takové komerční. Nevím, jaký názor na to mají ostatní. V lékarně k dostání tak jako tak není |
| Viktorkaa | 79777 |
|
|
27.9.2009 17:28:34
J
e hloupost radit ti nemysli na to pokud po miminku toužíš tak prostě na to i v podvědomý myslíš já jsem to taky zažila a bylo to peklo nakonec mi pomohly přírodní doplňky když tak mi písni na mejlíka a já ti pošlu informace Anička |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.