| TaJ | 81121 |
|
|
17.1.2021 14:22:06
Marko, na ramínkách jsem ještě sušit nezkoušela, máš nějaká speciální ramínka, aby se nevytlačovaly do triček apod.? My třeba košile a halenky žádné nemíváme, suším jenom trička, svetříky, mikiny...a pak kalhoty, tepláky apod...A ta ramínka dáváš na ten klasický rozkládací sušák? Necourá se to po zemi? Nám tedy prádlo i doma schne rychle, většinou to jeden den odpoledne vyperu a druhý den odpoledne to všechno skládám do skříní...
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
17.1.2021 14:18:22
TaJ já kolíčkuju, přijde mi, že to rychleji uschne (ponožky a spodní prádlo), když to není přehnuté. Ostatní věci suším na ramínkách, takže tam otlaky kolíčků nejsou a na ponožkách mi nevadí, to se na noze hned roztáhne.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
17.1.2021 14:12:17
Marko, já žádné prádlo na sušáku nekolíčkuju, buď mám sušák rozložený doma a nebo na balkóně - je to spíš taková krytá terasa, je krytá shora a z jednoho boku, takže můžu sušit prádlo i venku, když prší a je to za větrem, takže ani tam ty kolíčky nejsou potřeba...to mi právě vadilo taky na tom sušáku venku na zahradě, že jsem to tam musela kolíčkovat...jak nic nežehlím, tak mi vadily sem tam nějaké ty otisky od kolíčků...teď už roky kolíčky vůbec nepoužívám
![]() |
| Su-elin | 125341 |
|
17.1.2021 14:12:04
Jo,to jsme taky měli, šikovné ,přehodil se uschnout i ručník.
|
|
|
17.1.2021 14:05:13
TaJ my máme tolik ponožek, že se to do té lišty nevešlo, ani když to bylo totálně nacpané a tedy dlouho schlo. Několik ponožek na lištu, kde mi to přišlo, že do ponožek bude za párkrát díra...a zbytek stejně kolíčkovat.
![]() |
| Su-elin | 125341 |
|
17.1.2021 14:02:35
A jo, Gajko díky ,na to jsem se vlastně taky chtěla zeptat jestli je dobrá ta lišta.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
17.1.2021 14:02:04
Marko, mně na ponožky vyhovuje takový ten malý sušák, co se nasadí na radiátor, máme ho tuším z Lidlu, má několik tyček, suším tam skoro jenom ponožky, vejde se jich tam hodně a rychle to uschne
![]() |
| zerat | 18305 |
|
|
17.1.2021 14:01:01
Máme cca 14 let velký sušák Leifheit Pegasus. Trošku utrpěl při stěhováních, na jednom místě chybí bílá barva prosvítá rez, ale prádlo mi nikdy neušpinil. Roky stál na dešti a větru a nijak mu to neublížilo.
|
|
|
17.1.2021 13:59:32
Ta lišta na ponožky mi právě nevyhovovala. Přišlo mi že to ničí ponožky, jak se do toho musí nacpat.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
17.1.2021 13:59:08
Nedávno jsem zrovna uvažovala, že bych si nějaký ten "lepší" sušák pořídila, koukala jsem na Viledu a podobné...ale nakonec jsem došla k tomu, že vlastně ani žádný nepotřebuju, na žádném jsem neshledala o tolik větší výhody, abych za něj zaplatila o tolik víc...mám dva ty obyčejné supermarketové, už je máme minimálně 10 let, jeden možná i 15...a pořád slouží...přes zimu je mám v ložnici, v létě stojí na balkóně, nikam nepadají, nezvrhávají se, nic...úplně ven na zahradu je nedávám, tam máme takový ten rozkládací deštníkový sušák, ale používám ho jen někdy v létě třeba na veliké peřiny, nebo něco velkého...spíš tam sušíme třeba plachtu, kterou zakrýváme bazének, nebo deku po válení na sluníčku a tak....jinak při běžném praní je dávám dovnitř, nebo na balkón, protože je to jednodušší, nemusím chodit ven, sbírat to prádlo do koše a pak ho zase doma znova vytahovat, skládat a dávat do skříně...nežehlíme nic, takže v ložnici beru prádlo ze sušáku, na posteli uhladím, složím a dám do skříně... Takže ačkoli třeba mop na vytírání jsem si od té Viledy koupila a jsem s ním moc spokojená (mám s tím nášlapným ždímáním), tak zrovna ten sušák mi vyšel jako zbytečná investice...
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.