Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 00 | 130816 |
|
17.2.2018 16:58:34
Zdravím. Kupuju si novou myčku. Pán mi řekl, že při prvním spuštění mám nasypat 1,5kg balení soli. A že mám na 3 roky pokoj. Zkušenosti s tím nemám, matně jsem jen zahlédla v návodu, že bych měla změřit tvrdost vody.
Dělali jste to taky, s tou solí? A když je to 1,5kg tak tedy prostě nasypat doprostřed myčky nebo jak? Díky |
| zerat | 18305 |
|
|
6.1.2018 19:48:35
Moje myčka s horním šuplíkem má patro pod ním polohovatelné (nahoru/ dolů) - udělám si místa kolik potřebuji
![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
6.1.2018 19:09:22
Meli jsme vestavnou AEG a predni nozky byly take napevno. Potrebovali jsme mycku vyssi kvuli zapusteni do linky a museli jsme to resit podlozenim cele mycky uriznutim drevotriskove desky /myslim, ze jsme vybirali asi 1 cm tloustku, ale to lze vybrat dle potreby/, na kterou se to postavilo. Pak nam pasoval i sokl cele kuchyne, ktery to zvyseni zakryl.
|
| ZdenekJA | 155438 |
|
6.1.2018 18:31:01
Prosím o radu. Máte někdo zkušenosti, nebo víte jak jsou na tom myčky značky SHARP ?
|
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
6.1.2018 15:02:08
Dnes nám dovezli novou myčku a my potřebujeme zvýšit přední část. Ale vypadá to, že přední nožičky nejdou nastavit. Nemáte prosím zkušenosti s AEG myčkami. Je to typ FFB62700IPM.
Jdou nám nastavit ty zadní nožičky, ale přední drží napevno. |
| zerat | 18305 |
|
|
5.1.2018 22:08:47
Také máme Siemens se šuplíkem a jsem z něj nadšená. Mimo jiné se v něm krásně myjí drobné věci třeba vykrajovátka na cukroví... věci, které bych normálně tahala z dolního filtru v tom šuplíku spolu s příbory umyju parádně
Koš na příbory bych už nechtěla. |
| Dobra1 | 65967 |
|
|
5.1.2018 15:42:18
Máme se šuplíkem z IKEA, na kartičku IKEA family je o dost levnější a s 5 letou zárukou. Příbory umývárna líp než minulá Elektrolux. Jo a výrobce je taky Elektrolux, i když to IKEA prodává pod svou privátní značkou.
|
| Girili | 117849 |
|
|
5.1.2018 10:31:52
Taky mame Siemensku se suplikem a pribory umyte vzdy perfektne. Co jsem vypozorovala, tak nejvetsi vliv na myti ma zvoleny myci prostredek.
|
| Raduza | 68805 |
|
|
5.1.2018 8:08:47
Se šuplíkem se do myčky vejde 2x tolik nádobí. Je to fakt super vynález. A příbory jsou umyté dobře. Nahoru dávám ještě vařečky. Bosch máme druhou. První se porouchala po chvilce a byla porouchaná každou chvíli. Druhá, trochu lepší, je super. I daleko lépe umývá. Ta první byla asi vadný výrobek. Rodiče mají Bosch o 1000 Kč levnější jak my a mamka tak spokojená není. Já tehdy podle něčeho vybírala, aby nebyla jen pro východní trh, ale už nevím podle čeho.
|
| Len | 108740 |
|
|
4.1.2018 20:27:21
Tak asi jak u ktere mycky, mne se tyhle nastroje do supliku vejdou dobre. Zase nemam moc vysoke sklenice, sklenice na latte se mi ale nahoru vejde, vino nepiju a manzel si da svoji dolu k hrncum, bez problemu. Male talirky davame dolu, ale zase mame velikou spotrebu velkych misek z Ikea na ranni cerealie a kase a pro ty je ten horni kos jako delany. Dole je mist na talire opravdu hodne (18), na den nam to staci, vejdou se k tomu jeste dva az tri hrnce a plech.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.