Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Standa |
| • |
18.2.2015 20:46:45
Navod mi velmi pomohl a proto doplnim svou pricinu pro dalsi ctenare.
Mel jsem take kod 30, ale nadrzka prazdna a mikrospinac nesepnuty (a podle vseho funkcni). Ukazalo se, ze spinac je v serii s civkou v aquastop hadici. Po odpojeni konektoru k hadici jsem namerel nekolik MOhm, na civku bych cekal nekolik kOhm. Vymena privodni hadice (asi 650,-) problem vyresila. Takze kod 30 muze znamenat i problem s elektrickou casti aquastop hadice. |
| Jenda |
| • |
18.1.2015 3:15:54
Aj.. tak zde byla uvedená cena jen zapomenuta. "Již se neprodává" je uvedeno níže.
Tento typ myčky bych bral všemi deseti. Ach. Do paneláku a malého bytu by to bylo skvělé řešení. |
| Jenda |
| • |
18.1.2015 3:12:35
Samozřejmě.
Jedná se o typ "šuplíkové" myčky a to už od r.2005. Bohužel je tento typ, jak nyní zjišťuji velmi problematický k sehnání, protože je dražší oproti ostatním. Pro mou potřebu do malého bytu je ale jedinečný a po chvíli pátrání nalézám pouze na mall.cz zde: http://www.mall.cz/vestavne-mycky/whirlpool-adg-1900?tab=discussion |
| Martin |
| • |
30.12.2014 15:46:53
super navod. Take jsem mel chybu 30 a plnou vanicku vody. Jen mycka mela jinou zavadu.
Na horni casti mycky vlevo vzadu je jakysi otvor, ktery zakryt sedivym nacvakavacim poklopem s hadickou... Mozna je to odvzdusneni...ten poklop byl vycvaknuty a voda tudy cakala ven a tekla dolu do vanicky. Vanicku jsem vysusil, poklop nacvakl a mycka jede! |
| Anadar | 27930 |
|
|
26.12.2014 14:10:00
My to taky budeme muset udělat,jenom bych ho potřebovala najít. Je to hrůza.My v ní máme neumyté nádobí a myčka nemyje.Už teď slabě zavání.
|
| Míla3011 | 120316 |
|
|
26.12.2014 12:38:24
Nemá myčka dětskou pojistku?
|
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
25.12.2014 23:10:14
Asi neporadím len pridam skúsenosť. Nam sa raz zasekol taky vyskakovaci cudlik. Muz ho vylomil (risk ale tiez sme odchádzali, sviatok, opravár nebol dostupný) a mycka fungovala pár dni normálne aj bez cudliku, akurát bolo treba podoprieť dvierka.
|
| Anadar | 27930 |
|
|
25.12.2014 13:50:31
Dneska,na Boží hod(jak jinak) se mi zasekly dveře do myčky.
Mám vestavěnou značky Mora a ať lomcuji jak lomcuji,cítím,že se něco zaseklo a dveře se nehnou. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Já bych to do pondělka vydržela,ale problém je v tom,že odjíždíme na hory a vracíme se až 3.1... |
| Bronek |
| • |
23.12.2014 23:34:47
Ahoj vsichni,diky vasi diskuzi jsem zacal hledat problem v odpadni hadici. Prostym nasatim pusou z hadice mi zacla voda z mycky vytekat. Tady tedy problem nebyl. Mycku jsem vyzkousel bez pripojeni k odpadu a voda zacala vytekat a mycka pokracovala v programu. Vcera jsem instaloval novy drez i s odpady a zjistil jsem, ze pripojny kus na hadici nema diru pro odtok vody dale do odpadu. Musel jsem ji tedy prorazit a pak vse zacalo zase normalne pracovat. Dekuji vsem za radu s resenim tohoto problemu. Diky Vam jsem vse opravil za 10 minut.
|
| dědek |
| • |
21.12.2014 20:48:03
vyzkoušejte vyčistit sifon
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.