| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

(?)
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 5245  [Dalších 3695 >>]
Klarisanek 111002
12.5.2014 13:37:56
Jsem tady se svym nazorem na pradlo uz asi znama, ale ja zastavam nazor, ze kapku soudny clovek svym pradlem na verejnosti nestrasi. Opravdu ty hastrosarny na panelacich at uz je tam jakekoliv pradlo, nejen trencle a podprdy, jsou otresne. Fakt to nepripomina romanticke italske ci francouzske ulicky, kde jsou snury natazene mezi okny, ale Chanov.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
12.5.2014 13:32:39
Důvod je, aby na slunci nevyšisovaly ~t~
Hermiona
  • 
12.5.2014 13:30:33
Jezdíme občas do termálů, kde většinu návštěvníků tvoří důchodci. Ti si s oblibou věší mokré plavky naruby, takže je vidět bílá (nebo už ne bílá) podšívka, to zase udivuje mě. Hlavně tedy nechápu důvod toho obracení naruby.
Hermiona
  • 
12.5.2014 13:15:07
Kosatko2, jentak asi myslela, jak ty ženy prádlo perou a suší, když ho jejich manžel nesmí zahlédnout, ne jak "to" dělají.
Kopřiva Dvoudomá 34182
12.5.2014 12:51:26
Mně teda přijde celkem nevhodný vystavovat spodní prádlo na veřejnosti, sousedi takhle suší na stojanu před barákem a celkem mě to uvádí do rozpaků.

Když jsem věšela na balkóně, tak směrem "do světa" jsem dala velké kusy a spodní prádlo až za to, aby nebylo zvenku vidět. Případně na nejbližší šňůru zase velké kusy (ručníky, trička), aby nebylo vidět ani z obyváku. Teď věším uvnitř nebo na balkóně, na který není vidět z ulice ani ze zahrady vůbec.
Luc. 57250
12.5.2014 12:46:34
spodní prádlo věším na balkoně dozadu, aby nebylo vidět nebo si ho dám doma na sušák na radiátoru, nechci, aby mi ho kdokoli očumoval, přijde mi to nevhodný
Epepe 89236
12.5.2014 12:44:09
Ano, to je tady většinový názor, já ti ho neberu, ale mám jiný.

Mimo jiné, internet zdaleka nevnímám jako tak anonymní a bezpečné místo. (Natož šňůru na prádlo - tam už je známa adresa, a pokud mám dotyčný zájemce čas, tak si snadno zjistí i vše ostatní.)

Ale už tu proběhlo několik diskuzí, kde jsem zjistila, že většina uživatelek mně považuje za příliš paranoidní a množství informací, které některé subjekty na internetu shromažďují, se nebojí. Takže ani nemá cenu o tom nějak víc diskutovat, opravdu tvůj názor nijak nezpochybňuju.
Lexi. 141305
12.5.2014 12:44:00
nejsem dáma ~n~
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
*Owls* 35567
12.5.2014 12:41:39
Je mi jedno, co kdo na šňůru věší. I když jdu okolo sušícího se prádla a přeletím očima přes šňůry, nebudu schopná říct, co tam vysí. Tak moc je mi to jedno. Já nevěším venku proto, protože máme odkryté terasy (takže je možnost, že mi to zmokne) a nejsou na nich šňůry. Musela bych mít přenosné sušáky a ty já nemám ráda. Máme sišučku a tam suším v zimě, v létě. Co já ale vím, tak jeden náš soused neřeší ani třeba to spodní prádlo, ale prádlo jako takové - komplexně. Kroutí hlavou nad tím (teď nevím zda evropským, nebo východním) zvykem, vystavovat prádlo na balkonech. Říká, že tam a tam (teď nevím kde) byste prádlo neviděli. Irituje ho prostě zvyk věšet na veřejnosti prádlo. A není jediný, od koho jsem to slyšela. Jeho žena ale taky věší~t~
Kudla2 58452
12.5.2014 12:35:17
Jejdamane,

já myslím, že riziko, že si někdo udělá dobře nad fotkou/prádlem mých dětí, vlastně není vůbec žádné riziko - děti to přece nijak nezasáhne a nikdo se o tom nedoví.

Jako riziko bych vnímala až to, kdyby se k těm dětem přes tohle někdo pokusil nějak dostat v reálu. Pokud je to čistě anonymní, tak ať si honí kdo chce a co chce.
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 5245  [Dalších 3695 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.