| A.L.E.X | 17966 |
|
|
1.2.2005 0:38:23
Můj syn, když byl tak ve věku kolem šesti let, tak nás taky super pobavil...
Poslali jsme ho s mamkou k sousedce po cukr moučku! Když ho přivezl, tak ho postavil na linku a furt tak obcházel kolem, zkoumal ten pytlík...a když jsme se ho ptali, co na něm tak zkoumá, tak řekl, že beztak nechápe, jak se tam vejde i ten cukr i ta moučka!!! :-)) A já... znáte písničku od Tučného, kde zpívá.."a po dně vany, mi leze pár pavouků..." Tak jsem leta přemýšlela, co to jsou ty "Něvany", že pod nima leze pár pavouků!!! Vůbec me nenapadlo že je to ve smyslu "na dnu vany!!!" :-))) A můj taťka jednou dělal budku pro papouchy a na dvířka té budky napsal toto: V R C H ! A já nad tím stála a hláskuju si....... V....R....C.....H, V...R...C....H... A říkám si...co to ten V--R--C--H může být? Pak čtu V--R--CH...V--R--CH...... a futr nic! Tak se ptám: Tatí, co je to ten v--r--c--h??? A on na to: No že to je vrch tý budky! :-))) (rozumněno vršek!) :-) IVETO 34: Potřebuju křeč na klacka!!! Tak tohle nemá chybu!!! :-)) Kdo jsou Honzlovci??? Další přeřek, tentokrát spolužačky! Když jsme se učily na maturu ze zemáku japonské ostrovy, tak ona povídala a povídala a jak byla už vypovídaná, tak chtěla říct Honšú, Kjúšú, Šikokjú a Hokajdo a nějak se jí to zdrco a řekla: Honšú, Kjúšú a Šukajdo! :-) A babička: Dělala správcovou na jedné rekračce. A zvoní telefon, tam pan Princ... a když řekl Dobrý den, já jsem Princ! Tak babička suše odpověděla..."Jo, a já jsem Královna, ty blboune" :-) AJDO: Tvoje závodní jídelna taky nemá chybu! :-) No, raději to už přidám a jdu číst dál, ať mi zas nevypnou proud a vše, co jsem doteď nasmolila je v pr... :-) |
| Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
|
|
31.1.2005 21:35:52
Tři mužský se baví o tom,jak to bylo trapné,když se přeřekli
Jeden povídá: Já si chtěl dát v restauraci flambované palačinky a řekl jsem,že chci plombované palačinky Druhý:Já si kupoval letenku a chtěl jsem říct:jednou do Philadelphie a řekl jsem:Jednou do Fikladelfie A ten třetí povídá: Já sedím s manželkou u snídaně a chtěl jsem říct:miláčku,prosím,nepodala bys mi marmeládu? A namísto toho povídám:Ty svině,tys mi zničila celý život! Snad to nikoho neurazí.I kydyž tenhle vtip mají nejraději chlapi,já jsem se mu zasmála taky. |
| Anieta h.13 a h.4 | 23715 |
|
31.1.2005 21:13:22
Také se ráda přidám se svou troškou do mlýna. Nejde o přeřek, ale o překlep. Před 15 lety jsem pracovala v nemocnici na psychiatrii v kanceláři, kde se psaly lékařské zprávy pacientů na diktát od doktorů. Jelikož to bylo trochu specializované oddělení, byly i zprávy dost obsáhlé a podrobné. Psalo se o porodu, předškolní výchově, škole, sexu, rodinné anamnéze apod. A jednoho dne mi takhle doktor diktoval, že pacient byl po rozvodu rodičů v matčině péči a já ještě na starém mechanickém Consulu naťukala "pacient byl po rozvodu rodičů v matčině píči...". No prostě trapas!
|
| Jana, dva kluci + 09/08 | 25589 |
|
|
31.1.2005 21:01:54
Dneska mi říkala kamarádka přeřek své mamky, která chystala večeři pro svého pudla. Pronesla: "Musím dát vařit psa pro maso"
|
| Jaffi, V 4/04 + V 3/08 | 13491 |
|
|
31.1.2005 19:15:46
Když byl můj brácha malý, docela rád si zpíval, ale protože nevěděl, co je Frýdek, upravil si to po svém: Okolo chlíííívku cestičkaaaaa :o)
|
| Toci | 12735 |
|
|
31.1.2005 15:55:36
Babusko, obojí mě dostalo :o)))))
|
| babuška, Adélka, Kačenka | 21349 |
|
|
31.1.2005 14:09:35
holky tak to je fakt výborná diskuse.
Vzpomínám si jak s oblibou mamka vypráví jak je děda volal: Děcka pojdte dom, máme malinový brambory. A oni dva se strýcem naklusali úplně nadšení co je to za novinku a ptají se: a tati co jsou to ty malinový brambory? No jsou malý a nový, tak pojdte škrábat:) Posledně jsem přítele poučovala,aby se neopil moc, ale jenom tak decentně líznul když už musí a on mi odpovídá: Posledně když jsem byl lízlej tak akorát, tak jsem ti udělal dítě, děkuji, stačilo. |
| Kaaja | 15444 |
|
|
31.1.2005 13:10:43
já si dám k počítači hadru a okenu (furt musím utírat monitor :o)))))))))))))
|
| Bruni | 3347 |
|
|
31.1.2005 11:46:29
To je hrůza, musím jít dělat oběd, ale nemůžu se odtrhnout...
Vzpomínám si na jeden kamarádův přeřek, nevím, jak to bylo přesně, ale asi takhle: Bavili jsme se o tom, jak si to zařídí s přítelkyní v ložnici a on chtěl říct, že si chtějí k posteli dát nějakou kožešinu a řekl, že si tam dají předkožku (myslel tím kůži jako předložku)... |
| Klekí | 23214 |
|
|
31.1.2005 11:45:27
Teda ještě nikdy jsem žádnou diskuzi nepřečetla celou...super.
Tak tedy: ještě na střední za hlubokého totalismu v občance zkoušel náš pan ředitel spolužáka a chtěl po něm vědět co je Japonsko(člen Nato?).Ten chvíli přemýšlel a pak vyplodil - země vycházejícího slunce. Nedávno 3,5 letá dcera zpívala : já do lesa..., kdyby na mně Harry přišel, on by mně vzal sekeru. A já se celá rozjařená se chlubila, že:,, manžel vyfasoval v práci foťák a on fotí"(chtěla jsem říct mobil). |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.