| Jas-mine | 104375 |
|
|
19.2.2010 16:15:41
Štěpánko - ještě dodělávám školu, bohužel prezenčně, takže domů přicházím odpoledne, do toho pomáhám mamce s podnikáním a snažím se mít vše doma hotové, no.
Nejhorší je, že mám různý zájmy, jeden koníček jsem teď šidila kolik měsíců- prostě pořád není čas. Nedokážu si sedbout k něčemu svému oblíbenému, když nemám doma všechno hotové (ale chtěla bych vidět někoho, kdo má někdy doma hotové vše ). Takže navíc jsem z toho taková napruzelá, tím spíš, že on mi teď doma s ničím nepomůže a já kmitám, aby to k něčemu vypadalo.Doteď jsem byla taková, že když jsem věděla, že má být doma, tak jsem si ani kamarádku nedomlouvala, abysme mohli být spolu... Tohle je určitě chyba na mý straně - že všechno se snažim dělat kvůli němu. Abysme se spolu aspoň nějakej čas za den viděli, abysme měli dobrou večeři, atd atd. Začarovanej kruh ![]() |
| štěpánka |
| • |
19.2.2010 16:09:03
Jasmine,
a co děláš ty? Myslím - máš práci, staráš se o děti a tak? Nebo jen pečuješ o domácnost a o vztah? Rozhodně je na čase najít si svou "zábavu" - více práce, kamarádky, návštěvy, apod. a sem tam nestihnout co jste si domluvili. Pokud mu nedocvakne, je to asi marný. ![]() ![]() ![]() Držím palce, ať se cítíš líp... |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
19.2.2010 15:48:13
Pak moc variant na výběr nezbývá.
|
| Wiking | 104758 |
|
|
19.2.2010 15:47:13
Byla bych na něj normálně milá, ale omluvila bych se, že mi to nevyšlo - stejným způsobem jak to dělá on.
Nebo neměj čas mu např. vyprat triko na fobal, nebo něco takového. Hodně sil a trpělivosti přeji ![]() |
| Jas-mine | 104375 |
|
|
19.2.2010 15:45:34
Už jsme o tom mluvili. Ale nic kloudného nevyřešili. Mezitím mu navíc zvonil mobil.
Snažila jsem se být oporou, ale já tu oporu potřebuju taky. Doma všechno sama nestíhám, pak si připadám jak blbec, že není naklizeno nebo vyžehleno, ale nevím, KDY to všechno mám dělat. Čas nebude mít asi už nikdy, tím spíš pokud se mu to rozběhne, tak to bude od rána do večera. Přála bych mu to, jenže aby pak nakonec nezůstal sám:-( |
| Jas-mine | 104375 |
|
|
19.2.2010 15:43:37
To je fakt. Zrovna dneska se zdržím u mamky... Tak aspoň bude mít důvod zavolat nebo se pro mě stavit.
|
| Wiking | 104758 |
|
|
19.2.2010 15:42:25
On ti taky nezavolá, že přijde později.
![]() A ty přece nemůžeš vědět, že ti to nevyjde. |
|
|
19.2.2010 15:42:01
Zkus si s ním o tom promluvit.
Podnikání je holt závazek a velká zodpovědnost. Promluv si s nim jak to vidi do budoucna, jestli to bude porad takovy nebo vidi nejaky casovy usek kdy by mohl mit vic casu. Zkus byt oporou i kdyz te to neba. |
| Jas-mine | 104375 |
|
|
19.2.2010 15:39:48
No, to jsem už občas zkusila a to je docela zásadní problém, protože jsem to nedala vědět dopředu,a by prý počítal s tím, že si to udělá sám. Takže mám dopředu oznámit, že nemám čas? Vážně mě to neba, snažím se o normální chod domácnosti a vděk v podstatě žádnej...
|
|
|
19.2.2010 15:38:41
Zkusim zapamatovat, ale tuhle ma několik lidí :)
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.