| Wiking | 104758 |
|
|
19.2.2010 15:37:30
Občas bych "neměla čas" udělat oběd či něco podobného.
![]() |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
19.2.2010 15:32:12
Nevýhoda podnikání, jak do toho nebude dávat maximum tak se mu asi moc dařit nebude.
|
| Jas-mine | 104375 |
|
|
19.2.2010 15:30:14
Od té doby mám pocit, že vztah šel někam do kytek. Vadí mu, že mu vyčítám, že si mě nevšímá, ale co mám dělat?? Jistě, že každej vztah někam postupuje, že nikdy to už nebude jako dřív. Ale když mi dřív psával smsky (nejen na začátku vztahu) a teď je mu zatěžko jednu dvě pitomý zprávičky poslat? Dneska jsem na něj hodinu čekala s obědem, neměl ČAS napsat, že se zdrží. Mám pocit, že už jen pořád čekám. Na to, kdy bude mít trochu čas, míň nervů. Ale mám pocit, že to asi nepřijde:-( Ode mě se očekává snad jen to, že čekám doma, nejlíp s jídlem a už toho mám vážně dost. Když se ani neozve, tak proč bych na něj čekala. Mám taky svý zájmy... Pomoc v domácnosti naprosto skončila, není čas, když musí vydělávat. Sexuální život stojí taky za kulový, většinou je unavenej, někdy jsem zase unavená já a někdy jsem taky naštvaná, takže ikdyž má on zrovna náladu, tak ji nemám já
![]() Obracím se na vás o různé názory. Nechci se rozcházet, ale zároveň mi to takhle vůbec nevyhovuje. Uvítám jakékoli tipy na to, co s tím ![]() |
| misap22 | 102642 |
|
|
3.1.2010 10:09:15
Musim napsat, ze zivot s ultra zamestnanym muzem je nekdy na hlavu. Ten muj ma volno jednou v tydnu. Prace konci v jedenact vecer. Doma je v pulnoci. Jak rika moje babicka..."bejt sama doma s detma je votrocina".Ale taky, ze naprosty nezajem je horsi nez zarlivost. Mozna na tom neco je. A zjistila jsem, ze zase ty chvile kdy je clovek sam s detma si muze uzit i hezky bez divnych nalad a obliceju, nezajmu chlapa. S prvnim ditetem jsem tak moc touzila a prosila o pozornost, ze jsem sama sobe byla neprijemna. S druhym uz si umim uzit pohodu a chlap proste prijde, vydela nejake penize. Hlavne, ze muzeme nekam jit, neco si koupit, nekam jet, udelat si pohodicku. Nejdulezitejsi je najit spokojenost. Je to moc tezke, ale jde to. Muzsky nejsou stredopupkem.
|
| Vilma | 101810 |
|
13.11.2009 15:15:46
Dobrý den. Píši diplomovou práci na téma vztahy v manželství. Pokud by byl někdo ochotný vyplnit dotazník týkající se tohoto tématu, budu moc vděčná. Dotazník může vyplnit jak manžel, tak i manželka (každý svůj vlastní zvlášť). Kdo by mi to mohl vyplnit pište na můj mail J-Dance@seznam.cz a já vám zašlu dotazník. Předem děkuji
|
| sovice | 18997 |
|
|
17.9.2009 0:01:39
Zdenko,
to píšeš o tom muži, který tě ždímal z peněz, aby jeho dcery mohly žít na vysoké noze? Jestli ano, tak žasnu, že s ním ještě jsi... |
| JJJ |
| • |
16.9.2009 20:25:19
jsem za podnikatele vdaná 5 let,spolu jsme celkem 7. Naší malé jsou 4.... 7 let mi slibuje,že bude chdit z práce rozumně (chápejte, kolem 19hod)....to, co mě dřív na něm fascinovalo-jak je zapálený, odevzdaný práci a plný nápadů- mi dnes kazí vztah. Dnes už je mi to jedno, včera přišel domů ve 22.30.Tou dobou už spím, vstávám před 6.Začala jsem chodit do práce,je to báječné, jsou tam noví zajímaví lidi, někteří hodně zajímaví...tak uvidíme:)
Už jsem zkrátka nad věcí...chce mít svůj život?Tak já budu mít taky svůj..7 let jsem ho omlouvala, doufala, dávala nové a nové šance.. Naší malé se ale ve chvílích volna a o víkendu bezmezně věnuje, postará se 100% a to mě teď jediné zajímá...Třeba se to někdy změní (vidíte?Stále doufám), ale do té doby..carpe diem, žijeme (asi) jenom jednou..jsem mladá, užiju si to! |
| Iva + 3 | 94248 |
|
7.3.2009 2:56:08
Ahoj Petro, objevila jsem Tvuj mail cirou nahodou a zaujal mne, neb zkusenosti bohuzel mam. Pokud si chces popovidat vic, budu moc rada, neb nikoho takoveho neznam. Muj mail je ivasrba@hotmail.com. diky a tesim se, ze nekoho s podobnym problemem poznam, Iva
|
| Rositta | 92381 |
|
|
27.1.2009 16:59:23
no byla jsem snad na obou koncích vztahu jeden pracuje a druhý je s dětmi doma
základní potíž je v tom, že každý člověk má potřebu říct pár tisíc slov denně - muž asi 3 žena asi 10 no a večer ten pracující už svoje dávno řekl (hlavně jestli je to muž) a naopak ten co je doma a akorát žvatlá s dětma, ten by si povídal.. zkus to tak nepozorovat, najdi si svoji zábavu - nejlépe kde se opravdu hodně vymluvíš a něco co ti půjde k duhu možná, že vzbudíš zájem nebo mírňounkou formu žárlení a muž si tě začne všímat |
| quovadis | 77315 |
|
|
15.1.2009 10:32:29
jj, viky, asi tak nějak... nechápu, co je na tom náročného, dát najevo, že mě má rád, že je rád zase doma... přestává mi to rozum brát, když vidím, že u malého problém není a u mě je, něco není v pořádku. Před narozením syna jsme takové problémy neměli, vše si troufám říct, začalo mým těhotenstvím. Do té doby jsme si chodili vzájemně umývat záda, opečovávali jeden druhého, ale když jsem otěhotněla - těhu bylo plánované - tak mi ta záda už umýt nepřišel, buď to byla reakce na mě, já nechodila mýt, neměla jsem na to, bývalo mi dost špatně, nebo nevím... je mi to dost líto a mrzí mě to.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.