| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 5245  [Dalších 3825 >>]
HelenaPa 48800
2.11.2014 18:58:07
Máme Beko s tepelným čerpadlem. Už bych ji nedala pryč ani omylem. Doma ubyly sušáky s prádlem (klesla vlhkost), prádlo buď nemusím žehlit vůbec nebo stačí jen tak trošku doladit. Některá trička s zkrátila, takže už je tam nedávám, ale přesto všechno mi suška přijde jako úžasný pomocník.
Anni&Annika 50178
2.11.2014 18:54:45
meli jsme pracku se susuckou, ale vubec jsem to nepouzivala, nakonec venovala a strasne dlouho jsem se susicce branila. Byla to velka chyba. Tady je vlhko, susucku mam /asi 14 dni/ a jen doporucuju. My mame nejaky siemens na 8kg A+++ /tam je velka uspora energii/. Po kazdem suseni vyleju vodu, vyplachnu filter a jede se dal. Uplne jsem prestala zehlit, zehlim jen kosile. Nic se mi nesrazi, nenici a spotreba na jedno suseni asi 30centu. Ty hromady pradla a zehleni urcite sezraly vic penez. Nikdy jsem neverila, ze kdyz teple pradlo slozim, prejedu rukou, ze to bude jak vyzehlene. Je.
Lída+4 138596
2.11.2014 18:50:00
Tak u nás by to nešlo, protože pračka se mi vejde jen shora plněná. ~;)
kacenka1 15492
2.11.2014 18:41:54
můze... ja mam malou koupelku (mame dve a tuhle mensi jako provozni) a mam pracku a na ni susicku :)
Fiba71 133533
2.11.2014 18:40:47
Vecera me hodna babicka povesila pradlo na blkon aby mi udelal radost. Neb susicka je nad ramec jejijiho chapani a ja ted jdu a vsechno jdu sebrat a nacpat do susky, protoze zatim skoro nic neuschlo.

Takze dokud jsem ji nemenela tak sem po ni touzila ted si to bez ni nedokazu predstavit. Opravdu bych uz doma susak v zime videt nechtela. V lete to jeste jde, ale ta zima je hrozna.

Na vic ja rano naprogramuju prani. Odpoledne prijdu z prace zapnu suseni a vecer poskladam do skrine takze i minimum skakani kolem pradla.

Nezehlila jsem skoro nic pred ni nezehlim ani ted. Ale kdo je " uchyl" :-)) na zehleni bude zehlit i se susickou.
kacenka1 15492
2.11.2014 18:39:50
ahojky, nečetla jsem ostatní příspěvky, ale za me jednoznacne ano.. taky mame tri deti, mam ji rok... s tepelnym čerpadlem, zehlim jen plateny kalhoty, kosile a kapesníky... obrovska uspora casu s detma... dneska kdybych si mela vybrat, radeji vyhodim mycku nez susicku :D
~:-D
Lenka a zlatíčka 56804
2.11.2014 18:37:20
U mě to tedy dětma je. Se 3 co mám jsou prostě prádla hromady. Asi mám extra čuňátka, ale když jsem k tomu měla ještě látkové pliny, tak jsem ani nestíhala sušit, prostě to pres zimu špatné schlo, všude sušáky a toho času, než se pověsí a posbirá drobné prádlo jako ponožky, to mě fakt štvalo. Do teď větším ven větší kusy, jenže to nezabere víc než minutku. Při více dětech mi to prostě přijde jako velké usnadnění života.

Už moje mamka ji měla krátce po revoluci, měli jsme větrací rouru v koupelně z okna. Když jsme pak odrostli, přestala ji používat.
*Owls* 35567
2.11.2014 12:54:33
AEG LAVATHERM (mám pračku a sušičku)
Obojí máme asi 4 roky. Když jsem dala nespráný program, podařilo se mi i něco srazit, ale pak už jsem si dala pozor a je to super pomocník. Tak super, že já suším i v létě. Sušák na prádlo jsem vyhodila. Pokud jde o elektřinu, tak nevím, jak to děláme, ale nezaznamenali jsme nárůst. Prostě asi tará pračka "žrala" dvojnásob. Fakt nevím. Žehlím jen pár kousků a košile do obleku. Sportovní košile jsou naprosto rovné a žehlit je nemusím~R^
Levné sedací soupravy na Favi.cz - top výběr
bagmat 106122
2.11.2014 11:58:33
Díky za téma, zrovna o ní uvažuju u mě je to trochu složitější, eže nerada věci kupuji na splátky a to bych teď musela, zas bych se splácením neměla mít zas až takovej problém, nejstarší dítko začlo pracovat, tak jsem si řekla, že jeho příspěvek rodině cca 1500,- by mohl jít na sušičku, teď ještě vybrat jakou, asi to bude ta AEG, ale poslední dobou nemám moc dobrou ruku na výběr spotřebičů, mikrovlnka po třech letech v haji, Boschka myčka po třech letech K O, lednice, praskaj plasty a to hebyla zrovna levná a je vestavná, tak se děsím až půjde do kytiček :(
*Aida* 5732
2.11.2014 11:41:02
Koupelna, do ktere se vejde susicka, nemuze byt mala~t~.
Ja jsem si pred tydnem poridila pracku se susickou, neb susicku fakt nemam kam dat. Jsem nadsena, v zime nikdy nestiham, pradlo schne minimalne dva dny, neni kam veset, tudiz nelze prat... A nesnasim opruz s ponozkama, to je zatim nejvetsi plus~:-D.
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 5245  [Dalších 3825 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.