| Marika Letní | 140743 |
|
|
12.5.2014 12:32:38
Venku bych se asi bála sušit, že si někdo něco "půjčí". Po zkušenostech, kdy zapomenu brýle nebo dětský klobouček na hřiště nebo na lavičce a po 5 minutách se vrátím a je to fuč, nemám důvěru v spoluobčany a to bydlím v klidné vilové čtvrti, částečně tedy i sídliště
![]() Na veřejnosti bych spodní prádlo nesušila, i když mám hezké a nijak velkých velikostí. Do první řady na sušáku (na terase), kam je vidět od sousedů přes zahrady věším něco jiného než spodní prádlo. Můj názor je na to ten, že ani na ulici a ve společnosti cizích lidí nechodím pouze ve spodním prádle, tak ho nebudu vystavovat ani na šňůře k vidění okolojdoucích. Pokud vím, tak to dělaly ženy lehkých mravů, že věšely prádlo z okna nevěstince, tak to asi v lidech přetrvává dosud jako nevhodné. |
| libik | 142094 |
|
|
12.5.2014 12:31:17
Kudla, japa to mluvíš
![]() Já si myslím, že v dnešní erotické době, kdy se za každým rohem vyskytuje něco intimního ve výlohách i na živých lidech, je pohled na vyprané prádlo vzrušující asi jako zubařská vrtačka. Toho bych se fakt nebála. Ale je to takové ..no jako otevírat hostům v trenýrkách. |
| Epepe | 89236 |
|
|
12.5.2014 12:29:15
Jasně, to já taky, nechci je omezovat. Prostě jen minimalizuju riziko, toť vše.
|
| Lexi. | 141305 |
|
12.5.2014 12:27:01
![]() ![]() ![]() |
| Lexi. | 141305 |
|
12.5.2014 12:26:04
Já taky nechci, aby moje děti sloužili jako sexuální objekt, ale doposud mě nenapadlo že z nich sexuální objekt dělám věšením jejich prádla na "veřejně" přístupnou šňůru.
Fotografie na internet také nedávám, ale na veřejné plovárně je klidně nechám chodit v plavkách. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
12.5.2014 12:24:52
ale jinak mi to připomíná historku mémo nevl. otce. Když byly děti ( bylo jich 5 kluků), tak maminka měla nějaký záchvat zuřivosti, že jsou líný jak prasata a pak odjela do města. Hoši si tedy řekli, že líní nebudou, sebrali z koše na prádlo všechny její spoďáry a podprdy, přeprali je, našli to nejvyšší bidlo, šňůru a když se drahá matka vracela z města, málem hrůzou oněměla, nad barákem vlály všechny ty gatě a propriety..
![]() |
| Epepe | 89236 |
|
|
12.5.2014 12:21:22
.libik, přesně tak!
|
| Epepe | 89236 |
|
|
12.5.2014 12:19:36
V pohodě.
Vím, že se to zdá legrační, ale je to tak. Jsem v tomto poněkud úzkoprsá, oproti většině zdejších uživatelek. Nechci, aby moje děti sloužily jako sexuální objek, i když třeba úplně cizím lidem. Takže situacím, v kterých to jde, se snažím vyhnout - např. fotografie na internetu nebo dětské kalhotky na šňůře. Jinak mi to nevadi, ale ndpřijde mi to moc estetickě (vůbec obecně visící prádlo třeba na každém balkoně v paneláku), takže pokud mám, tak pověsím nejradši do první řady větší či hezčí kousky - deky, vyšívané ubrusy, atd. Ale pokud nemám, tak holt taky tvořím neestetické vlající řady. |
| libik | 142094 |
|
|
12.5.2014 12:19:32
Nu upřímně, u paneláku to nepřekvapí, ale dámy to nedělají
![]() |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
12.5.2014 12:15:04
to mi přijde ještě těžce v pohodě, chlapi to tak prostě někdy mají, s tím nic nenaděláme...
někdy to bývá i mnohem nechutnější |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.