| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 5245  [Dalších 5065 >>]
Marika Letní 140743
17.1.2021 13:55:27
Osobně preferuje ty levné. Měla jsem drahej leifheit a nepřišla mu na chuť, putoval k tchyni. Vadila mi horší manipulace, při rozkládání. Vadilo mi, že neunese takovou zátěž ramínek, co jsem byla zvyklá věšet na ten obyčejný.

Tak mám zase ty obyčejné neznačkové, mám jich více. Když se po několika letech zničí, koupím novej, už vím přesně jaký typ rozkládání mi vyhovuje, že se dá koupit trochu bytelnější verze, která vydrží x let.
Gajka + 2 13976
17.1.2021 13:54:38
Jsou asi 2 nejrozšířenější typy...nohy křížem a nebo nohy po stranach...mame oba, ty krizem se mi zdaji prakticjsi, pokud se susakem hodne manipuluje.Presouvsm je casto po terase a ty bocni se mi obcas jako zaklapnou.Ale kazdopadne doporucuji koupit takovy, co ma postranni obvykle cervenou listy na ponozky a drobne kousky, jen se tam jakoby zasunou....mam to asi rok a uzasne. Mam Leifheit.
Vranice 21600
17.1.2021 13:53:48
Potvrzuji spokojenost se sušákem s nohami rovně, je stabilnější a vítr jej nepřevrátí tak lehce jako ty s nohami do X. Ale když sušíš jen v bytě, tak je to jedno.

Asi před 3 lety jsem koupila v Ikea sušák Frost, zaujal mě lehkostí a variabilitou. Jsem s ním spokojená, složený zabere méně místa, dá se postavit jen část pro menší množství prádla. Není ale moc robustní, pošoupnout jej znamená hlídat, aby se vzpěra nevysmekla a sušák se neposkládal. Postavit a nechat na něm uschnout prádlo není problém.
Katka. 13699
17.1.2021 13:52:38
Mám už roky Leifheit a jinej bych nechtěla ani zadarmo.
Oproti supermarketovým šmejdům je pevnej, stabilní, nepadá ani když stojí na trávníku a fouká vítr a vejde se na něj hodně prádla.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
17.1.2021 13:29:08
Mám ten nejobyčejnější asi 30 let, je trochu nakřivo. Ale nějak se mi do takove veci nechce investovat.
77kraska 132593
17.1.2021 13:28:36
je to rozdil - myslim rozdil nejakeho bezejmenneho proti Leifheit...chtela jsem jednou k Vanocum nejdrazsi susak na trhu, dostala jsem Leifheit a vydrzi vsechno, skladani, premistovani

uz jsem mela dost trapeni se se susaky doma i na chalupe, vypadane tycky, zkroucene nohy apod.

ovsem nejlepsi susak byl vytahovaci provazkovy ve sprchovem koute nad vanou v panelaku...co tam byl uz pri nastehovani...dodneska se to prodava...sušák KLAD

https://www.mall.cz/susaky-pradlo/klad-susak-koupelnovy-samonavijeci-2-m?gclid=EAIaIQobChMI8KSWifyi7gIVwdmyCh1MwwXCEAQYBCABEgKbuvD_BwE

ty stojaci susaky strasne prekazeji
Su-elin 125341
17.1.2021 13:23:31
Já taky nemůžu říct ,že by to nestačilo ,taky jsem nejradši ,když tu nestojí vůbec,ale myslela jsem jestli u těch dražším nejsou třeba i šikovnější ty nohy rovně.
Monika 123907
17.1.2021 13:19:11
Mám už druhý obyčejný a vše O.K. Ten první kleknul pod tíhou opravdu ošklivého zacházení po asi 10 letech, ten druhý už mám 15 let a je jako nový. Samozřejmě asi existují sušáky, kam se toho vejde víc a případně i vypadají "reprezentativněji" (ovšem sušit prádlo v obytné místnosti je nereprezentativní i tak), ale z funkčního hlediska mi ty obyčejné naprosto stačí.
TV stolky na Favi.cz - největší výběr
Senedra 14756
17.1.2021 13:07:38
mám x let noname odněkud z Tesca a pak mám Leifheit. leifheit je kapku větší = vejde se na něj víc prádla, je stabilnější, nepadá, lépe se skládá. jeden noiname jsme už vyhodili, na dalším se uvolnil navařený drát... Pokud bych někdy kupovala nový sušák, tak zase Leifheit.
Su-elin 125341
17.1.2021 13:04:26
Tak mi právé kleknul nadobro,jo pravda,byl celý nakřivo už dávno ~:-D No jelikož jsem se na to svýn způsobem těšila,že si potom koupím nějaký ,,lepší"~R^Tak to teď projíždím a žédám o radu a zkušennost.Jaké máte ty,,značkové" A opravdu to za to stojí,oproti lacinému,hypermaketovému s nohama křížem? Moc děkuji,pěknou neděli
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 5245  [Dalších 5065 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.