| Martina Bergerová | 70170 |
|
28.2.2023 19:36:39
"opačným modelem, totiž prací z domova. Pak zcela logicky a oprávněně přehrával"
Bouřko, u nás ta moje první linie vznikla tak, že se MM fakt začalo hroutit zdraví (operace kolena, vyhřezlá ploténka utlačující sedací nerv, akutní apnoe a dlouhé čekání na přístroj), přibližně v tu dobu jsem tu první linii začala hrát hlavně já , fakt jsem se o něj bála, jeho krevní tlak začal být tou zátěží fakt docela problém.Dnes má od všech těchto problémů pokoj a KT tak dobrý jako ještě nikdy, nějak jsem v té první linii zůstala (teď si to tak s hrůzou uvědomuju ) |
| Lexi. | 141305 |
|
28.2.2023 19:31:04
"Ano, občas jsme se hádali. Ano, občas jsme s rodiči po sobě řvali a občas i rodiče řvali navzájem po sobě. To se asi čas od času děje ve všech rodinách"
- ne, ve všech rodinách se to opravdu neděje. V mojí původní rodině neřval nikdo na nikoho. Nedovedu si ani představit, že bych řvala na své rodiče v jakémkoliv věku. Mé děti na mně ani na svého otce neřvou. Na rodiče se prostě neřve. Pokud na sebe řvou dospělí, považuji to za velké selhání komunikace mezi nimi. Přijde mi naprosto normální, že tě otec napomenul, když jsi křičela na matku. Zjevně jsi nevyrostla v příliš harmonickém prostředí. |
| Lei | 37503 |
|
|
28.2.2023 19:20:42
Jo, jak jsem o něco výš psala, že tatínek moc neumí to verbální zpytování, když vidí, že něco je jinak, než myslel a v kontextu toho rozhodl, tak na druhou stranu mu budiž ke cti, že díky němu odmala holky vědí, že k mamince se mají chovat slušně.
|
| K_at | 121378 |
|
28.2.2023 19:13:46
Bouřko
![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
28.2.2023 19:02:32
"Jestli tatínek nesmí nebo naopak aktivně nechce a někdo je holt vychovávat musí. Pokud nechce, tak přesně vím, jak to funguje"
Půlko, psaly jsme o tom, že v případě, kdy oba rodiče mají odlišné názory, jak zakročit, rozhodnou kompromisem, anebo zasáhne generál (když vím, že MM návrh je fakt mimo realitu). Není to o tom, že by otec byl líný nebo upozaděný. Prostě první a druhá linie - v první linii jsem častěji já, MM častěji v té druhé, ale neznamená to, že na to otec peče... |
| Bouřka | 7675 |
|
|
28.2.2023 18:55:29
Kat, tak poměrně často vypouštím páru, aby nedošlo k přetlaku
![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
28.2.2023 18:51:16
Pruhovaná, s určitým typem dětí byste si zvykli hodně rychle, stačí když se hádají dva, tři už bývá moc velký virvál i na domácnost, jako je naše, kde furt někdo řve.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
28.2.2023 18:49:17
Rose, jo možná to tak vyzní...na druhou stranu řvát na někoho může i jen jedna strana...
|
| K_at | 121378 |
|
28.2.2023 18:47:23
Bouřko, divím se, že jsi se ještě nezhroutila.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
28.2.2023 18:45:55
Bouřko, chápu, u nás to mělo systém od začátku, kvůli mojí pracovní době - já dva dny od rána do večera v práci, pak dva dny volno. Takže když jsem byla pryč, tak se prostě staral manžel - cestou z práce vyzvedávání ze školky, družiny (ráno jsem vodila já cestou do práce), úkoly, nákup, vaření večeře, dohled nad koupáním, ze začátku někdy i uspávání, ale to většinou syn čekal na mě. Když jsem měla další dva dny volno, tak jsem dopoledne uklidila, vyprala a odpoledne se věnovala synovi. Vlastně to tak máme doteď, jen synovi už je potřeba se věnovat čím dál míň, už se zabaví sám po svém, školu si taky už řeší sám...
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.