Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Červená malina | 114174 |
|
|
4.1.2018 20:20:05
Hlasují pro koš. Měla jsem i šuplík (Whirlpool) a vrátila jsem se ke koši. Horní šuplík snížil prostor v horním koši a nevešly se tam vysoké sklenice. Ukládání příborů je složitější, je potřeba dávat svůj ke svému a počet míst je omezen. Uložení čistého je tedy rychlejší. Popadnout sadu vidliček vedle sebe a najednou uklidnit. Šuplík je nízký a nelze do něj dát různé náčiní typu silikonová mašlovačka, kolečko na pizzu, dřevěná špachtlička, malá naběračka. Do koše nahážu vše.
|
| Žžena | 83005 |
|
4.1.2018 19:18:40
My jsme měli boschku. Chcípla nám těsně po záruce, oprava by stála 4500. No, tak napříště jdem do nejlevnější obyč.
|
| Lady V. | 139699 |
|
|
4.1.2018 19:16:17
Já osobně mám raději koš, šuplík má švagrová, je spokojená, ale ona obecně holduje spíš želvímu tempu.
Moje tchyně taky hlasuje pro koš. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
4.1.2018 19:08:52
Dělám to v supliku mycky taky tak,stejne části priboru k sobe.Pak jen bafnu do hrsti všechy vidlicky najenou a dám je do příslušné prihradky v šupleti.Me tedy šuplík vyhovuje víc než předtím koš.A umyte je to velmi dobře.
|
| Ája Fíková | 26586 |
|
|
4.1.2018 18:15:24
Bránila jsem se šuplíku, nechala se přesvědčit a jsem spokojená.
Rovnat tam lžíce, nože a vidličky k sobě se naučili všichni a pro vyklízení je to pohoda. |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
4.1.2018 18:08:42
koš, tam se to nahází a je to, nemusíš to tam tak složitě skládat. mám srovnání, matka má šuplík a nechtěla bych to ani za nic. koš můžu i po umytí vyndat a líp se to z něho uklízí
|
| Len | 108740 |
|
|
4.1.2018 15:22:31
Jajo, mam Boschku, sestkovou radu, ale uz se ten model asi neprodava, ted jsou novejsi. Akorat bych si davala pozor na vnitrek, nechtela bych tam mit umelou hmotu misto nerezu, bohuzel to je ten nejviditelnejsi rozdil ve vyrobcich pro vychodni trh. Nasi maji mnohem vyssi model nez ja a vnitrek je plastovy, nebudi to ve mne prijemny dojem. Ale maji ji asi sest sedm let bez poruch, predtim meli take Boschku asi deset let, porad fungovala, akorat menili za vestavenou.
|
| Sam01 | 129844 |
|
|
4.1.2018 14:52:37
Podle mého soudu je daleko lepší varianta šuplík na příbory. Koš zbytečně zabírá místo.
|
| Jája a spol. | 71011 |
|
|
4.1.2018 13:38:57
a myje dobře boshka?
Brácha jí taky má, asi nakonec půjdu do ní. já měla vždycky AEG elctrolux a už ji nechci, sice myla celkem dobře, ale už 2x jsem měla poruchu na relátku za pár korun u topného tělesa na sušení. Pokaždé pár měsíců po skončení záruky. Fakt začínám mít pocit, že výrobci se uchylují k tzv. "kurvítkům", aby člověk koupil co nejdřív nový spotřebič než by složitě volal opraváře a čekal na opravení:-( To stejné se mi teď děje s druhým noťasem od stejné značky, stejná vada po stejně dlouhé době, záruka v háji pár měsíců, klasika. |
| kachna_ | 144932 |
|
4.1.2018 13:31:50
Jájo, já bych si už Amicu nekoupila (zkušenost kamaráda s lednicí a moje se sporákem), byť se sporáku musí nechat, že funkčně neodešel, jen nevydržel moje drsnější zacházení.
Mám Bosch, šuplík vlastně asi použít mohu (taková držátka na příbory v horním šuplíku?), ale radši mám koš. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.