Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fren | 117315 |
|
2.5.2015 22:18:43
v čem máš konkr.problém? Já třeba asi zjistila,že pokud myčku fakt našlapu nádobím,tj."tělo na tělo",jeden kousek vedle druhýho a fakt zhusta,tak se mi často stane,že po umytí je na některým nádobí na stěnách takový zaschlý binec,kolikrát jsem pročistila filtry a ramena a nepomohlo to.Ale pomohlo,když jsem tam nádobí naskládala light,více na volno a nechtěla zaplnit kdejakou skulinku,že pak bylo dobře umyto vše. A používám tablety Jar,se kterýma jsem velmi spokojena.
|
| libik | 142094 |
|
|
2.5.2015 22:04:21
Já jsem asi retardovaná, ale ty mý "krávy" při údržbě dle návodu jdou dost na nervy.
Je to ve způsobu plnění nebo v čem? |
| MP |
| • |
15.4.2015 11:03:11
ŘEŠENÍ ZAŠEDLÝCH SKLENIŠEK JE JEDNODUCHÉ, NEDÁVAT DO MYČKY A ZAŠEDLÉ SKLENICE POCTIVĚ VYDRHNOUT HUBKOU S JAREM, ZABERE TO ČAS ALE FUNGUJE TO, KLIDNĚ JI DRHNĚTE I 15 MINUT A BUDE JAKO NOVÁ :)
|
| Ema |
| • |
7.4.2015 11:30:43
Myčka nenapouštěla dostatek vody,asi po 2dcl se začala voda hned vyčerpávat.Podobná závada již v minulosti nás potrápila bylo nutno zavolat servisáka,jelikož myčka byla bohužel těsně po záruce.Myčka dle opraváře musela do servisu do týdne byla opravena cena podržte se 3000Kč.Není divu že mě porucha dost vytočila.Manžel odmítl platit servisákům kteří si z majitelů myček dělají dojnou krávu a dal se do opravy sám uvnitř myčky na dně vymontoval hejblátkko a dostal se k vrtulce čerpadla kde byla pecička od citronu,tu odstranil -oprava provedena cca za 30 minut a zadarmo.Servisák by nás krmil nesmysly že je myčka ucpana tukem a že musí vyčistit celý labirint v dílně to proto, abychom neviděli že labirint ucpaný není a opravu provedl bleskurychle za nekřesťanskou cenu.
Vážení tak se vydělávají peníze....... Nebojte se opravit myčku sami je to nejjednodušší stroj jaký jsem kdy viděla. |
| sabi2006 | 94532 |
|
|
4.4.2015 18:26:48
Měla jsem vy bytovce 5 lůet myčku zapojenou na prodlužku a v pohodě.Byla to ta prodlužovačka co se dá vypnout,co na ní svítí červené světélko. Teď domě už má svojí vlastní zásuvku ak to má být.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
17.3.2015 12:44:48
No správně by tam prodlužovačka být neměla, ale já ji u myčky mám
, a ještě "blbou" tuhle mi do ní natekla voda a musela jsem dva dny čekat až vyschne, pořád mi to vyhazovalo nadproudový chránič. (mám sice už koupenou novou,nepromokavou, ale je tam špatný přístup a nějak se mi do té výměny nechce).Je taky otázka co jsou zač ty ostatní spotřebiče, aby to nevyhazovalo pojistky, nebo rovnou nezačalo někde hořet. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
17.3.2015 12:19:45
Myčka bude stát hned vedle linky, takže kousek vedle dřezu, baterie nástěnná není, ale samostatná zásuvka bude asi problém, je tu jen jedna, v té je už teď rozdvojka a z ní běží 2-3 spotřebiče... může být zapojená přes prodlužku? U pračky to nedoporučují
![]() |
| Slonisko | 65085 |
|
|
17.3.2015 9:37:48
To dost záleží na tom, kde ta myčka bude - jestli vedle dřezu, nebo na druhém konci bytu/místnosti
. Potřebuješ: - elektrickou zásuvku, my máme teď v nové kuchyni samostatně jištěnou, ale ve starém bytě to tak nebylo. - přívod vody, stačí klidně "odbočka" z přívodní hadičky pod vodovodní baterií, pokud ovšem nemáš nástěnnou -odpad, měl by se dát připojit k sifonu od dřezu |
|
|
17.3.2015 9:06:34
Prosím, poradíte? Konečně se chystáme ke koupi myčky nádobí, ale bydlíme v panelákovém bytě, kde myčka nikdy nebyla. Co je potřeba zajistit předem (a případně kde - instalatér?), aby se mohla myčka připojit? Odpady, přívod vody... a kolik to může řádově stát? Díky za jakékoliv rady a postřehy
![]() |
|
|
17.3.2015 9:02:21
Prosím, poradíte? Konečně se chystáme ke koupi myčky nádobí, ale bydlíme v panelákovém bytě, kde myčka nikdy nebyla. Co je potřeba zajistit předem (a případně kde - instalatér?), aby se mohla myčka připojit? Odpady, přívod vody... a kolik to může řádově stát? Díky za jakékoliv rady a postřehy
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.