| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 5245  [Dalších 3815 >>]
hgfjdmh 139249
2.11.2014 11:36:31
Proc ne? Ja si co chci koupim kdy me to napadne a z vanoc si nechavam uplne jine dojmy nez nejake darky. Me by to neurazilo.
*Aida* 5732
2.11.2014 11:28:38
Tak Hoover je velmi znama znacka, v UK popularni, neb je mistni a jsou k tomu levne soucastky. Mozna je to no name v CR~;).
Lefff 13513
2.11.2014 11:22:11
Sušičku jsme pořídili, když bylo třetímu dítěti půl roku - Siemens s tepelným čerpadlem a samočisticím kondenzátorem. Nepozoruji žádné ničení prádla, zato velkou úsporu času a podstatně méně práce. Žehlím 1 - 2x do měsíce, většinou jen košile a sem tam ložní. Kdybych se musela kvůli místu rozhodovat mezi myčkou nádobí a sušičkou prádla, jednoznačně volím sušičku.
Červená malina 114174
2.11.2014 11:09:35
Jinak jsou dvě teploty, takže dětské věci + oblečení s kamínky, flitry nebo gumovým potiskem suším na ti nižší. Ručníky, povlečení, džíny a ostatní na vyšší.
Červená malina 114174
2.11.2014 11:05:10
Mám AEG asi 6 let. Oprava byla jednou ( kondenzátor). Jsem moc spokojená, všem známým doporučuji. Mám 3 děti a dost peru a nepotřebují tolik oblečení. Během pár hodin je vypráno a vysušeno. Oblečení je krásně vyžehlené. Dožehluji jen manželovy košile, příp. lněné kalhoty. Ručníky jsou heboučké. Oblečení se teda sráží, hlavně je to poznat u dětí ( bavlna, len), kupuju radši větší vel. U nás s manželem to není tak znát. Dávám sušit skoro vše mimo hedvábných šátků. Choulostivé věci na program vlna (16min). Pak dosuším na sušáku. MOC a MOC doporučuji. Už si to bez ní neumím představit. ~;)
Pavla
  • 
2.11.2014 11:02:47
My ji mame hlavne kvuli kondezaci vody v byte a samozrejme pohodli..
Pavla
  • 
2.11.2014 11:01:35
Zubko,

ja mam je podobnou Boschku :-) pres 4 roky a jsem nad miru spokojena.. Ma pry lepsi buben nez mela v te dobe Miele. My jsem kupovali v roce 2010 model 2009. Byl o tretinu levnejsi nez model 2010 a pritom ty zmeny nebyly tak vyznamne.. Takze doporucuji se poohlednout po lonskych modelech.. Za pet let to bude jedno jestli ma model 2013 nebo 2014..
Paulis 44845
2.11.2014 10:39:22
Mám asi týden - ale pračku se sušičkou. A říkala jsem si, jestli to nejsou vyhozené peníze, které jsou potřeba někde jinde.
Za ten týden jsem si tak zvykla, že už by se mi bez ní nechtělo být. Nemám roztahaný sušák, prádlo díky odloženému startu mám připravené k vyndání třeba ráno, než jdu do práce, nebo když příjdu z práce, je hebounkéa a normálně, nevidím nikde na svetru či mikiny žmolky.
Fakt pohoda. Jo a ten opruz věšení, ponožky a silonky - hned do šuplíku.

Akorát mi tedy nevoní~n~. Asi budu muset koupit na netu nějakou vůni do sušičky
Pohodlná křesla za super ceny na Favi.cz
sextánka 81156
2.11.2014 10:33:21
Máme AEG Lavatherm s tep. čerpadlem, chvilinku jsem se s ní "sžívala", ale teď už si bez ní údržbu prádla neumím skoro představit.
Prádlo je nadýchané, bez žmolků, doma se o hodně míň práší, kromě košil a některých výjimek nežehlím.
Výhodou je určitě úspora času a protože nežehlím, náklady energie na sušení jsou vykompenzovány úsporou energie za žehlení.

libik 142094
2.11.2014 10:24:56
fakt po ní moc toužíš a bojíš se zklamání, to bych teda neriskovala~t~

Sušička je krám, který zkrátí proces opruzu s prádlem na minimum, protože nemusíš nic věšet a sbírat, vošáhávat a hlídat, ale je to přístroj, co chrochtá za 10-20 Kč na jednu dávku, něco stojí při pořízení a taky zabere místo.

[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 5245  [Dalších 3815 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.