| Vanilka,30 | 7259 |
|
|
31.1.2005 8:13:10
Delete mi připomněla s tím "děláním dětí" něco podobného: do dveří k zubaři vrazila sestřička a na celé kolo zakřičela: "Pane doktore, budeme dělat děti dnes, nebo až zítra"? (šlo o ordinaci lékaře, který asi 1 nebo 2 dny ordinoval také v ZŠ).
|
| Mysak, Janek a Tom | 10303 |
|
|
31.1.2005 5:25:19
Rabasku,
tak tohle mi rict muj mlady tak si asi cvrknu. |
| Ddáájjaa | 20293 |
|
|
30.1.2005 23:01:31
Rabaseku to jsi mi připomněla telefonování mé známe, která se jmenovala Rozumná. Potřebovala něco zjistit, zvedla telefon, vytočila číslo a telefon zvedla paní a představila se "Dobrý den u telefonu Chytrá" a známá se nezmohla ani na slovo.
|
| delete |
| • |
30.1.2005 22:14:20
Muj manzel si rad hraje se slovicky a nekolikrat uz se mu to vymstilo.
Jednou misto "Jdu se vyvencit a zakourit si" rekl "Jdu se vykourit." A vcera po prochodu s detmi domu ve strachu, abych ho nenechala samotneho svlekat deti (vetsinou to tak je, ja jdu rychle chystat veceri a on svleka), tak misto, ze budeme deti spolu svlekat, prohlasil: "Dneska budeme deti delat spolu." |
| Toci | 12735 |
|
|
30.1.2005 21:46:49
Teda holky, fakt jsem se dlouho nenasmála tak, jako teď tady... :o)))
Marně vzpomínám na nějaký svůj trapas a nemůžu na nic přijít, ale jeden pracovní mě docela pobavil - stalo se to za hlubokého totalismu, jakási sekretářka psala kamsi dopis a místo úvodního "čest práci" došlo k překlepu a vzniklo "čest ptáci" (jak jednoduchý překlep na psacím stroji). Chudinka tenkrát za to dostala výpověď, ale já se nad tím výrokem pokaždé zasměju :o) Už jsem si vzpomněla - jednou se mi podařilo pronést "to už je profesionální deflorace" (myšleno deformace). Jinak se též přidávám k Honzlovcům ;o) |
| papajana | 19957 |
|
|
30.1.2005 20:11:52
Tady je fakt legranda. Od přeřeků už jste postoupili k životu, tak já se taky přidám. Já jsem Honáková, to je důležité. S mladší dcerou jsem chodila k pediatričce, která se jmenovala Lánová. Nas...štvala mě ale,tak jsem přešla k jiné Novákové, která je v patře nad ní. Takže se samozřejmě znají. Tak minulý týden volám té nové nahoru kvůli malému a přitom myslím na to, jaká je ta zezdola pipka, a představím se: Tady Jana Lánová, mohla bych mluvit s paní doktorkou Honákovou? Sestra mě poznala, rozřehtala se jak blázen, můj mužskej ten málem rozbil hlavou klávesnici u počítače jak se smál a já jak trubka koktala: tedy ne ,tady Nováková , mohla bych mluvit s ..... Sestra prej, paní Honáková, já vás poznala po hlase, co potřebujete?
|
| Kaaja | 15444 |
|
|
30.1.2005 19:55:57
Tak to mě fakt pobavilo..:o)))))Kde na to přišel???
Maruš - já jsem jednou "vlítla" jen v kalhotkách na opraváře televize - chudákovi i vypadl šroubovák nebo co z ruky :o)))) No abyste tomu rozumněly - já jsem byla v koupelně a nevěděla jsem, že mezitím přišel a pak jsem letěla do obýváku na balkon pro oblečení a ......zas jsem rychle zapadla do koupelny...:o)) |
| rabasek | 7160 |
|
|
30.1.2005 19:34:34
Ahojte holky když to tady čtu tak čůrám smíchy.Ale taky přidám něco.
Byli jsme s mámou jednou někde na zábavě a v šatně byli dva nápisy Zákaz kouření a Za odložené věci neručíme.A co mou mámu nenapadlo drcla do mě a říká tady to nenechávej za odložené věci se nekouří. Nebo když jsem šla na návštěvu ke kamarádce která bydlí v 13-tém patře jsem u ní celá ufuněná zazvonila a zdělila jí že jim zase nejezdí autobus. Toto sice není přeřek ale taky to pobaví.Když mému bratrovi byli 4 roky tak jednou strašně zlobil a máma vytočená mu řekla ať se sklidní nebo dostane a on utekl na druhou stranu místnosti a prohlásil "Děkuji vám za váš názor". |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
30.1.2005 19:32:50
maruš-super trapas!
Šla jsem si koupit s babičkou zmrzlinu.Babička říká prodavačce:"jednu panciánovou"No trvalo nám dlouho než jsme pochopili,že chtěla pistáciovou. Taky ráda koukala na Davos (dalas) Táta posílal bráchu do Lábelu a seřval ho,že brácha neví,kde takový známý obchod je?!!Label=Europa mobel (nevím,jak k takovému názvu došel) a ještě jednou..táta psal objednávku na baterie Dukarelky (samozřejmě Duracelky) |
| maruš |
| • |
30.1.2005 18:51:50
přeřek,ale trapas.Bydlíme v bytě úplně nahoře kde není výtah.Jedna sousedka je stará tak moc nechodí ven a soused je pořád služebně někde pryč.Jednou večer byl můj milý na pivko a mě se zdálo,že už tam je poměrně dlouho,tak sem zvedla tel a volala mu,zazvonilo to a on to vypnul.Tak sem si myslela,že je na cestě domů.Zrovna sem kojila když slyším,těžké kroky po schodech.V očekávání,že nikdo jiný než můj milej to být nemůže sem rozrazila dveře tak jak sem byla s prsem venku a větou no konečně ses uráčil přijít.Jenže to nebyl milej,ale soused.V tom šoku kterém sem byla sem se zmohla na větu:Ty nejsi Milan?(můj přítel)
No co vám budu povídat ani jeden sme se nezmohli na slovo a za chvilku jsme vyprskli smíchy.Od tý doby,vždy když se soused vrací domů u dveří pronese:Ne,já nejsem Milan:-) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.